Ledd Posted June 8 Posted June 8 Odličan meč, ne mogu da se setim boljeg meča u finalu RG. Verovatno ga nije ni bilo.
Boxy Posted June 8 Posted June 8 Banjac dominira i govori kako se zavrsavao 5.set, kaze ali ne u TB...pa nije ni moglo 1 1
DameTime Posted June 8 Posted June 8 Banjac kao da prenosi finale ATP250, ne najduže finale RG ikada... 1
wrach Posted June 8 Posted June 8 Bravo Karlos! Neverovatan sportista koji zasluzuje sve uspehe! Tesko bi mi palo da je prevarant ovo dobio danas. 4
NMX Posted June 8 Posted June 8 Ja ako danas ne fasujem epilepsiju od televizora, saltam izbore i finale 5 sati. Cestitke Alkarazu, malo je reci da sam navijao za Karlita. Kakav mec p.s. pozdrav za pdf tenis ekipu 2
DameTime Posted June 8 Posted June 8 (edited) 1 minute ago, wrach said: Bravo Karlos! Neverovatan sportista koji zasluzuje sve uspehe! Tesko bi mi palo da je prevarant ovo dobio danas. Posle svega, ne mogu navijati za Sinnera, koliko god da je fantastičan teniser. Carlitos je the real deal Edited June 8 by DameTime 2
jevrem69 Posted June 8 Posted June 8 Cestitke za ovaj zaista neverovatan preokret i ovako odigran supertajbrejk posle pet i po sati tenisa :blue: I ovaj skor u finalima 5 od 5 ..................
Helena Posted June 8 Posted June 8 1 minute ago, Boxy said: Sta prica ova budala od Banjca, Fed je imao 7 od 7 u finalima Prvim uzastopnim valjda.
Boxy Posted June 8 Posted June 8 Just now, Helena said: Prvim uzastopnim valjda. Pa da, kad dodje u finale, uzme titulu, Fed je imao 7 od 7
alcesta Posted June 8 Posted June 8 9 minutes ago, Boxy said: Banjac dominira i govori kako se zavrsavao 5.set, kaze ali ne u TB...pa nije ni moglo Kaže, sećam se najdužeg finala koje sam radio... mislim se, sećam se i ja koliko si mi išao na živce u tom finalu... 7 minutes ago, Helena said: ZABORAVILA SAM DA SE IGRA DO DESET I ja, svaki put zaboravim. A zamislite da i dalje nema TBa u petom, trajalo bi do ponoći. 1
Recommended Posts