Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, berti said:

https://informer.rs/politika/vesti/1011328/deklaracija-pobunjenog-univerziteta

Ovo je strašno, ovo je poziv na linč. Dvoje sa ovog spiska za odstrel su mi prijatelji. Ljudima ne daju plate, oznaceni su kao mete. Unistavaju im zivote. To je zrtvovanje, dok poslanici fino iz meseca u mesec primaju plate i silne pare za svakog poslanika..

Gledam juce onog Lazovica na Novoj. Nevena ga pritiska i pita da li bi se povukli ako studenti naprave jedinstvenu listu jer su najpopularniji. Jok, čovek veli da ne vidi razlog za to.

Nacionalni zatvor sa alatkama iz doba inkvizicije. Ni manje, ni vise. Za sve, za one koji ovo čine, za one koji ovo dozvoljavaju, za one koji su "morali"

O ovome pričam godinama. 

Posted (edited)
10 minutes ago, srlepajce said:

Lejerki sve 5, evo još malo kinte za kandidata, mi ovce EU ćemo da financiramo fašiste u sred Balkana.

Edited by JohnnyDragon
Posted (edited)
2 hours ago, DameTime said:

Ne videh da je neko preneo - izgleda 3.5. okupljanje u Šapcu :classic_smile:

Idemo Saaaaaabaaaaaac! 

Gde su Goblini da otpevaju dve-tri-10ak pesama u rodnome gradu? 

Play lista:

U odbrani zla

Jedna da krene polako, sentimentalno...

Spoiler

Evropo

Jedna pesimisticna, kao retrospektiva stanja pre protesta, kao poruka Evropi.

Spoiler

TV

Jedna da kaze kako se do toga doslo.

Spoiler

Ja ti ili on

Jedna kao poruka kako onim sendvicarima, botovima koji su za njega tako i onima koji su pasivni, koji kazu "ma svi su isti"... 

Spoiler

Zmigavac

Jedna o onima koji se bahate uz njegovu podrsku. 

Spoiler

Pecenja i rakije

Jedna da se posalje poruka i njima, i neutralnima a u neku ruku i nama.

Spoiler

Deca iz komsiluka

Jedna da im objasni ko smo mi - ne samo sadasnji studenti, nego vise neka moja i generacije bliske mojoj, premlade za proteste 90ih, "prestare" za ove danas.

Spoiler

Idemo

Jedna koja im govori da nemaju pojma s kime se kace.

Spoiler

A onda za spektakularnu zavrsnicu... 

Ima nas

Jedna da im pokazemo da nas itekako ima!

Spoiler

Ti si taj

Jedna, za kraj, motivisuca da digne svakog pojedinacno, da je svako bitan!

Spoiler

Edited by Kooineeperk
  • Like 7
  • Pumpaj! 1
Posted

Iz viber grupe Podrška studentima:

Радна јединица за зборове вас позива да им се јавите уколико вам треба помоћ,
а такође би било одлично да им *се јавите са мејла збора (ако га немате направите) како би имали евиденвију где се зборови одржавају и како да ступимо у контакт са вама*

Планирају се неке акције које ће бити предложене свим зборовима😎

Делите у групу свог збора или неком ко то може да уради!!!

26.4. у 19ч у Коларчевој 6, Београд збор о збору где можете да дискутујете о зборовима.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Milutinov Tata said:

A NIsta ali logopedi i We are the Serbs, pa kada zasvira harmonika i Pigs from space...

Da izadje profesor Jovanovic i otpeva nesto. 🙂 

Mada je on i u ProGlas-u, to nekima nece biti po volji, bolje onda ne?

Posted
51 minutes ago, Kooineeperk said:

Da izadje profesor Jovanovic i otpeva nesto. 🙂 

Mada je on i u ProGlas-u, to nekima nece biti po volji, bolje onda ne?

Pa ne bi mu valjda neko zamerio da u rodnom gradu zapeva, ne bi drzao govor, mada mozda bi se filozofi ogradili :classic_biggrin:. Nista ali logopedi su mi uvek bila opustena varijanta, Goblini su vec mnogo ozbiljniji (mislim na sceni, ne ovako).

28 minutes ago, Klotzen said:

Treba da se napravi protest u Zaječaru i Kosjeriću nedelju dana pre izbora da se to malo pogura.

O tome sam i ja razmisljao, mora se tamo pogurati pred izbore ako su vec ljudi radi da pokusaju,

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Milutinov Tata said:

Pa ne bi mu valjda neko zamerio da u rodnom gradu zapeva, ne bi drzao govor, mada mozda bi se filozofi ogradili :classic_biggrin:. Nista ali logopedi su mi uvek bila opustena varijanta, Goblini su vec mnogo ozbiljniji (mislim na sceni, ne ovako).

Sprdam se na temu ko je podoban a ko ne da se pojavljuje na studentskim protestima 🙂 

• Like 1
Posted
49 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

12 bodova za neformalnu grupu studenata Nisa. Ovo je toliko dobro i pametno napisano da ostaje samo da se poklonis

"Mi vaše ćutanje nismo osudili, vi naše šesnaestominutno jeste"

Pa bravo❤️❤️❤️

Prle govno.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

12 bodova za neformalnu grupu studenata Nisa. Ovo je toliko dobro i pametno napisano da ostaje samo da se poklonis

Odlično saopštenje, taman za narod. Cinik u meni hoće svašta da napiše, ali to sad nije bitno, ovako treba, uključujući i ovu jako blagu osudu Putina, to je u Srbiji velika stvar, velika stvar.

Posted
35 minutes ago, Rex said:

Odlično saopštenje, taman za narod. Cinik u meni hoće svašta da napiše, ali to sad nije bitno, ovako treba, uključujući i ovu jako blagu osudu Putina, to je u Srbiji velika stvar, velika stvar.

Tu prdaru od "institucije" treba svako sa 0.08gr mozga da izbrise iz glave .

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Bolest 

Pre neki dan ih snimili kako prazne kante i uredno ih vraćaju u blokadu 🙂 , ispalo da i oni pumpaju.

A za to vreme na tibetu :

🙂

• Like 1
Posted
16 minutes ago, JohnnyDragon said:

Tu prdaru od "institucije" treba svako sa 0.08gr mozga da izbrise iz glave .

Tako bi bilo u savršenom svetu, ali mnogim ljudima u Srbiji SPC mnogo znači, makar kroz lokalne popove. Ovako nešto je do skora bilo nezamislivo, svako ko bi ovako blago to sročio pre ovih protesta bi bio izdajnik, strani plaćenik i šta sve ne. Tako da - mali koraci su okej.

Posted
1 hour ago, Rex said:

Moram priznati da ne vidim neku osudu Putlera, ali u ovom slučaju je samo pasivni slušalac. To što su popovi trabunjali se već čulo iz usta njegovih saradnika, ali je veći problem ono što su rekli mimo javnosti. Nisu oni išli tamo da kafenišu, već da prenesu ono što im kažu UDBA i AV.

Posted
19 minutes ago, DJ_Vasa said:

Moram priznati da ne vidim neku osudu Putlera, ali u ovom slučaju je samo pasivni slušalac. To što su popovi trabunjali se već čulo iz usta njegovih saradnika, ali je veći problem ono što su rekli mimo javnosti. Nisu oni išli tamo da kafenišu, već da prenesu ono što im kažu UDBA i AV.

"Autokrata koji je svoju zemlju uveo u rat, a u drugima podstiče strah, razor i represiju". Jeste vrrrrlo blago, ali je ipak daleko jača osuda Putina nego što se bilo gde u srpskim medijima moglo čuti. Nije beznačajno.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, Rex said:

"Autokrata koji je svoju zemlju uveo u rat, a u drugima podstiče strah, razor i represiju". Jeste vrrrrlo blago, ali je ipak daleko jača osuda Putina nego što se bilo gde u srpskim medijima moglo čuti. Nije beznačajno.

Joj, propustio sam taj slajd, moja greška.

A za ovo što si naveo im svaka čast na kvadrat.

• Like 1