Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, srlepajce said:

Kakvi debili jbt

Ako ne Novaka Srkija ce zasigurno motivisati da se ukljuci u sve 

Ovo je zapravo dobro ukoliko se nastavi. Juče je Kavčić zadržan na aerodromu, a uključivanje teške artiljerije kao što su Svinjformer, Pink i slični u progonu Đokovića bi bilo dobro. Šta god mi mislili o obojici, a zna se šta sam pisao o Đokoviću, može da bude veoma korisno u procesu demontaže režima. Kavčić ima oreol Robina Huda koji daje besplatne udžbenike, a bez ikakvog osnova je juče zadržan na aerodromu. To zadržavanje su mnogi percipirali i kao hapšenje ili pritvaranje, što zakonski nije isto, ali je percepcija u javnosti bitna. Što se tiče Đokovića, etikete kao što su upotreba dopinga i slične mnogima deluju blasfemično, a uzdajući se u sasušeni mozak DJV i sličnih, može se očekivati da će izmisliti neku tešku glupost, kao npr. kada bi rekli da je Mocart poreklom Kinez.

Napadi bez osnova ili elementarne logike bi samo mogli da doprinesu udaljavanju od režima, što je veoma korisno. Ova dvojica su evidentno napadnuti bez ikakvog osnova i tako da je svima jasno da su oštećeni, a verujem da će se spisak veoma brzo i proširiti.

Posted
5 hours ago, Pletilja said:

?!? Da li ste svesni da komentarisete Kavcica, coveka koji je raskrinkao izdavacku mafiju, dao besplatne udzbenike deci Srbije, ucestvovao u prikupljanju 100 miliona dinara u fondu za pomoc prosvetnim radnicima? Pravo da vam kazem, takav politicar ce imati moj glas dok sam ziva. 

Alek Kavcic nije nista raskrinkao. On je targetirao iskljucivo kuce koje su povezane sa nemackim izdavacima.

Zasto bas nemackim? Pa zato sto je bio kandidat na listi ludog Radulovica na tim izborima i citava ta prica je bio jeftin populizam u predizbornoj kampanji. Podseticu vas da je Radulovic tad, ocigledno malo rano, krenuo u "suverenisticku" pricu i okrivio Nemacku za sva zla ovog sveta.

Sto se tice prikupljanja pomoci za prosvetare, svaka cast, i tu je uleteo u Mrezu solidarnosti koju je pokrenula IT Srbija i zbog bolje infrastrukture i vidljivosti prakticno preuzeo ono sto su oni pokrenuli.

Neka ima, vas glas, vasa stvar, mozete i za Boska Obradovica da glasate ako se opet kandiduje, ne razlikuju se puno, osim sto je Kavcic elokventniji i pristojniji, ali samim tim i potencijalno opasniji.

• Like 6
  • Tuzno 1
Posted
15 hours ago, McLeod said:

Pustili su ga.

Nisu ga drzali ni dva sata. Lik radi PR i pravi sebi politicku karijeru

Biće to vrh karijera, ima solidnu osnovu.

Radulov korisni idiot.

Za ovu akciju prikupljanja sredstava za prosvetare svaka čast. I što dalje od bilo kakve vlasti.

• Like 3
Posted
12 minutes ago, NMX said:

Biće to vrh karijera, ima solidnu osnovu.

Radulov korisni idiot.

Za ovu akciju prikupljanja sredstava za prosvetare svaka čast. I što dalje od bilo kakve vlasti.

Gledaj ti koja imena je on naveo hahaha.

Jedan fasista i bas tezak debil, Radulovic i Aleckovic koji treba da budu u ustanovi zatvorenog tipa, Djole Stari Vlah i jedini veci ekonomista od Trampa na planeti.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Drug Crni said:

Ne branim ga, samo skrećem pažnju da je tvit od pre pet godina

Jeste. Tada je bio kod Radulovića, suverenista ili kako mu se već to sranje zvalo. Jbg, meni je to lakmus papir. Nije kao da je 2014-2016. kad su ljudi trčali ka Raduloviću, IT, inostranstvo, liberal bla bla. Onda je lajsnuo i ko je u 2020. imao išta dobro za Radulovića da kaže, žalim slučaj. 

A čovek još nabraja i Milu Alečković, bukvalno Balkan info all stars, udbinu faš kurvu Noga i Dragaša debila

• Like 4
Posted

Odlično, taman da Srđan Đoković povede borbu protiv režima, da pijan piša po ćacijima 

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Hm, mislim da je jedina opcija da se Srki okrene protiv vlasti to da neko krene da mu pravi probleme sa biznis kombinacijama.

No s obzirom na to da je Novak i njegovo postojanje praktično osnova za sve biznis kombinacije, možda i dobijemo Srkijevo opozicionarstvo, koliko god to bilo teško pojmiti.

A možda stigne i nenadana pomoć iz Australije.

Spoiler

Steve-Carrell-is-good-in-Space-Force.jpg

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 2
Posted
8 minutes ago, NMX said:

Odlično, taman da Srđan Đoković povede borbu protiv režima, da pijan piša po ćacijima 

Teško u ovom trenutku, osim ako ne krenu ozbiljniji napadi na njega i teško razvlačenje. Ukoliko su u pitanju samo dva grafita koje je neko uslikao, nisam siguran da će nešto uraditi, osim da eventualno nešto kaže protiv toga, ali imao je sigurno kombinacije koje bi mogle da ga odvedu na sud.

Posted

Sad ni Kavcic ne valja... 

Ako tako budemo nitpick-ovali, necemo se otarasiti Vucica i njegove dinastije jos 300 godina. 

Kavcic je idealan kandidat za prelaznu vladu. Za posle cemo videti. 

• Like 6
Posted

Kad smo kod Branka Dragaša njega sam imao prilike pre par godina upoznati i ostavio je odličan utisak na mene. Čak sam jedno vreme čitao njegove tekstove, al onda je i on krenuo sa nekim zaverama protiv Srba, pridruživanju istoku, tako da sam odavno batalio.

Posted
16 minutes ago, Kooineeperk said:

Kavcic je idealan kandidat za prelaznu vladu. Za posle cemo videti. 

Bosko Obradovic: "Hold my beer wine!"

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Marvin said:

kaze neki desno neki levo

:svi desno: 

😄

Ne zna Alek gde je levo. :classic_biggrin: A većina nabrojanih isto ne zna kud udara.

Čak bi se moglo reći da je sa akcijom sa udžbenicima Kavčić najveći levičar u ekipi.

• Like 1
Posted

Ama ljudi, nebitno je da li je levo ili desno, da li je bio u partiji kod ludog Radulovića, da li je globalista, suverenista, i slično, već da je u pitanju protivpravno zadržavanje.

Meni ta priča sa besplatnim udžbenicima deluje kao težak populizam, činjenica je da se okružio ludacima i tome slično, ne delim ni njegove stavove, ali i takav ima prava da uđe nesmetano u zemlju jer protiv njega nije pokrenuta istraga, niti je osumnjićen za bilo šta.

• Like 9
  • Thanks 2
Posted
4 minutes ago, Geronimo said:

Opet padate u zamku da cekate iskljucivo zgodnog, pametnog i dominantno levorukog vatrogasca da vas izbavi dok kuca gori... 😁

Ma meni je okej i Kavčić u ovako jednom daj šta daš samo da se rešimo ovih momentu.

Ali ekipa odozgo mu je baš bila živopisna, da ih zoveš na žurku da puštaju muziku van plejliste, oteraju sve žene, pronađu i ispiju zaštekani Kurvoazije i ispovraćaju ti se u saksiju.

• Like 1