Drug Crni Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago (edited) Podigao je znatno Muler (je li ispravno izostaviti 'r' na kraju kao što to čini komentator?) nivo igre, ohrabrio se i udara mnogo bolje, ali ovo je baš "trebalo znati" izgubiti Edited 9 hours ago by Drug Crni slovo
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Evo da se i ja zapljunem od kako je počeo turnir, pratim turnir preko livescore, od četvrtka ću moći ponešto u večernjem terminu da pogledam. Dakle ovako, sto se Novaka tiče i dalje stojim pri tome da je za prvo kolo dobio po renkingu maltene najtežeg mogućeg protivnika, a ovo sto vidim da se dešava iz vaših komentara je posledica neigranja nijednog pripremnog turnira na travi. Za nene je najveće iznenadjenje ispadanje Zvereva i Muzetija, njih sam nekako očekivao u četvrtfinalima. Alkaraz se provukao, i nekako mi se čini da ako Novak kojim slučajem prodje do polufinala, za njega će meč protiv Sinera biti kljucni, jer ako uspe da napravi podvig, imace dobre šanse protiv ne tako ubedljivog Alkaraza. Ali sve je ovde za njega pod znakom pitanja, idemo stepenicu po stepenicu …………….
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne toliko ubedljivi Alkaraz po prvom kolu. Ako je po Novakovom prvom kolu on nece videti drugu nedelju. Prvi mecevi nisu nikakav reper, kako iz osnovne linije bude sve manje trave obojica ce igrati bolje.
jevrem69 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sto se Mikelsena tiče, on je solidan igrač na betonu i travi, čak stavise jedno od njegovih prvih pojavljivanja je bio jedan od turnira na travi (mislim da je možda bio čak i Njuport) gde je on izgurao turnir čini mi se do polufinala. Kako je raspali Kecmanović uspeo da ga dobije, to je bas prijatno iznenadjenje.
fillam Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel to on pokazao 'pumpaj' na kraju ili mi se prividja? 1 1
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) POKAZAO PUMPAJ Osvojio je trofej Edited 8 hours ago by Helena 2
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago A još sam bila besna i kontala da je bilo bolje da je pono lopatu kako je udarao forhende 1 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, fillam said: Jel to on pokazao 'pumpaj' na kraju ili mi se prividja? Rekoh ja odavno, Nole trci pocasni krug i sprema se za protivkandidata Hulji na predsednickim 😄 1
alcesta Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 22 hours ago, Molina23 said: Jedan od najjačih rant-ova u istoriji tenisa. Grande Fonja ❤️ Jao, ja sam ovo skroz zaboravila 2 hours ago, Drug Crni said: Podigao je znatno Muler (je li ispravno izostaviti 'r' na kraju kao što to čini komentator?) Pet puta sam gledala kako se čovek zove jer mi komentator jezivo ide na živce s ovim Muleom. Izgovara se onako kako je to radio sudija, a što je bliže nemačkom Mileru samo bez R, ili je to R jaaako diskretno uostalom to i nije francusko prezime.
delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 6/27/2025 at 1:27 PM, McLeod said: Karlitos lagano, jedino Feliks ako odigra kako zna (a nece) moze da ga namuci, Djokovicev zreb isto bas lagan, Mikelsen moze biti mina u trecem kolu samo, Sinerov zreb je horor, moguce da ne vidi cetvrtfinale uopste, a cenim da ga Muzeti dobija prilicno rutinski ako se desi to cetvrtfinale. Solidan pocetak, ispali Mikelsen i Museti koji rutinski dobija Sinera u QF ;D 3 hours ago, jevrem69 said: Sto se Mikelsena tiče, on je solidan igrač na betonu i travi, čak stavise jedno od njegovih prvih pojavljivanja je bio jedan od turnira na travi (mislim da je možda bio čak i Njuport) gde je on izgurao turnir čini mi se do polufinala. Kako je raspali Kecmanović uspeo da ga dobije, to je bas prijatno iznenadjenje. Hehe malo vise vere u Kecmana Jesho Htedoh da napisem da ce dobiti mec, ali ipak sam iskusno sacekao rasplet 😜 Izvuce Fricko neverovatno vazan mec protiv MPesija. Osokoljen odbranom titule u Istburnu, 2 u 3 nedelje posle suse ove sezone, (jedino onaj kao ATP kup na samom pocetku timski osvojen) bilo bi zaista greota da je ovde ispao od crnog Karlovica, koji je najopasniji dok je trava jos najsvezija i servira 2 prva servisa. Protiv Bruksbija sam gledao finale, prvi je Jenson napravio brejk i igrao je odlicno, ali nije se dao Fricko, brejknuo opet na 6-5 kad je rival servirao da ostane u mecu i drugi set je bio rutina. Bilo je lepih poena i generalno kvalitetno finale za 250icu o cemu svedoci da je Bruksbisa u prvom kolu nalupao sasvim dobrog igraca na travi Grikspora. Prvo kolo nisam gledao sve do 3-2 u petom setu za Tejlora. Prva 2 seta je izgubio na razliku u TBovima na "produzetke", onda 6-4 treci dobija, u TB 4. seta je cak gubio 1:5 {!} i uspeo da izvuce sa 8-6 ne dozvolivsi ni ML. Kad sam to video, ocekivao sam da ce ipak preokrenuti i dovirsiti posao. Ono sto sam odgledao, Djovani naravno cepa 2 prva servisa, tesko se i vidi lopta kad ubaci i na 4-5 kad je servirao da opstane, prvo je poceo gem duplom, nije ubacio nijedan prvi servis, Fricko je uspeo da neutralise nekako i zajebane druge i produzi poen, gde ga je polako razbijao u razmenama i svaki poen je dobio "ubedljivo". Bila bi greota da jos veca da je ispao obzirom da su mu ispali najjaci nosioc projektovani u 1/8 (Medo) i 1/4 (Zveki). Ima tu jos puno dobrih igraca, ali recimo da je iz cele te cetvrtine zreba najveci kandidat za SF.
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E, nek me neko ispravi, ali RTS je redovno reprizirao mečeve koje Novak dobije. E posle pumpanja, reprize nema, ide repriza Kecmanovića. Na arenama ista priča, reprize mečeva stranih igračica, Novaka nigde I ne kažete da Bublika ispao
Romantik Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 2 hours ago, Helena said: I ne kažete da Bublika ispao 13 hours ago, Boxy said: I od Bublik, dobio ga Munar u 5 setova, ali Munar je protiv Alkarqza na Kvinsu odigrao vrhunski mec, tako da mozda ovo i nije toliko iznenadjenje lad se zna da Bublik nije bas olicenje konstantnosti. 13 hours ago, Drug Crni said: Zapratite me za još recepata Precenih ga doduše. Puče odmah
Recommended Posts