Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sace d(r)ama da kulminira! 😆

6 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Jeca ga stavila na pranje

Cutite, oprala Jeca na vreme 😆

Edited by Barker
Posted (edited)
18 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Jeca ga stavila na pranje

Ma ne bre, poznato je da su svi Novakovi kačketi završili kod Stefana u ormanu :classic_biggrin:

5 minutes ago, Barker said:

Flavio i Fabio, kako to italijanski romanticno zvuci ( od malo pre mi je u glavi, valjda zbog Flavije) 😁

U porodici Fonjini svi se zovu na F :classic_smile:

Edited by alcesta
  • Ha-ha 1
Posted

Uh, uh,uh, neocekivano tezak test pre polumature 🙂 Nadam se da nije nista ozbiljno povredio nakon onog klizanja.

Imam blagi utisak da je Koboli svesno izgubio zadnji poen.

Inace slike iz boksa sa klincima i Jelenom su mi prelepe, iskrene i nenamestene za kameru.

Btw, sasvim je dobar ovaj komentator na Areni.

• Like 2
Posted

Htedoh početi sa "da ne mračim", ali isto se 'vata - Đoković igra veoma loše. Servis u navratima deluje malo bolje, ali to je samo zato što su ostali udarci beda. Retern ni bleda senka onog ubitačnog.
Ostajem pri tvrdnji da mu ni priprema meča nije najbolja, ali šta očekivati od Vemića? Doduše, to je Novak sam morao da zna.

Sa ovakvom igrom uzeće Sineru maksimalno set. Igrački, deluje mi u lošijoj formi nego na RG, a mislio sam..ma, bio uveren da će biti obrnuto.

• Like 1
Posted (edited)

Auh, mene je zabolelo... U trenutku je izgledalo prilično ozbiljno. 

Kakav blast from the past, na 40:15 i dve vezane meč lopte na Wimbledonu, Cobolli pogađa forhend dijagonalu iz riterna... Pred taj poslednji gem je delovalo da Novaka već hvataju grčevi. Ozbiljno ga je namučio ovaj Italijan i baš nisam optimistična (blago rečeno) za meč sa Sinnerom. 

Edited by DameTime
Posted
18 minutes ago, Barker said:

Uh, uh,uh, neocekivano tezak test pre polumature 🙂 Nadam se da nije nista ozbiljno povredio nakon onog klizanja.

Imam blagi utisak da je Koboli svesno izgubio zadnji poen.

Inace slike iz boksa sa klincima i Jelenom su mi prelepe, iskrene i nenamestene za kameru.

Btw, sasvim je dobar ovaj komentator na Areni.

da li taj ili onaj koji je prenosio mec izmedju Seltona i Sinera je presao sa sport kluba ...................

Posted (edited)

I da napišem jedan odgovor Jevremu.

Ne znam odakle ta tvrdnja da Novak na W ne može da prođe dobro ako ne odigra neki pripremni turnir?
Od 7 titula ovde, samo je 2018.godine igrao Queens. Tad je valjda izgubio od Čilića.

6 titula je osvojio igravši one polubezvezne egzibicije Boodles i Hurlingham. To nisu pripremni turniri, to su egz.mečevi. Nije Đokovićev problem nedostatak mečeva. Problem je na nekoj drugoj strani.

Edited by Drug Crni
slova
  • Like 2
Posted
Just now, Drug Crni said:

I da napišem jedan odgovor Jevremu.

Ne znam odakle ta tvrdnja da Novak ne W ne može da prođe dobro ako ne odigra neki pripremni turnir.
Od 7 titula ovde, samo je 2018.godine igrao Queens. Tad je valjda izgubio od Čilića.

6 titula je osvojio igravši one polubezvezne egzibicije Boodles i Hurlingham. To nisu pripremni turniri, to su egz.mečevi. Nije Đokovićev problem nedostatak mečeva. Problem je na nekoj drugoj strani.

to je sve bilo dok je jos bio dosta sveziji, pa cak je i tada u par navrata igrao nekakvu pripremu, makar i onaj dubl na Majorci ................ ono sto mi se dopalo danas u igri je bio bekhend koji je proradio u nekom trenutku, sve ostalo, nije dovoljno za pobedu protiv Sinera kojeg i inace bogovi vole, posto se na volseban nacin iscupao iz maltene izgubljenog meca protiv Grise, a o nekim drugim situacijama i da ne pricam  ...................

• Like 1
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Protiv Sinera ce imati najlaksi mec na turniru. Samo se za njega spremao. Maks set za Italijana.

Sreća što nemam nikakva očekivanja pa ni ovakve izjave ne mogu da škode kao nekad :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Elias said:

Novak ne pravi nikakvu razlikom sa svojim servisom na ovom turniru. Dali je sporije ove godine, dali je starost u pitanju ili mozda nesto drugo, ali to mu je najveci problem na ovom turniru jbg.

Servis je i više nego ok, najveći problem je ritern, to više ni ne liči na mlađeg Novaka.

Nažalost, ni ja nemam nikakva očekivanja, ali biti u prva četiri igrača u trideset devetoj godini je fenomenalno.

I sad ću možda lupiti a možda i ne, ali njemu treba publika da bude na strani Sinera.

A neće, navijaće za Novaka.

Posted (edited)

E nije nego, sad još da kukamo što će publika da navija za njega za promenu :classic_biggrin: u šta nisam ni preterano sigurna, btw.

Ne treba njemu da se inati ceo stadion, dovoljno je da identifikuje par šargarepa navijača i da se fokusira na njih, ali mislim da su prošla vremena kad je to moglo da ga izvuče, sad su tu godine, kondicija, problemi s formom a bogami i mentalna blokada protiv Sinera, kome u zadnje vreme nije u stanju da uzme set ni kad ovaj igra loše a kamoli kad igra dobro.

Ali ovo je treće polufinale na trećem slemu ove godine, tako da ne može čovek ni biti nezadovoljan, on je faktički treći na svetu i opravdava to mesto, a sad mislim da je treći i u trci.

Kako trenutno stvari stoje, Novaku je jedina nada za 25. titulu da mu neki Dimitrov skloni Sinera iz žreba. Ko zna, moguće je, dok još igra ima i nade :classic_smile:

Edited by alcesta
  • Like 6
Posted

Nejasno mi je ste se toliko vas uvek tako boji da pokaze optimizam, evo vec deset + godina.
Cuj jedina nada za Novakovu titulu da nema Sinera - jbt pa nije Siner nepobediv, pricate o njemu kao da je mesavina prime Feda i Nadala.

Ajd da sacekamo nedelju, jer iskreno pobeda u petak uz potencijalno poraz u nedelju ima bas mali znacaj.

• Like 4
Posted

Ja samo kazem ono sto je tacno, Novak ne sija, ali je Siner kriminalan, plus je dosao dovde na bizaran nacin (hvala Dimitrovu). Djokovic bukvalno treba da odigra kao danas i to ce biti dovoljno. A odigrace bolje.

Posted

Ne bih rekao da je Siner kriminalan.
Šeltona je rutinski rešio..doduše, gledao sam prvi set i pola drugog. Šelton se lepo držao u prvom setu, ali u tb Siner još malo podiže svoj nivo i svira kraj.

Dimitrov u svom arsenalu ima više oružja na travi od Šeltona. Ben jedino ima bolji, ubojitiji servis.

Uostalom, nije toliko bitno kako igra Siner. Po meni, Novak igra loše. No, grešio sam ja i ranije u procenama..nije da nisam.

Posted

Ne znam, ja sam na RG očekivala da Novak uzme bar set a Siner nije bio ništa bolji nego ovde, čak bih rekla i gori. Posle tog meča, plus poslednjih nekoliko mečeva gde se mučio i do brejk lopte da dođe, ne mogu da budem optimista i to ti je.

Bila sam doduše optimista za polufinale, valjda i to nešto znači :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
16 minutes ago, Helena said:

Servis je i više nego ok, najveći problem je ritern, to više ni ne liči na mlađeg Novaka.

Nažalost, ni ja nemam nikakva očekivanja, ali biti u prva četiri igrača u trideset devetoj godini je fenomenalno.

I sad ću možda lupiti a možda i ne, ali njemu treba publika da bude na strani Sinera.

A neće, navijaće za Novaka.

Retern je takav kakav je vec nekoliko godina. To nam je sto nam je. Rekao bih cak i normalno jer ta eksplozivnost koja je najvazniji element kod reterna, prva opada sa godinama. Sa druge strane servis ga je vadio puno puta u to isto vreme. Pogadja on i ovde razne kutove, procenti su isto ok, ali kao da fali ostrina u tom udarcu, ranije na primer taj slajs servis na ad strani bi bio as ili servis viner, a na ovom turniru dosta cesto se ti njegovi servis vracaju nazad. Mozda je ove godine stvarno sporije kao sto pricaju, ko ce ga znati. U svakom slucaju ako ovako servira i u polufinalu unistice ga dopingovani u tom mecu. Nesto kao Alkaraz u prosle godine. Ako se dobro secam i u tom mecu je najvise stekao servis. Nadajmo se najboljem jbg.

• Like 4