alcesta Posted Monday at 07:19 PM Posted Monday at 07:19 PM Može li druga sreća? Moraće i Siner da pomogne.
McLeod Posted Monday at 07:25 PM Posted Monday at 07:25 PM kakvi lomovi al uspeo je nekako. Sad samo da pusti ruku i to je to
Molina23 Posted Monday at 07:27 PM Posted Monday at 07:27 PM Griša jedini igrač na turu koji može da ima 2-0 protiv velikog favorita a da izgleda kao sasrani tinejdžer. Bukvalno puni gaće, 34 godine, nerealno. 3
alcesta Posted Monday at 07:29 PM Posted Monday at 07:29 PM Ne verujem mu ja i dalje, ali makar će biti 5 setova u najgorem slučaju Siner je u pauzi između gemova rekao svom timu da je već uzeo tri. Nije rekao čega tri, nekih analgetika pretpostavljam.
Helena Posted Monday at 07:29 PM Posted Monday at 07:29 PM 1 minute ago, Molina23 said: Griša jedini igrač na turu koji može da ima 2-0 protiv velikog favorita a da izgleda kao sasrani tinejdžer. Bukvalno puni gaće, 34 godine, nerealno. Grigor je GOAT. Pisala sam zašto Just now, alcesta said: Ne verujem mu ja i dalje, ali makar će biti 5 setova u najgorem slučaju Siner je u pauzi između gemova rekao svom timu da je već uzeo tri. Nije rekao čega tri, nekih analgetika pretpostavljam. Da, ali Kejhil je uzeo neke pilule iz torbe. 1
alcesta Posted Monday at 07:52 PM Posted Monday at 07:52 PM Kad se desio taj psd Sinera, je li u prvom setu? Slušam ovog komentatora kako priča da dotle Siner nije imao problema i da je sve Dimitrovu vraćao.
alcesta Posted Monday at 07:55 PM Posted Monday at 07:55 PM Pa je li moguće da će Dimitrov i ovaj slem završiti sa povredom
Issey Posted Monday at 07:55 PM Posted Monday at 07:55 PM E baš šteta ako ne bude mogao da nastavi...
L' Imperatore Posted Monday at 07:56 PM Posted Monday at 07:56 PM (edited) Grigore, jebem te stara I da, smem to da kažem jer smo isto godište Edit: Da izvinu mnogobrojne, cenjene dame na ovom topiku. Ali ne mogu da verujem da če se ovako izvuči pirgavi Edited Monday at 07:57 PM by L' Imperatore 1
alcesta Posted Monday at 07:59 PM Posted Monday at 07:59 PM Meni je više žao Griše nego što razmišljam o Sineru sada, da je danas dobio ne bi mi smetalo ni da igra finale. Kako mu se uvek kad uđe u formu i ima šansu da nešto uradi ovako nešto zalomi 1 7
Xpert Posted Monday at 08:01 PM Posted Monday at 08:01 PM Nadam se samo da nije neka ruptura... bas neverovatan baksuz je ovaj covek...
Issey Posted Monday at 08:02 PM Posted Monday at 08:02 PM (edited) Baš bedak, uvek je bio gotivac Grigor. Mislim da bi dobio ovo da se nije povredio. Nije se dalo jednostavno... Edited Monday at 08:02 PM by Issey 1
Drug Crni Posted Monday at 08:04 PM Author Posted Monday at 08:04 PM Težak, ali težak bedak..podrška Bratku. 6
Helena Posted Monday at 08:07 PM Posted Monday at 08:07 PM Ja se ne sećam da sam ovako nešto videla. Jel zna neko nešto slično?
Elias Posted Monday at 08:11 PM Posted Monday at 08:11 PM Sampras-Filipusis neke 99. Doduse Filipusis je mislim imao 1-0 u setovima kad se povredio, ali delovao da nema sanse da izgubi taj dan. Sampras je nakon toga osvojio taj Vimbldon pobedivsi Agasija u finalu prilicno rutinski.
40Wins Posted Monday at 08:12 PM Posted Monday at 08:12 PM Cime je zaduzio mali drogos teniske bogove... tuga Ne znam da li ovo da pisem kao jos jedno bugarsko zabijanje noza u ledja... 9
Recommended Posts