Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Dovodila i dete u Evropski parlament...

efaa11abd0a2a3ba1b4e.jpeg

Sacekati jedno 30-ak godina i onda ko Al Pachino. 🙂 

Posted
48 minutes ago, McLeod said:

Njena lepota dolazi iz ociju, iako je nesumnjivo lepa zena, van osmeha i ociju nije neko ko ce sve univerzalno raspametiti, nego je recimo jaka sedmica, kada te pogleda i nasmeje se lagana devetka.

Cek da pitam gpt 😉

• Ha-ha 2
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Joj, meni je ovo davanje ocena užasno lame. 

Dobro de. xD

Ne svodim je na objekat, vec kad smo vec pricali o lepoti samo sam kvantifikovao ono sto si ti rekla - lepota joj dolazi prvenstveno iznutra, iako je lepa i privlacna zena objektivno i bez toga.

Posted
8 minutes ago, DameTime said:

Joj, meni je ovo davanje ocena užasno lame. 

Zasto mislis da sam onako komentarisao?

🙂 

Posted (edited)
2 minutes ago, McLeod said:

Ne svodim je na objekat, vec kad smo vec pricali o lepoti samo sam kvantifikovao ono sto si ti rekla - lepota joj dolazi prvenstveno iznutra, iako je lepa i privlacna zena objektivno i bez toga.

Nisam aludirala da je svodiš na objekat, samo je lame brt. Jer kao prvo, šta tebe kvalifikuje da kvantifikuješ nečiju lepotu? Osim kragujevačkog solitera u kom živiš :lol_2:

Sasvim je dovoljno reći kako se u njenoj lepoti ističu oči i osmeh.

Edited by DameTime
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Njena lepota dolazi iz ociju, iako je nesumnjivo lepa zena, van osmeha i ociju nije neko ko ce sve univerzalno raspametiti, nego je recimo jaka sedmica, kada te pogleda i nasmeje se lagana devetka.

@DameTime

Kako zvuči ovo? 😐

Posted

Ma sve ok za ukus, svi imamo različite kriterijume za različite vrste privlačnosti. A što se tiče tvoje lepote, šta da ti rečem, daj sliku da vidimo da li si jaka sedmica ili lagana devetka :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Javna licnost i nick nije isto 😉

Inace mi nikad nije bio problem, cak verujem da ko je hteo da me nadje odavde mogao je vrlo lako (i nalazili su me, oni koji su me tokom godina kontaktirali na FB ili LN), nikada se nisam krio niti dizao frku oko privatnosti.

Edited by McLeod
Posted (edited)

Nije isto, naravno da si ti ovde zaštićen anonimnošću na forumu. Ne mislim ozbiljno da šalješ sliku. Ali samo porazmisli o toj slobodi za davanjem ocena za bilo čiju lepotu - nije problem konstatacija da li je tebi neko lep ili ne.

Troll off:)

Edited by DameTime
typo
Posted

U pravu je dame, s tim sto ovde evidentno nije bilo lose namere niti bilo sta slicno sa Mekove strane, ilustracija je bila cista. Ali da, glupo i lame jeste. Izvinjonjo jer sam i ja donekle inicirao ovaj ekskurs. God bless y'all.

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ocena je tu samo kao opis koliko je neko lep. Jer kvantifikuje bolje nego simpatican/lep/mnogo lep/prelep. No dobro.

Da nije bitno da li je ona meni lepa ili nije se slazem, kao sto nije bitno ni potenciranje o tome, ali pricali smo vec nas nekoliko da je lepa zena, bilo je jos komentara koje mozes da protumacis ovako i onako iako je sve nevina zabava.

Edited by McLeod
Posted
15 minutes ago, MilošVB said:

Na profilnoj je užasno ispao, iskreno.

Ali su mu lepo ispale oči.

😄

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Bitan je biceps, to devojke vole. A i taj automehanicarski Mustafin izgled ima appeal, prosao sam dosta u zivotu, nije me mazio ali izvukao sam pouke.

• Like 1
Posted

Smem li da primetim kako tehnicki i umetnicki fakulteti generalno nose citav ovaj pokret i kako je to inace profil ljudi koji bi trebalo da vodi drzavu, jer su po afinitetima problem solveri u slucaju tehnicara, a fokusirani na opste dobro u slucaju umetnika (u vecini naravno, ne svi).

• Like 8
Posted (edited)

Juče je održan protest u Rači zbog pada plafona u školi. Ovo što se dogodilo u Rači možda i nije dobilo toliku pažnju koliko i treba, srećom je izbegnuta još jedna tragedija. Inače, gledajući neke proteste dobro je što danas ljudi i za najmanju sitnicu protestuju, ne treba ovu vlast ostaviti na miru ni jednog dana.

Nisu krivi zidovi – krivi ste vi: Završen protest u Rači Kragujevačkoj zbog pada plafona u školi u Saranovu (VIDEO, FOTO)

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/danas-plafon-sutra-deca-u-raci-kod-kragujevca-protest-zbog-pada-plafona-u-skoli-u-saranovu/

Edited by Volter
  • Like 4
Posted (edited)

Минисрарка спољних послова Аустрије на дочеку маратонаца у Бечу. :Hail:

Edited by Red
  • Like 16
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 4