Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
22 minutes ago, HAMMER said:

pizde smo generalno kao narod. dozvoljavamo da nas jebu jer ne jebu direktno nas i nemamo osecaj pripadnosti i empatije. sto neko rece samo kad trebna da se pije i krka onda smo najaci na svetu.

secam se albanije pre nekih 30ak godina. par godina gore dole. albanija kojoj smo se svi podsmevali i dozivljavali kao rodovsko drustvo i nesto sto jos nije stupilo u 20i vek je okrenuta naglavacke kad je njihova vlast tamo pokusala ono sto se nama desilo, da pokrade drzavne pare i nacionalnu stednju. albanski natrod je srusio drzavu u roku od par dana. nije tu bilo setnji, protesta, proseravanja, vec su odmah pohvatali i poobesili odgovorne. albanija ljudi. tako da nije samo do hulje i njegovih govnara, mi smo picke.

Sve ste u pravu, smatrajte da ste lajkovani mada, zvanicno, ne mogu da vam dam lajk, mnogo je ruznih reci. 

P.S. Bolje da ne znate kako ja psujem ispred tv, zapanjim se od sebe same jer nemam pojma odakle mi sve te psovke. I to ide na racun rezima jer nas menja, postajemo nesto sto nikad nismo bili, vulgarni, agresivni, bespomocni, kvare nas i zato, moraju da odu sto pre, dok ne izgubimo dushu i ostanemo trajno nesposobni za pristojan zivot. 

Edited by Pletilja
  • Like 2
Posted

prelepo ste objasnili. nije mi pisanje jaca strana i zaista osecam ovo sto ste napisali. bol, nemoc, bes. a zasto mi to treba i zasto to osecam kad vec 15 godina ne zivim u srbiji? ostvaren sam u poslu u kome se bavim, imam divnu porodicu i odlican zivot, na kraju i drzavljanin druge drzave? opet toliko me boli kad vidim i citam sta se desava da to ne mogu da pripisem samo empatiji. mozda i cinjenica da sam kasno postao roditelj pa sam omeksao i postao osetljiv na stvari koje me uopste nisu tangirale dok sam bio mladji. definitivno roditeljstvo menja ljude na bolje jer se solidarisem i poistovecujem sa svom decom sada. sve najgore nakotu na vlasti i njihovim pomagacima. da nemaju mira niti spokoja ni u jednom trenutku kako bi nasi potomci mogli da uzivaju i okrenu se bitnijim stvarima kao i njihovi vrsnjaci u razvijenom svetu. 

emotivni brejdaun. necu vise.

• Like 4
  • Love 2
Posted

@HAMMER

Da su ljudi ovde gladni, u totalnoj nemastini i izolovani od ostatka sveta onda bi mogao da poredis situaciju sa Albanijom.

Ljudi ne idu da poginu dok jos uvek imaju toliko puno da izgube.

A veliki broj ljudi koji protestuju sebe opisuje isto kao i ti, samo sto zive u Srbiji.

Ogroman je emotivni naboj i bes, juce su ljudi napali coveka koji je profesor sa Masinca, od samog pocetka uz studente. Zainatio se da prodje kroz Cacilend pri povratku kuci i kad je izasao u Takovsku samo sto ga nisu lincovali.

Gledam sta se sve i kako pise na Redditu, samo sto i studente nisu proglasili za Vuciceve samo zato sto ne pozivaju na konacni obracun sa Cacilendom.

• Like 3
Posted

Mora se priznati toj deci da su fantastični (studentima), jer ne pasti u neki nekontrolisan bes i poziv na nasilje nakon što odgledaš dva minuta u onom toru, nije lako. Potrebno je puno samokontrole.

• Like 3