Jump to content

Recommended Posts

Posted

Griša jedini igrač na turu koji može da ima 2-0 protiv velikog favorita a da izgleda kao sasrani tinejdžer. Bukvalno puni gaće, 34 godine, nerealno. 

• Like 3
Posted

Ne verujem mu ja i dalje, ali makar će biti 5 setova u najgorem slučaju :classic_biggrin:

Siner je u pauzi između gemova rekao svom timu da je već uzeo tri. Nije rekao čega tri, nekih analgetika pretpostavljam.

Posted
1 minute ago, Molina23 said:

Griša jedini igrač na turu koji može da ima 2-0 protiv velikog favorita a da izgleda kao sasrani tinejdžer. Bukvalno puni gaće, 34 godine, nerealno. 

Grigor je GOAT. 

Pisala sam zašto :classic_biggrin:

Just now, alcesta said:

Ne verujem mu ja i dalje, ali makar će biti 5 setova u najgorem slučaju :classic_biggrin:

Siner je u pauzi između gemova rekao svom timu da je već uzeo tri. Nije rekao čega tri, nekih analgetika pretpostavljam.

Da, ali Kejhil je uzeo neke pilule iz torbe.

• Like 1
Posted

Kad se desio taj psd Sinera, je li u prvom setu? Slušam ovog komentatora kako priča da dotle Siner nije imao problema i da je sve Dimitrovu vraćao.

Posted (edited)

Grigore, jebem te stara

I da, smem to da kažem jer smo isto godište

Edit: Da izvinu mnogobrojne, cenjene dame na ovom topiku. Ali ne mogu da verujem da če se ovako izvuči pirgavi

Edited by L' Imperatore
  • Love 1
Posted

Meni je više žao Griše nego što razmišljam o Sineru sada, da je danas dobio ne bi mi smetalo ni da igra finale. Kako mu se uvek kad uđe u formu i ima šansu da nešto uradi ovako nešto zalomi :ajme:

• Like 1
  • Tuzno 6
Posted (edited)

Baš bedak, uvek je bio gotivac Grigor. Mislim da bi dobio ovo da se nije povredio. Nije se dalo jednostavno... 

Edited by Issey
  • Like 1
Posted

Sampras-Filipusis neke 99. Doduse  Filipusis je mislim imao 1-0 u setovima kad se povredio, ali delovao da nema sanse da izgubi taj dan. Sampras je nakon toga osvojio taj Vimbldon pobedivsi Agasija u finalu prilicno rutinski. 

Posted

Cime je zaduzio mali drogos teniske bogove... tuga

Ne znam da li ovo da pisem kao jos jedno bugarsko zabijanje noza u ledja...

• Ha-ha 8