DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko...
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DameTime said: Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko... Unutra su ćacijevci, spolja naši. 1
dali_man Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovakva eskalacija je jedna neminovnost sirom zemlje Srbije, pre ili kasnije.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 23 minutes ago, DameTime said: Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko... Stigli su batinaši iz BG da maltreriraju ljude u Mionici, onda se okupilo nešto hrabrih momaka da ih opomene da nisu dobrodošli Edited 59 minutes ago by Perkos2 2
NMX Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 47 minutes ago, Barkley#34 said: Nastavak snimka je u drugom u nizu tvitova. JEBALO VAS 50 EVRA KURVICE MALE 😍😍😍 1
Tex_Willer Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Previse je demokratije dopušteno, ja bih savetovao preCednika da primeni glasanje iz 45-te, jedna njegova kutija druga ćorava nek bude i obavezno da se gleda i zapisuje ko ubacuje u tu ćoravu kutiju, takodje oko te ćorave kutije nek bude odbor za doček, a oni koji su toliko bezobrazni i drcni pa se usude da stave svoj glas u ćoravu kutiju nek budu lepo dočekani od strane odbora za ispraćaj...
Molina23 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) U Mionici je prvi brat i njegova prva ekipa krimosa, studentska priča je na iznenađenje mnogih dobro primljena, rezultatski se očigledno lomi i naređenje je da se otima i zauzima po svaku cenu. Pizde kereće su u zoni poniženja da bi doslovno gutali i mokraću ćacijevaca za svoju platicu. Dobro je i za moral naroda da se vidi opet malo šibanja i energije, OKG i Ćacilend ne padaju samo apelima, peticijama i dostojanstvenim šetnjama. Mora ipak da se podmetne kičma i proradi i zakon motke, taj prizor otpora i revanša lomi i najgluplje pristalice kartela. Tu više ne pomaže nikakva propaganda. Edited 5 minutes ago by Molina23 2
Recommended Posts