Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Perkos2 said:

Neša Ilić će preživeti i IV svetski rat

3 hours ago, Clash said:

Jedino je sigurno da će Neša Ilić da preživi čistku.

Nama bi sada najvise odgovarao jedan Tunji Awojobi da preuzme ulogu Nese. 

african-dance.gif

Posted
9 minutes ago, Stefi88 said:

Ma da, suludo je to para...

Jedino ako igrac insistira da dodje pa da se ispregovara niza cena otkupa...

Mada  po meni za njega je i 200k mnogo rekoh vec, nije jedini centrar na trzistu....

Sto je najgore, trziste je bas bedno. Jos ako nam trebaju dva bice muke. 

• Like 1
Posted (edited)

Stvarno je bilo uzivanje pratiti ga ovih 15tak godina 

Mozda je u CZ kratko trajalo, ali smo uspeli da vidimo deo magije! 🔴

Edited by Admiral
  • Like 3
Posted

Teu sve najbolje u penziji, a slazem se da je bruka i sramota da se na zvezdaskom forumu nas igrac zove himara. Nevaspitanje pre svega!!! Vise puta sam hteo da reagujem na to, ali uvek se ispreci neka nova glupost uprave koja bude bitnija. Stvarmo bi moderacika trebalo da banuje takve stvari.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Nate said:

Teu sve najbolje u penziji, a slazem se da je bruka i sramota da se na zvezdaskom forumu nas igrac zove himara. Nevaspitanje pre svega!!! Vise puta sam hteo da reagujem na to, ali uvek se ispreci neka nova glupost uprave koja bude bitnija. Stvarmo bi moderacika trebalo da banuje takve stvari.

Nije kriv onaj koji vređa nego onaj koji reaguje na vređanja.

Posted

Какав маркетиншки потез би се могао направити са Теовом опроштајном утакмицом у Арени, окупљање Јокића, Богдановића, садашњих и бивших репрезентативаца, па великана кошарке Де Колоа, Кириленка, Итудиса, Скариола... 

И наравно највећег:

Screenshot_20250626-165302_Instagram.thumb.jpg.b983733da1b8921708e5d44f9b9ebd12.jpg

• Like 13
  • Love 9
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Nate said:

slazem se da je bruka i sramota da se na zvezdaskom forumu nas igrac zove himara. Nevaspitanje pre svega!!! Vise puta sam hteo da reagujem na to, ali uvek se ispreci neka nova glupost uprave koja bude bitnija. Stvarmo bi moderacika trebalo da banuje takve stvari.

Ovo nije zvezdaški forum. U tom slučaju moderacija bi morala da banuje za upotrebu šaljivog nadimka za bilo kog igrača. 

Posted (edited)
11 minutes ago, Nate said:

Brate, trenera koji ima 2 finala EL iza sebe i sasvim respektabilnu karijeru nazivaju prodavcem girosa (bez uvrede za ljude koji posteno zaradjuju radeci nesto slicno).

I onda ocekuju od Gudurica da potpise. Zasto? Da bi ga za 6 meseci ako sezona krene nizbrdo nazivali prodavcem kebaba?

I svaki takav post stoji, dok se brisu oni koji apsolutno imaju veze sa ovom temom, pa makar stali i u jednu recenicu.

Al dobro…

Teo legendo!

Genije kosarke, uvek to kazem kad mu se spomene ime.

E to je prava legenda!

Bila je cast i privilegija gledati ga.

Sve najbolje majstore!

Edited by Bode
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Какав маркетиншки потез би се могао направити са Теовом опроштајном утакмицом у Арени, окупљање Јокића, Богдановића, садашњих и бивших репрезентативаца, па великана кошарке Де Колоа, Кириленка, Итудиса, Скариола... 

И наравно највећег:

Screenshot_20250626-165302_Instagram.thumb.jpg.b983733da1b8921708e5d44f9b9ebd12.jpg

Ne vidim sta nas sprecava da organizujemo recimo sa Olimpijakosom prijateljsku utakmicu i da jednu cetvrtinu odigraju Teo i neki njegovi bivsi saigraci. To bi bila bas lepa festa i siguran sam puna Arena.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Nini3112 said:

https://www.sport24.gr/basket/politirio-tou-olimpiakou-ston-filip-petrousev-afti-einai-i-timi-paraxorisis-tou-servou-psilou/

Olimpijakos odresio cenu,1.2 miliona da se plati za otkup,nasi spremni da plate ali se Petrusev premislja oko ostanka ovde,luzer.

Ma dobro legitimno sa njegove strane, to sto mi gledamo na to kako gledamo je nesto drugo...

Samo bi mu dao rok od 2 nedelje i cao zdravo, pare za otkup i platu preusmeriti na nekog drugog i to je to..

• Like 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne vidim sta nas sprecava da organizujemo recimo sa Olimpijakosom prijateljsku utakmicu i da jednu cetvrtinu odigraju Teo i neki njegovi bivsi saigraci. To bi bila bas lepa festa i siguran sam puna Arena.

Ta utakmica se organizuje sa CSKA.

De Colo, Kirilenko, Hines, Nicholas, Papa itd itd sto se tice stranaca i naravno domace legende. Jokic ne znam da li bi ali Bogi i ostala ta ranija generacija, naravno.

Posted (edited)
9 minutes ago, СтелаРоса said:

Ovo čitaju sad naši iz kluba i kažu: zovemo mi CSKA na prijateljsku u Beogradu, da nabijemo kurac i Evropi i komšijama

edit: ili...čita Miki xD

Edited by Dropkick Murphys
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nadao sam se da kupi prnje iz klupskih prostorija, a u stvari samo menja auto... 

Bagzi.jpg

Kakva mu je ovo tetovaza?

Zeljko Obradovic?

• Ha-ha 6
Posted
14 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nadao sam se da kupi prnje iz klupskih prostorija, a u stvari samo menja auto... 

Bagzi.jpg

Možda našao novi posao.

Posted

Mislim da su Drčela, Bagzi i ekipa doveli ono što su mogli i znali. Pošto za prave EL ajkule (Gudurić, Micić) verovatno nema dovoljno para, angažovan je Tomić da iskopa nekog novog Berona. Bojim se da je Moneke naša prva i jedina bomba u ovom prelaznom roku. 

Mnogo je posla pred Tomićem, nadam se da će imati odrešene ruke i rešiti se nekih igrača. Tu pre svega mislim na bekovsku liniju. Po meni, treba se zahvaliti i Jagu i Nedoviću i Kenanu.

Posted

A za sve koji se cude sto je Gudura izabrao Milano pre nas, mislim da je razlika u ponudama bila oko 2.5m za tri sezone. 

Ocekujem u narednim danima oprastanje sa Lukom, Lazicem, a velike su sanse i sa Nedovicem. 

• Like 17
  • Thanks 2
Posted

Realno, oproštajnu Tea treba da organizuju CSKA i Olimpijakos. Tamo je proveo najvažnije igračke godine.

Zvezda je bila marginalan dio njegove karijere.

• Like 6