Drug Crni Posted yesterday at 09:11 PM Author Posted yesterday at 09:11 PM Ima za čim da žali Ema, posebno u drugom setu. Na 4-1 je u dva naredna gema propuštala gem ili brejk lopte. Nije iskoristila svoj trenutak, nakon toga je krenula da tone i iskusnija i kvalitetnija igračica je to iskoristila. Inače, Kyrgios gledao Osakine mečeve u njenom boksu.. I oni su, navodno, "samo prijatelji". Prijaviće se za miks dubl na USO.
jevrem69 Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM evo pročitah malopre, ne pre 18 h ………………. to mi odgovara da makar pogledam završni set …………..
delgado Posted yesterday at 10:09 PM Posted yesterday at 10:09 PM 7 hours ago, delgado said: Kakav je bio ono BH na liniju iz mrtvog ugla preko pored mreze na samu liniju, Djokovic style za 0-15, potom jos jedan lom BH dijagonala za 0-30, i dosao je do kljucnog brejka. Spasao je jos jednu BP, svih pet do sada. Cekamo servis za mec i rutinsko overavanje Osmine Finala. Mnogo dobar mec igra. Da se nadovezem, Fokina se ipak spasao fanaticnom borbom i nekim neverovatnim poenima, vratio brejk u poslednjem trenutku na 5-3 za Fricka u 3S, iscupao TB sa 7-5, ali ga je u cetvrtom setu Fricko pocistio, cak je zavrsio mec trostrukim brejkom za 6-1. Igra i mentalno stanje na terenu + fokus obecava, sledi Jordan Thompson koji ga je dobio u 2R Queensa prosle godine rutinski, i solidan je to igrac na travi i betonu, ne preterano talentovan ali sa dobrim servisom i uporan, i takodje relativno stabilan, ali ipak ocekujem da mu Fricko sa ovakvom formom ne prepusti vise od jednog seta. I Fokini sam "dao" 1 set, toliko je i "uzeo".
alcesta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Arena baš bira šta će da prenosi i kako, kad vidim sadržaj na ostalim kanalima To isto radi i ES ali oni makar imaju neku logiku iza toga da nas nateraju da platimo ES plejer. Kakvu logiku može da ima Arena, osim što ih mrzi, pojma nemam.
Mina D. Harker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakva pobjeda Arine, udara i Boga ne moli. Ema se dobro držala i parirala, ali kad se upali mašina, melje i grmi. Moram priznati da mi je sad već omiljena igračica i ne smeta mi vika - Azarenka pa i Šarapova su bile gore. A i ta sila kad se izbacuje iz peta, mora nekako da se otpusti. 1
L' Imperatore Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 50 minutes ago, alcesta said: Ribakina ispala od Tauson Ode i Menšik. Menšik je baš nekako malokrvan. Ume da bude strašan kad mu se igra. Ali je problem što mu se često ne igra 5
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ni on nije dobar na travi. Kecmanovic inace igrao mnogo bolji mec od ocekivanja do trenutka kada ga je Djokovic stavio pod pritisak.
MilošVB Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, L' Imperatore said: Menšik je baš nekako malokrvan. Ume da bude strašan kad mu se igra. Ali je problem što mu se često ne igra Mnogo je nekako Jakub Menšik. 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobar Djokovic, ali ovo je razlog zasto Kecmanovic nece nikada ni u top 20 da se ustali. Decko previse upada u crne rupe i nikada nije bio dovoljno ostar ni fizicki i mentalno.
Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, JPM said: Miomir kanda malo debeo? Malo više 😃 Troicki i on izgleda treniraju po pečenjarama. 3 1
L' Imperatore Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Malo više 😃 Troicki i on izgleda treniraju po pečenjarama. Nije on nikad ni izgledao nešto naročito zategnuto. Barem kad ga poredimo sa ostalim teniserima. A i bela boja lošije to sakrije. Davao je intervju za Sportklub posle pobede protiv De Jonga, kad je pričao da mu se izmedju ta dva meča nešto dešavalo privatno, i da ga je to malo poremetilo ovih dana. Tako da ovakav raspad možda i ne čdi, ako nije 100% glavom u tenisu. 1
Drug Crni Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Školuju stare (Čilić) i nešto mlađe (Dimitrov) kajle po Vimbldonima
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Mina D. Harker said: Kakva pobjeda Arine, udara i Boga ne moli. Ema se dobro držala i parirala, ali kad se upali mašina, melje i grmi. Moram priznati da mi je sad već omiljena igračica i ne smeta mi vika - Azarenka pa i Šarapova su bile gore. A i ta sila kad se izbacuje iz peta, mora nekako da se otpusti. Meni počinje da smeta ponašanje kad joj ne ide. A trava joj definitvno ne ide.
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas dosadan meč, malo je Kecmanović ovo zacinio na kraju, ali svenu svemu, bolje da sam ostao još sat vremena duze na plazi …………… Moraće mnogo bolje u sledećem kolu, jel mu tu pada Cilic ili u cetvrtfinalu?
Recommended Posts