DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 Relja je ozbiljan car, viđen je i na protestima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 Hehehe 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 11 Share Posted January 11 1 hour ago, DameTime said: Relja je ozbiljan car, viđen je i na protestima. Sve pet, ali... Kako neko uopšte dovede u vezu požare u Kaliforniji sa protestima u Srbiji? Wtaf? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 11 Share Posted January 11 1 hour ago, DameTime said: Relja je ozbiljan car, viđen je i na protestima. A Relja je..ko? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Uuups! Azaerbejdzan otkazao isporuku gasa Srbiji a kad ce opet da isporucuje, ne zna se. Amerikanci pritisli oko NIS teme.....2,5 godine nakon pocetka rata i prvih sankcija Rusiji... Stizu vesti i o mogucnosti da se Srbiji, zbog nemira na ulicama, oduzme licenca za Expo 027.... Ja l to zapad pusta ovu nasu nesrecu niz vodu? Ili je u pitanju tuca slonova u kojoj strada jedino - trava? Kako god, javlja mi se da se pakuju koferi.... Edited January 11 by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 15 minutes ago, Eddard said: Sve pet, ali... Kako neko uopšte dovede u vezu požare u Kaliforniji sa protestima u Srbiji? Wtaf? Pa influenseri, pevači, uopšteno dobar deo javnih ličnosti (a da nisu glumci) je odbijao da deli bilo šta vezano za proteste u Srbiji, uz "obrazloženje" kako ne bi da se mešaju i nije dobro za content. Ali zato dele LA uz srceparajuće opise i pray for California. Jer to je dobro za content. Zato ih je Relja prozvao. 10 minutes ago, fancy said: A Relja je..ko? Jedan od najpopularnijih repera/pevača u Srbiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11 Share Posted January 11 Valjda su Rusi vlasnici naftne industrije u republici Srpskoj, a njima nema sankcija. Ovo je jos jedna muljavina Vucica i jos jedan dil. Sad kad se u kupovinu ukljuci neki Andrej petrol ili Danilo oil... Od pustanja Vucica niz vodu nema nista. Ima jos zadaća da obavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 11 Share Posted January 11 9 minutes ago, DameTime said: Pa influenseri, pevači, uopšteno dobar deo javnih ličnosti (a da nisu glumci) je odbijao da deli bilo šta vezano za proteste u Srbiji, uz "obrazloženje" kako ne bi da se mešaju i nije dobro za content. Ovo je dovoljan razlog da ih proziva. Jer su pičke. A ako mu je tek zasmetalo kad su se "solidarisali" sa CA, onda je i on pička. 9 minutes ago, DameTime said: Ali zato dele LA uz srceparajuće opise i pray for California. Jer to je dobro za content. Zašto bi to bilo dobro za content? Za koji content? Šta uopšte znači ta reč u ovom kontekstu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 15 minutes ago, DameTime said: Pa influenseri, pevači, uopšteno dobar deo javnih ličnosti (a da nisu glumci) je odbijao da deli bilo šta vezano za proteste u Srbiji, uz "obrazloženje" kako ne bi da se mešaju i nije dobro za content. Ali zato dele LA uz srceparajuće opise i pray for California. Jer to je dobro za content. Zato ih je Relja prozvao. Ono tamo je prirodna nepogoda, kod nas je društvena nepogoda, nema veze sa vezom. Podršci studentima se u zube ne gleda, tako da ok, ali prozivka kao prozivka je bzvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Ima veze sa tim da se javljaju samo kad im odgovara da se oglase. To je ono na šta Relja aludira, jer ako podrže proteste u Srbiji izgubiće ugovore i angažmane, a mnogi su i direktnije povezani sa sns. Dok ovim ništa ne rizikuju. Sad je to situacija u LA a mogla je biti neka druga, npr. društvena situacija u Španiji koja je postala viralna. 38 minutes ago, Eddard said: Ovo je dovoljan razlog da ih proziva. Jer su pičke. A ako mu je tek zasmetalo kad su se "solidarisali" sa CA, onda je i on pička. Nema Relja problem sa CA kao takvom. 38 minutes ago, Eddard said: Zašto bi to bilo dobro za content? Za koji content? Šta uopšte znači ta reč u ovom kontekstu? Imidž, odavanje utiska da brinu o tome šta se događa u svetu i tako to. edit: Btw, to je ono što bi ti nazvao korisni idioti, koji dele stvari na društvenim mrežama samo zato što su trenutno u trendu. Edited January 11 by DameTime dopuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 11 Share Posted January 11 Tzv. djokovicizam. Mada generalno su i meni te prozivke glupe. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 11 Share Posted January 11 27 minutes ago, Eddard said: Zašto bi to bilo dobro za content? Za koji content? Šta uopšte znači ta reč u ovom kontekstu? Sve te All eyes on .. / Pray for...štagod su virtue signalling navlake. Ljudi kliknu ♥️, odu dalje i zaborave, nekom kapne US cent na račun. To je content I značaj istog. The world we live in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 4 minutes ago, McLeod said: Tzv. djokovicizam. Mada generalno su i meni te prozivke glupe. Upravo to. Naravno i pre požara je bilo jasno da su ovi što ćute pičke, ali ajde, ako je morala da se sačeka Kalifornija da bi se moglo poentirati onda ok, I guess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 Nisu glupe prozivke, treba ih prozivati i trpati u svakoj mogućoj prilici, jer su to ljudi koji su poznati zahvaljujući nama. Dodatna pozitivna stvar je da direktna prozivka dolazi od isto tako poznate ličnosti, ali koja ide na proteste i ne glođe sns sendvič, tako da ima slobodu da javno govori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 11 Share Posted January 11 Ma treba ih prozvati, kao i Đokovića, samo ne treba čekati da se oglase po drugom, potpuno nepovezanom pitanju, a još i mrsko američkom, pa ih onda prozvati za licemerje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 Just now, Eddard said: Ma treba ih prozvati, kao i Đokovića, samo ne treba čekati da se oglase po drugom, potpuno nepovezanom pitanju, a još i mrsko američkom, pa ih onda prozvati za licemerje. Odmah sam znala da je ovo tebi problem 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 11 Share Posted January 11 Zbogom NIS-e,zbogom ruzmarine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted January 11 Share Posted January 11 A jel' treba prozivati naše drugare koji navijaju za ovakvu Zvezdu i radi pobeda pristaju na sve? Jesu li oni trenutno najveći sendvičari ili makar licemeri u državi - da li je makar na ovom podforumu dozvoljeno to spomenuti ili ću biti banovan kao na onom ispod? Mislim banujte ako hoćete - svakako ću da napišem koliko sam srećan što sam se na vreme otrgao od tih prodanih dupeta koji su za mene trenutno medju najvećim sramotama u državi. Možete da banujte ali ostaće zabeleženo zauvek u svesti svih koji ne žele da zatvaraju oči, da su ćutali radi nekakvih sportskih uspeha koje im je obezbedio njihov Vučić - što je neuporedivo jadnije nego kada se sirotinja proda za paket pomoći. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 11 Share Posted January 11 29 minutes ago, Eddard said: Ma treba ih prozvati, kao i Đokovića, samo ne treba čekati da se oglase po drugom, potpuno nepovezanom pitanju, a još i mrsko američkom, pa ih onda prozvati za licemerje. Eno na informeru likuju i podsmevaju se. Pitam se pitam sta bi bilo da Beograd zahvati pozar tog tipa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, Utopista said: A jel' treba prozivati naše drugare koji navijaju za ovakvu Zvezdu i radi pobeda pristaju na sve? Jesu li oni trenutno najveći sendvičari ili makar licemeri u državi - da li je makar na ovom podforumu dozvoljeno to spomenuti ili ću biti banovan kao na onom ispod? Mislim banujte ako hoćete - svakako ću da napišem koliko sam srećan što sam se na vreme otrgao od tih prodanih dupeta koji su za mene trenutno medju najvećim sramotama u državi. Možete da banujte ali ostaće zabeleženo zauvek u svesti svih koji ne žele da zatvaraju oči, da su ćutali radi nekakvih sportskih uspeha koje im je obezbedio njihov Vučić - što je neuporedivo jadnije nego kada se sirotinja proda za paket pomoći. Ajd ne kalimeriši unapred, ovde si safe 😎 34 minutes ago, DameTime said: Odmah sam znala da je ovo tebi problem Naravno da jeste. I dok god je mrska Amerika najveći neprijatelj Srbalja, dotle će biti u blatu u kom su. A u ovo slučaju govori o licemerju tog koji kritikuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Ama nije problem što je u Americi, nemoj da me nerviraš sad 😆 Bukvalno se poklopilo da je to trenutno hot topic u svetu i da svi influenseri i muzikanti kače, mogla da je bude i Palestina. I da podvučem kako ne bi bilo problema - nisam srećna što nešto gori u Americi i što ljudi gube krov nad glavom i živote, naprotiv. Edited January 11 by DameTime dopuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted January 11 Share Posted January 11 Just now, Eddard said: Ajd ne kalimeriši unapred, ovde si safe 😎 Pitam. Nije kalimerisanje jer sam napisao i rizikujem svesno posledice. Lepo je ako sam ovde siguran, ali svejedno je razočaravajuće bilo malopre čitati na Zvezdinoj temi kako onako baš smradikalski napadaju čoveka kojem se ne svidja u kakvo sns orgijanje su se pretvorile Zvezdine utakmice - ono kao ako ti se ne svidja idi odavde. Tužno na šta su ljudi sve spremni, a još tužnije je kada se setim da je ovaj forum još i bolji deo Srbije. Nema nama spasa. Studentima bih teška srca poručio da batale ulicu i uzmu da uče i beže preko - ovde nikada neće biti bolje jer to ne zaslužujemo i to pokazujemo već decenijama, i sve više i više - ništa nismo naučili iz naših grešaka samo smo postali još gori. Narod je devedestih ma koliko čudno zvučalo bio ispravniji i manje zadojen nacionalizmom nego sada. Tada sam mogao da odem na utakmicu sa kačketom sa britanskom zastavom, a sada bi me polomili i po kraju da prošetam. Ali neka - otići ćemo i ovo malo nas, pa ostanite sami i uživajte u novoj Ener Hodžinoj Albaniji, dok nas i ta Albanija polako ali sigurno prestiže... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 5 minutes ago, Utopista said: Nema nama spasa. Studentima bih teška srca poručio da batale ulicu i uzmu da uče i beže preko - ovde nikada neće biti bolje jer to ne zaslužujemo i to pokazujemo već decenijama, i sve više i više - ništa nismo naučili iz naših grešaka samo smo postali još gori. Sreća je to što su studenti pokazali da nema mi šta da im poručujemo. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 11 Share Posted January 11 Moramo da razjasnimo par stvari. Ovo kod nas je delo nestrucnih ljudi dok je ovo u Americi ipak delo prirode. I nisu iste pojave. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utopista Posted January 11 Share Posted January 11 1 minute ago, Smrtokapa said: Sreća je to što su studenti pokazali da nema mi šta da im poručujemo. Ne potcenjuj mrak u kojem je Srbija. Sve je delovalo slično i 96-te. Ma još i lepše - bolja mjuza, više slobodnih medija, manje tamjana, entuzijazam da će biti bolje kada padne Milošević i uletimo u EU i budemo deo sveta, pa i sam taj 'svet' je delovao bolje nego sada...pa ipak potonusmo još dublje. Upstalom čujemo se u dogledno vreme a dotle ću navijati da si ti u pravu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts