Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Zelio sam da Filip ostane al ovo je stavrno jadno i sramotno.

Da sam na mjestu uprave Zvezde odmah bih se povukao pa nek presjedi kod Barcokasa godinu dana jer niko mu nece platiti obestecene od milion i jos dati ovakvu platu!

To sto je  Zvezda jedina spremna da plati ovo je samo zato sto je nas rep. i jedan od retkih dostupnih nasih igraca koji imaju kvaltet da igraju el. 

• Like 11
Posted

Ako je Kaboklo tačan u glavu mogao bi da bude prilično kompatibilan sa Monekeom. Ima visinu, pokretljivost (čini mi se) i šut.

Ne pominje se nigde, nego bi takav tip igrača odgovarao za jedno centarsko mesto.

• Like 19
Posted
20 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Prilično sam siguran da je Filip ubeđen da će ga Drki čekati.

Ako se zajebe, ništa, spasavamo mu karijeru i dogodine ; )

Ko zna, a mozda i Drceli neko dojavi da za tih 2.5-3 miliona predvidjenih za Filipa igraju i Tavares ili Lessort recimo, sampionski dvosmerni centri koji dominiraju EL.

Posted
1 hour ago, bosMan_jr said:

sve ok brate ali i ti prizivas vec vise puta rim protectora koji bi valjalo i da switchuje i koji pripaljuje za 3, takvog ne da nema u Evropi, nego otprilike Anthony Davis i Myles Turner se uklapaju u opis

Sut nije realan, ali idealne druge opcije u el su Hejs iz Pariza( aj to svi znamo) kao i Kyle Alexandar iz Turk Telekoma( on delimično i sutira), pritom Kyle nije skup maks 500-600k.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Stimac vs Drcela.

Jabari Parker.

Komsiluk pregazio sa 20 razlike Spartak koji su nas ugazili ko plitak potok.

Sta jos?

Kontam to, mislio sam da sam nešto propustio. Meni je to sve nespojivo jedno sa drugim ali vjerovatno ima i onih koji se primaju na takve taktike amortizacije losih rezultata..Hvala druze, jasno sve.

Posted
16 minutes ago, kendrick duckworth said:

Čestitke komšije, strašnog igrača ste doveli, a čini se da je ovo samo početak.

Hvala komsija. Vrhunski zabod za 800k, a ako jos pokida sezonu mozda uzmemo i 500k obestecenje.

• Like 4
  • Love 1
  • Ha-ha 9
Posted (edited)
9 minutes ago, MarioKempes said:

Ako je Kaboklo tačan u glavu mogao bi da bude prilično kompatibilan sa Monekeom. Ima visinu, pokretljivost (čini mi se) i šut.

Ne pominje se nigde, nego bi takav tip igrača odgovarao za jedno centarsko mesto.

Saga o smirivanju Kaboklove glave je kao ona za Mitrovicev sut. Televisa presenta

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 2
Posted
14 minutes ago, MarioKempes said:

Ode Petrusev nestabilni dodje Kaboklo,why not?😀

• Like 2
Posted
12 minutes ago, MarioKempes said:

Već par dana ima kako sam hteo njega da ubacim na dno mora, jer su ga Cigani potpuno zaboravili za ovaj prelazni rok xD

473r26.jpg

• Like 2
Posted
28 minutes ago, kendrick duckworth said:

Čestitke komšije, strašnog igrača ste doveli, a čini se da je ovo samo početak.

Znamo na sta ciljas ali teska prica. Ni Jabari nije los(nisam ironican)

Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Vredni mrav Drčela, radio 2 meseca unazad na sklapanju dogovora s Olimpijakosom...

Nakon ovakvog završetka sezone, kad su svi bili na iglama i niko ni sa kim nije zadovoljan, meni je i logično da igraču/igračima treba malo vremena da se presaberu i vide šta je najbolje za njih. Koliko igrača će biti dovedeno na njegovoj poziciji, ima li dovoljno prostora, nudi li neki klub bolje uslove, potencijalni odlazak u NBA. Iz mog ugla, sve legitimno, pričamo o profesionalcima i s jedne i s druge strane.

A ništa konkretno i ne znamo pouzdano, osim novinskih natpisa, kojima verujemo na prvu, kao i uvek.

Samo što do sada u više navrata nije pokazao da je sposoban da donese odluku koja je najbolja za njega. Već da mu karijera napreduje samo kada se nakon tih pogrešnih odluka pojavi Zvezda da ga spašava. 

Ne postoji ni jedan razlog da ga čekamo, imajući u vidu sredstva koja bi se uložila u njega. Svakako neće čekati ni igrači koji mogu biti dovedeni umesto njega. Ozbiljan klub bi se ponašao tako što bi mu poručio da se javi za nekoliko sedmica, pa će se videti da li ima mesta za njega i pod kojim uslovima.

• Like 3
Posted
50 minutes ago, fradler said:

Buker, Tajs, Papajanis, Metu, Kostelo, Sorkin, Smailagic... pa i ovaj Osetkovski sto ode u komsiluk.

Taj tip igraca je Zelimirov vlazan san, ali do sad se i nije bas usrecio sa Kaminskim, Kaboklom i Dejvisom.

Metu je cetvorka, Sorkin i Smajlagic su kante, Tajs super ali daleko od nas.

Znaci osim Papajanisa eto imamo Bukera za kog me mrzi da vadim procente ali ne bih dao glavu da su bolji od Filipovih i Kostela koji je odlican suter ali slabo sta pruza osim toga

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Niko da okaci story od vuka na IG? 

Kad on krene sledece sezone pa pokori Evropu sa 9ppg i 31 3P%.

Inace, pitanje je da li bi ga ijedna ekipa uzela i da ga poklonimo nekom i to tako da mi placamo 50% od plate. 

Yaga i Canaana cemo pak uglaviti nedje:23:, naravno i to ce nas kostati pa da vidimo dal Drcela to moze kao doktor robotika da prestavi kao pozitivnu 0 ili kako vec bjese ono.

Ako je Drčela učio od najboljih, uvek se tu nađe neka disciplinska, grubo kršenje klupske discipline i sl…

Posted

Dan oturu i ciao 

Preusmerimo lovu na njega a ovaj moze al sam sebi da plati obestecenje i da bude 3 centar kad se oporavi Boki boj.

Branio sam ga al to je bezobrazno bre…

• Like 8
Posted (edited)
34 minutes ago, Borky said:

Zelio sam da Filip ostane al ovo je stavrno jadno i sramotno.

Da sam na mjestu uprave Zvezde odmah bih se povukao pa nek presjedi kod Barcokasa godinu dana jer niko mu nece platiti obestecene od milion i jos dati ovakvu platu!

To sto je  Zvezda jedina spremna da plati ovo je samo zato sto je nas rep. i jedan od retkih dostupnih nasih igraca koji imaju kvaltet da igraju el. 

Sa takvim stavom se ide kod Bajica u Igokeu u roku od par godina 🙂 A onda bude "Jebacu vam mater u ponedeljak, hocete plate a?".

Salu na stranu, ovaj novinar ili ko god ko je izneo u javnost da je sam Petrusev trazio pauzu od par nedelja je tesko djubre, i izneo je stvari koje su komunicirane interno. Zapravo bas taj moze biti zasluzan za nedolazak Petruseva na kraju. U sustini mi je sad svejedno, naginjao sam ka "za" opciji, ali sad vise me zabole. Svakako klub mora da trazi dostupne igrace, nema se bas mnogo vremena, verujem da ce do kraja jula svi veci klubovi zatvoriti rostere.

Edited by JPM
  • Like 1
Posted
14 minutes ago, TB Told said:

Samo što do sada u više navrata nije pokazao da je sposoban da donese odluku koja je najbolja za njega. Već da mu karijera napreduje samo kada se nakon tih pogrešnih odluka pojavi Zvezda da ga spašava. 

Ne postoji ni jedan razlog da ga čekamo, imajući u vidu sredstva koja bi se uložila u njega. Svakako neće čekati ni igrači koji mogu biti dovedeni umesto njega. Ozbiljan klub bi se ponašao tako što bi mu poručio da se javi za nekoliko sedmica, pa će se videti da li ima mesta za njega i pod kojim uslovima.

Ovo opet iz one rubrike: više mi trebamo njemu, nego on nama?

Posted
4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Niko da okaci story od vuka na IG? 

Kad on krene sledece sezone pa pokori Evropu sa 9ppg i 31 3P%.

Inace, pitanje je da li bi ga ijedna ekipa uzela i da ga poklonimo i to tako da mi placamo 50% od plate. 

Yaga i Canaana cemo pak uglaviti nedje:23:, naravno i to ce nas kostati pa da vidimo dal Drcela to moze kao doktor robotika da prestavi kao pozitivnu 0 ili kako vec bjese ono.

Jedino nas propala domaća veteranska osnova ništa ne košta. Niti se uopšte postavlja pitanje da li neko hoće da ih udomi. Ali će se zato svake godine nastavljati sa prozivkama zlih stranaca, koji su krivi zato što je koncept tima da svake godine ima bar trećinu neupotrebljivih igrača, kojima je glavni kvalitet odgovarajuće poreklo.

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Jedino nas propala domaća veteranska osnova ništa ne košta. Niti se uopšte postavlja pitanje da li neko hoće da ih udomi. Ali će se zato svake godine nastavljati sa prozivkama zlih stranaca, koji su krivi zato što je koncept tima da svake godine ima bar trećinu neupotrebljivih igrača, kojima je glavni kvalitet odgovarajuće poreklo.

Da li neko zna koliki CMM ima ugovor?

Ne bih se kladio da je mnogo plaćeniji od Kumarinih 1,1 milion

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

Ovo opet iz one rubrike: više mi trebamo njemu, nego on nama?

Naravno, to je bar dokazano. Mi smo na kraju sa njim imali lošu sezonu, sa njegovim solidnim doprinosom takvom završetku. On je imao statistički dobru sezonu u EL, jer smo ga mi doveli pod uslovima koje nijedan drugi klub ne bi prihvatio. 

Tako da ako hoće da čeka, nikakav problem, za tih 2,5 - 3 miliona evra ima svakako kvalietnih igrača, koji neće da čekaju.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Kako mu lijepo namjesta cvike, ima da budu prime Magic-Kareem kombo.

Radujte se. Vuk se vraca u punoj snazi.

2 minutes ago, The_Big_S said:

Da li neko zna koliki CMM ima ugovor?

Ne bih se kladio da je mnogo plaćeniji od Kumarinih 1,1 milion

Dodaj jos 500k

Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kako mu lijepo namjesta cvike, ima da budu prime Magic-Kareem kombo.

Radujte se. Vuk se vraca u punoj snazi.

Dodaj jos 500k

Zar nije bilo priče da je Kenan najplaćeniji u timu sa 1,5-1,6 miliona, pa Kalina pa onda CMM?