Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Duskova najveca greska je sto je pristao na kompromis i na onakvu ekipu. To mu najvise zamjeram.

Ima svega naravno, ali eto ja sam imao priliku da saznam iz prve ruke da je on insistirao na Tobiju jer moze i na 4, a ima i prangiju. I to uz protivljenje cele uprave. I onda sta dalje da pricamo. Nekad se prosto covek zapita sta moze da padne na pamet ljudima koji su ceo zivot u kosarci na najvisem mogucem nivou.

Posted
20 minutes ago, Uti said:

Stvarno bi voleo da ne gledamo Jaga i Kenana vise kod nas,to mi je prva zelja...Janisa sam gotivio i pre Zvezde,sad nisam siguran sta da mislim o njemu.Mi i kada smo dobijali utakmice u evroligi nismo plenili nekom igrom,sve je to bilo na misice i iskustvo odredjenih igraca.Janisova prica kako Zvezda nije plej of tim ne pije vodu,to je Pariz pokazao u prvoj sezoni sa mnogo manjim budzetom.Nije mi strasno sto Chima nije razgovarao sa trenerom,sportski direktor je tu da sklapa ekipu i da nadje trenera koji je kompatibilan sa zeljama sportskog sektora kako ekipa treba da izgleda i igra.E tu je problem,mozda je Janis mislio na to kada je rekao da nismo plej of ekipa,posto nam direktori nisu ni za fiba ligu sampiona a ne za plej of evrolige...

Gledajuci Janisa sada i ranije njegove ekipe nikad nece igrati neku lepu, brzu, dopadljivu kosarku ma kakav god roster imao. Skoro je intervjuu  od ove/prosle godine (mozda kod Edina) poceo malo da revidira stavove govoreci da igra mora da se ubrza ali u praksi to ide malo teze i uvek ce pribeci svojoj komfornoj zoni kada utakmice ne idu u zeljenom smeru.

Moje misljenje o Janisu koje necu nikad promeniti a napisao sam ga mnogo puta na forumu da mi se ne svidja kako njegove ekipe igraju ali to u praksi opet i nista ne znaci, moze i na misice svasta da se napravi.

Posted
15 minutes ago, Rojo said:

Ima svega naravno, ali eto ja sam imao priliku da saznam iz prve ruke da je on insistirao na Tobiju jer moze i na 4, a ima i prangiju. I to uz protivljenje cele uprave. I onda sta dalje da pricamo. Nekad se prosto covek zapita sta moze da padne na pamet ljudima koji su ceo zivot u kosarci na najvisem mogucem nivou.

Pa realno i ovde su svi mnogo vise ocekivali od njega

Posted
3 minutes ago, Petar1995 said:

@fradler cim dozet pominje iznenadjenja. Nije iskljuceno da Kalinic ode..

Verovatno... Nedovic ie isto za njih iznenadjenje iako svi jedva cekamo da zapali.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
18 minutes ago, Nini3112 said:

Verovatno... Nedovic ie isto za njih iznenadjenje iako svi jedva cekamo da zapali.

Bas losa prica ako Kalina ode...

• Like 10
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Mozda da poslusate bolesnika Andjusa

pominje biu, ukp da ispitaju ponasanje igraca zvezde

A nemojte misliti da Kalinicu nije zamereno sto nije cutao na ovo zlo u zemlji, sto je ovaj psiho provukao...

naravno uz sve uvrede na racun partizana, zeljka, svih igraca Spartaka itd

Na zalost, ne bi se cudio da je istina to sto se hvali da je negde predlozio da svim vasim igracima uryci otkaz 

Edited by ScepanScekicSto
  • Tuzno 1
Posted

Клуб који тежи да има што више домаћих играча, где се још не зна шта ће бити са Петрушевом, где смо за Гудурића извисили, сигурно неће пустити Калинића да оде са уговором од још две године, опустите се.

• Like 14
Posted
9 minutes ago, ScepanScekicSto said:

A nemojte misliti da Kalinicu nije zamereno sto nije cutao na ovo zlo u zemlji, sto je ovaj psiho provukao...

Na zalost, ne bi se cudio da je istina to sto se hvali da je negde predlozio da svim vasim igracima uryci otkaz 

Hvala na pomoci sa strane, ali pretpostavljam da prepricavanjem Andjusovih emisija krsis neko pravilo ovde, pa te molim da to ne radis vise.

• Like 9
Posted
19 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nije done deal dok ne potvrde Zeks i Tegi. Samo sveto trojstvo priznajem.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Jeremija123 said:

Šta vam je? Zar neko misli da posle ovakve sezone Klozet i Bazgi smeju da oteraju Kalinića? 

Nema od toga ništa.

Nece oni njega da oteraju ako ode otici ce jer on zeli.

• Like 7
Posted
7 hours ago, Webad said:

Da je himara izbacio ovu sliku sa aerodroma...znao bi da je turisticki

Da se ne zagubi post

Prejako

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Ako je već jasno da je ekipa pukla na delove a klub ipak stao iza trenera onda je normalno da se većina tima raspusti i stvara sve iz početka. Pa ako treba i sa Nedovićem, Kalinićem ili Dobrićem da se rastane, let it be. Preživećemo. I to govorim kao neko ko voli svu trojicu, i to baš. Samo ništa gore kad se problemi zabašure i ostave delimično da tinjaju i kroz novu sezonu, onda je tu samo pitanje vremena kad će se vratiti.

Imamo cele 3 god da uradimo nešto bitno u EL i probijemo taj čep prosečnosti i učmalosti, stvarno je idiotski da tu licencu traćimo na stari socijalni program.

Edited by Molina23
  • Like 6
Posted (edited)

ako se ne daj boze desi da se rastanemo sa Kalinicem samo 2 razloga mogu biti...ako on to zeli ili po nalogu jer je uslikan na protestu...verujem da nece on nigde...

a ovo sa Monkeom da nije pricao sa trenerom pre nego sto je dosao bas me ostavilo bez reci...

Edited by hakeem
Posted

Prema ovim informacijama koje se ovde mogu procitati ali i informacijama koje se mogu cuti sa strane, rekao bih da promena uprave nije ama bas nista donela. Da su stari maniri i metode ostali na snazi, da potpuno neverovatno zvuci cinjenica da trener ne prozbori ni rec sa najvecim pojacanjem, da se stvari rade nasumice i bez ikakve dugorocne strategije... 

Drcela ako misli da se zadrzava duze u klubu (dok je SNS jos tu) mora hitno da nadje nacin da klub prodiše sa sportskog aspekta, u smislu da plse stvori (trenutno nepostojeci) sportski sektor. U suprotnom, slede nam 3 godine kao prethodnih 10.

• Like 11
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Prema ovim informacijama koje se ovde mogu procitati ali i informacijama koje se mogu cuti sa strane, rekao bih da promena uprave nije ama bas nista donela. Da su stari maniri i metode ostali na snazi, da potpuno neverovatno zvuci cinjenica da trener ne prozbori ni rec sa najvecim pojacanjem, da se stvari rade nasumice i bez ikakve dugorocne strategije... 

Drcela ako misli da se zadrzava duze u klubu (dok je SNS jos tu) mora hitno da nadje nacin da klub prodiše sa sportskog aspekta, u smislu da plse stvori (trenutno nepostojeci) sportski sektor. U suprotnom, slede nam 3 godine kao prethodnih 10.

Које промене? Поставили Дрчелића на место председника, да се он нешто пита имао би свој кадар у клубу а не наслеђени и све до последњег детаља исто. Ракочевић није у клубу, Теодосић неће бити изгледа, али Дозет и Багзи су сигурни. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Koliko mračite dođe mi da se družim sa vinjakom, sa kojim sam inače nisam na ti, dok ne utrnemo zajedno :default_coffee:

Reci ako treba kakvu Njeguski PnR majicu da zavrsimo kad vec sponzora promovises 😄 

• Love 2