handys Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 Just now, Don Dusko said: Moj rekao to je photoshop. Jbg z no am ti muku. Puštati uz sledeći soundtrack:
Don Dusko Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 Just now, handys said: Puštati uz sledeći soundtrack: Ma za sliku za video ga jos nisam stigao pitati.
TripleJ Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 17 minutes ago, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄 5
DameTime Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 27 minutes ago, Knipex said: Izbombardovao kevu i ćaleta u našoj viber grupi sa današnjim informacijama. Ćale u ilegali prepustio kevi da se bruka danas. Kaže keva to je običan megafon pa mi savetuje da se kandidujem i skinem tiranina kako ja kažem. Kad sam joj poslao onaj mim sa Vučkom i Dačićem kaže montaža predsednika, zatrovan si totalno, ne smaraj više 24 minutes ago, Don Dusko said: Moj rekao to je photoshop. Jbg znam ti muku. 9 minutes ago, TripleJ said: Brate, bukvalno od reci do reci i moja keva ovako 😄 A da li su vaši roditelji možda rekli da je blokiranje fakulteta nasilje, jerbo se na silu ne da studentima da pohađaju nastavu?! 1
Malkolm Brogdon Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 3 minutes ago, Clash said: E moj Donalde Ima nesto i u toj nauci o imenima 7 1 1 1
Mina D. Harker Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je?
le piaf Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? To ti je borba za sopstveni opstanak, za guzicu, grebe i rukama i nogama, zna on dobro šta ga čeka ako padne. Kao davljenik je sad 3 1
Nikola Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 13 minutes ago, Mina D. Harker said: Ljudi, imam ozbiljno pitanje koje me stalno muči, ako neko može da odgovori. ODAKLE Vučiću onolika energija da mlatara tamo-vamo? Danas 13 pojavljivanja na tv, sjutra Brisel, preksjutra Kina i Azerbejdžan. Odakle, jel se puca nečim, neki amfetamini, utreniranost, simulakrum, šta li je? Hrani se dušama mladih naprednjaka i pije krv narodu
DameTime Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 (edited) Sve super, samo ovo kosa kao klasje žita stop pls Edited March 19, 2025 by DameTime slovce 1 2
Marvin Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko :P 5 1
implant Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 Nego, u Pionirski Park i dalje dolaze neki likovi, vidim da imaju i nove šatore...sa kojom svrhom, ako je miting SNSa 28. prebačen u SC?
Clash Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 48 minutes ago, handys said: Puštati uz sledeći soundtrack: 1 minute ago, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛 Zato nema momka😜 11
DameTime Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 Just now, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko 😛 Priznajem da ne razumem, nije za mene ta poetika u duetu sa okolišanjem... Iznesi lepo odma' stvar na sunce 1
Eddard Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 23 minutes ago, Marvin said: ti ne razumes nase vojvodjansko udvaranje, srbijanko :P Misliš, gedžovanko 😜😁 1
DameTime Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 1 minute ago, Eddard said: Misliš, gedžovanko 😜😁 Lako je busati se kad te je izabrala žena iz najjačeg kraja u Srbiji 😝 1
Clash Posted March 19, 2025 Posted March 19, 2025 Izgleda da su pusteni u ofsajd da se zalete kao corave kokoske😄 2 1 1 16
Recommended Posts