Nek grmi jako Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Petog oktobra video sam svojim očima jedne pored drugih i građansku elitu, i nacionalne perjanice, a oni su zajedno stajali uz navijače i otkinute delove Službe... Znači da može, a može zato što je Đinđić sabirao, a nije oduzimao one koji mašu zastavom EU i one koji su poneli ikonu tog Petog oktobra. Pa ako želimo preokret, onda nema gadljivosti na onog do sebe. Jer taj do mene mi najbolje pokazuje da u svemu tome - nisam sam. Zato od prvog dana na forumu, i ovom i onom starom, tvrdim da svaka podela nesvesno, a nekad čak i svesno koristi samo i jedino Aleksandru Vučiću, kome nije gadno da se danas boji u jedan kolor, sutra u drugi a prekosutra u treći, odbacujući ideologiju kao opušak od cigarete. I kad sam već pomenuo navijače, ko ne veruje šta nam podele donose, može uvek da se podseti onog navijačkog slogana - pogledajte semafor. Edited 2 hours ago by Nek grmi jako
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imajte na umu da neke zastave nose provokatori koji žele da naprave incident pa da se to vrti na režimskim medijima. Ja koliko se sećam bila je jedino zastava nekog ruskog isusa koju je koristio između ostalih i Wagner plaćenička grupa. U NS sam video neke motoraše koji imaju prišivene ruske zastave i to je sve što sam ja video a da sam siguran da nije provokator neki. 1
Volter Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) Fino su trčkarali kerovi, pojedini sa viškom kilograma se zadihali, al dobro im ovo dođe, da malo smršaju. Lepo je videti kako za kratko vreme uz pomoć društvenih mreža se okupi lepa brojka ljudi. Lepo je videti zajedništvo studenata, pa tako dođu i studenti iz Novog Pazara. No, bez obzira na broj ljudi, ne treba im dati mira do izbora. Dobri skupovi u Valjevu, Kragujevcu, Novom Sadu...Poljoprivrednici i dalje blokiraju, najavili i radikalizaciju pa ćemo videti. Za 21. najavljen i "Marš za pravosuđe". A studenti najavili da se vidimo i narednih dana. Edited 34 minutes ago by Volter
Volter Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Čuj krimosa u uniformi na kraju klipa - Siso jedna, dođi. Haha, joj teški su ovo debili.
Recommended Posts