mrd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Dovodila i dete u Evropski parlament... Sacekati jedno 30-ak godina i onda ko Al Pachino. 🙂
SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 48 minutes ago, McLeod said: Njena lepota dolazi iz ociju, iako je nesumnjivo lepa zena, van osmeha i ociju nije neko ko ce sve univerzalno raspametiti, nego je recimo jaka sedmica, kada te pogleda i nasmeje se lagana devetka. Cek da pitam gpt 😉 2
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Joj, meni je ovo davanje ocena užasno lame. Dobro de. xD Ne svodim je na objekat, vec kad smo vec pricali o lepoti samo sam kvantifikovao ono sto si ti rekla - lepota joj dolazi prvenstveno iznutra, iako je lepa i privlacna zena objektivno i bez toga.
mrd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: Joj, meni je ovo davanje ocena užasno lame. Zasto mislis da sam onako komentarisao? 🙂
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 2 minutes ago, McLeod said: Ne svodim je na objekat, vec kad smo vec pricali o lepoti samo sam kvantifikovao ono sto si ti rekla - lepota joj dolazi prvenstveno iznutra, iako je lepa i privlacna zena objektivno i bez toga. Nisam aludirala da je svodiš na objekat, samo je lame brt. Jer kao prvo, šta tebe kvalifikuje da kvantifikuješ nečiju lepotu? Osim kragujevačkog solitera u kom živiš Sasvim je dovoljno reći kako se u njenoj lepoti ističu oči i osmeh. Edited 10 hours ago by DameTime
MilošVB Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Njena lepota dolazi iz ociju, iako je nesumnjivo lepa zena, van osmeha i ociju nije neko ko ce sve univerzalno raspametiti, nego je recimo jaka sedmica, kada te pogleda i nasmeje se lagana devetka. @DameTime Kako zvuči ovo? 😐
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sad treba da kazem zato sto sam lep? Zato sto je brze, brt, a ukusi su razliciti.
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma sve ok za ukus, svi imamo različite kriterijume za različite vrste privlačnosti. A što se tiče tvoje lepote, šta da ti rečem, daj sliku da vidimo da li si jaka sedmica ili lagana devetka 1
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Javna licnost i nick nije isto 😉 Inace mi nikad nije bio problem, cak verujem da ko je hteo da me nadje odavde mogao je vrlo lako (i nalazili su me, oni koji su me tokom godina kontaktirali na FB ili LN), nikada se nisam krio niti dizao frku oko privatnosti. Edited 10 hours ago by McLeod
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Nije isto, naravno da si ti ovde zaštićen anonimnošću na forumu. Ne mislim ozbiljno da šalješ sliku. Ali samo porazmisli o toj slobodi za davanjem ocena za bilo čiju lepotu - nije problem konstatacija da li je tebi neko lep ili ne. Troll off:) Edited 10 hours ago by DameTime typo
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U pravu je dame, s tim sto ovde evidentno nije bilo lose namere niti bilo sta slicno sa Mekove strane, ilustracija je bila cista. Ali da, glupo i lame jeste. Izvinjonjo jer sam i ja donekle inicirao ovaj ekskurs. God bless y'all. 2 1 1
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ocena je tu samo kao opis koliko je neko lep. Jer kvantifikuje bolje nego simpatican/lep/mnogo lep/prelep. No dobro. Da nije bitno da li je ona meni lepa ili nije se slazem, kao sto nije bitno ni potenciranje o tome, ali pricali smo vec nas nekoliko da je lepa zena, bilo je jos komentara koje mozes da protumacis ovako i onako iako je sve nevina zabava. Edited 9 hours ago by McLeod
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sve ok Frensise, samo usputna opaska. Nisam ni doživela to kao ovo od čega je Mek skočio da se odbrani 😄
Div Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, MilošVB said: Na profilnoj je užasno ispao, iskreno. Ali su mu lepo ispale oči. 😄 1 2
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bitan je biceps, to devojke vole. A i taj automehanicarski Mustafin izgled ima appeal, prosao sam dosta u zivotu, nije me mazio ali izvukao sam pouke. 1
McLeod Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Smem li da primetim kako tehnicki i umetnicki fakulteti generalno nose citav ovaj pokret i kako je to inace profil ljudi koji bi trebalo da vodi drzavu, jer su po afinitetima problem solveri u slucaju tehnicara, a fokusirani na opste dobro u slucaju umetnika (u vecini naravno, ne svi). 8
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Juče je održan protest u Rači zbog pada plafona u školi. Ovo što se dogodilo u Rači možda i nije dobilo toliku pažnju koliko i treba, srećom je izbegnuta još jedna tragedija. Inače, gledajući neke proteste dobro je što danas ljudi i za najmanju sitnicu protestuju, ne treba ovu vlast ostaviti na miru ni jednog dana. Nisu krivi zidovi – krivi ste vi: Završen protest u Rači Kragujevačkoj zbog pada plafona u školi u Saranovu (VIDEO, FOTO) https://www.danas.rs/vesti/drustvo/danas-plafon-sutra-deca-u-raci-kod-kragujevca-protest-zbog-pada-plafona-u-skoli-u-saranovu/ Edited 8 hours ago by Volter 4
Red Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Минисрарка спољних послова Аустрије на дочеку маратонаца у Бечу. Edited 8 hours ago by Red 16 1 4
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jako velika. Rekla je ovo za sta se vi borite je ono za sta se i mi borimo 4
Recommended Posts