Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 57 minutes ago, McLeod said: On to radi jer je narcis, ne jer ne znam koliko znaci. Ne moze da podnese kritiku. Te televizije ne rade samo to, one zataškavanju I spinuju najgore zločine, podstiču govor mržnje i otvoreni nacionalizam i sve što ide uz to i da ne nabrajam dalje. Mesec dana sinhronizovanog i konstantnog pljuvanja bratije i njihovih nedela bi promenile stvari mnogo brže nego što misliš. Istina je da televizija nestaje, ali ne preko noći.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Razmišljala sam ko bi bio najinteresantniji za posmatranje Ali sviđa mi se ova ideja restauracije na živo Što bi rekla Druzila u Crnom Gruji - to je negde blizu Pa vidi, pacijenti kod veterinara umeju da kažu samo muu, bee, grok i slično, a ovi iz Ćacilenda nisu baš mnogo odmakli na verbalnom planu tako da... 3 minutes ago, Eddard said: Doduše, Vasa će da ih aneatezira pravopisom srpskog jezika, to kad čuju odma se onesveste. Ma ti bi se odmah onesvestili i da im se prinese običan bukvar 2
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Pa vidi, pacijenti kod veterinara umeju da kažu samo muu, bee, grok i slično, a ovi iz Ćacilenda nisu baš mnogo odmakli na verbalnom planu tako da... Pa dobro, ako može Ćaci da glumi, nek glumi i Eddard za nas Znate onaj vic kad nekom pozli na ulici pa traže doktora, probije se jedan i nema pojma šta zapravo treba, kaže pa ja jesam doktor, ali sociologije... Nek mu komunizam bude tema doktorata 1
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, DameTime said: .. Nek mu komunizam bude tema doktorata Pa, komunizam i patologija, dođe na isto 😜😁. 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Eddard said: Pa, komunizam i patologija, dođe na isto 😜😁. I hate it when you're right 😁 Spoiler Bar kad je reč o budalama iz SKOJ-a i NKPJ 🤪
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Eddard said: Doduše, Vasa će da ih aneatezira pravopisom srpskog jezika, to kad čuju odma se onesveste. @The Walking Dravot je zaduzen za taj deo.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Studenti u blokadi - Informer. Kakav blokbaster u najavi.
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Informer je iskusan u valjanju u blatu. I šta treba u ovoj državi da se dogodi da bi umrla Dolovac progovorila?
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 3/17/2025 at 11:46 PM, Kooineeperk said: Sta reci... ja sam danas ostao zatecen cinjenicom da skola mog deteta, koja je bila medju prvima u totalnoj obustavi, pa se onda povremeno vracala na 30min, pa onda opet stupila u obustavu koja je trajala 3 nedelje do ovog protesta, sada pocinje sa nastavom od 30min. Sad kad je potrebno da svi stisnu 3 dana potpunog sinhronizovanog stajanja. Zasto ste onda uopste obustavljali nastavu ranije?! I to sve pored silne podrske i od Kavcica i IT zajednice, gde su skupljaju znacajna sredstva za nastavnike. Nastavnici nisu vozaci autobusa da ih moze neko tek tako zameniti. Pa i da ih zamene sa nekim sa biroa, ne mogu sve, i nece im proci te zamene i bice vraceni na posao kad se zlo ukloni. Ali jbg... Uza svu pomoć i simpatije koje prosvetari sad imaju, koliko roditelja bi se složili da im deca idu u julu i avgustu u školu, kao nadoknadu?
Kosta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 18 minutes ago, Helena said: Uza svu pomoć i simpatije koje prosvetari sad imaju, koliko roditelja bi se složili da im deca idu u julu i avgustu u školu, kao nadoknadu? Cemu ovo insistiranje na tome sta ce se desiti sa skolskom godinom i kad ce 'deca da nadoknade' kad je i vrapcima na grani jasno da je skolska godina zavrsena? Cak i da se svi profesori vrate u skole, sumnjam da ce i djeca. Edited 1 hour ago by Kosta
bergkamp bcd Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 hours ago, Nicklord said: Ja mislim da iz ovog ima dva izlaza. Ili SNS konačno pada ove godine ili će toliko normalnih mladih ljudi otići iz Srbije u narednih par godina da će to biti to za bilo kakvo normalno društvo u Srbiji Ili SNS pada ili vise necemo ni liciti na drzavu nego na africku koloniju koja ima svog domaceg gospodara koji je dobar i zapadu i istoku i jugu i severu. Sve dok ne bude dobar ili ne dozivi prirodnu smrt, onda krece haos jer nema koga da ga zameni, a onda opet jos jedan gospodar koji nastavlja tamo gde je stari stao. Vucic je prvi politicar u istoriji ove zemlje koji MOZE i ZELI da vlada decenijama, do kraja svog zivota. 12 hours ago, DameTime said: Najširu fotografiju protesta napravio je Yar Bulavin, imate još materijala na profilu @bulavin_prod Odlicna slika, ide odmah na avatar! 12 hours ago, JPM said: Mislim da postoji, samo nije dovoljno probuđena. Nažalost. Kažem nažalost jer se plašim toga šta treba da se desi da bi se probudila. Mi smo Slobu smenili nakon godina ratova i sankcija i svakakvog unižavanja naroda. Danas, koliko god to paradoksalno zvuči, ne postoje ni sankcije ni ratovi, a finansijski stojimo kudikamo bolje nego li tad. Uz to, nije ni direktna posledica krađe izbora a ne lete nam ni bombe nad glavom. Vučić je u boljoj poziciji od Slobe. Vucic i Milosevic nisu isto. Milosevic je vladao uz pomoc ideologije i bio sukobljen sa skoro svim velikim zemljama. On je pokusao da bude balkanski Lukasenko, a to ne moze tako i onda je izbor bio jasan - siromastvo, beznadje, kriminal, ratovi, raspad zemlje ili promena rezima. I izbor je bio laksi, ali je put do njega bio tezi jer je rezim imao i dalje moc i imao medije uz pomoc kojih je mogao da dobija izbore glasovima onih koji su bili ubedjeni da ne moze biti mnogo bolje ni sa promenom vlasti. Vucic je projekat - jasno se to videlo jos 2008. kada je naprasno odlucio da ne ode u skupstinu i ne bude poslanik (i tako izbegne sukob sa maticnom SRS u parlamentu), onda je postao PPV (jer je trebalo da se pravi kult licnosti), onda su nicim izazvani raspisani izbori 2014. jer je bilo potrebno da stavi svoju sapu na svu vlast u zemlji. Posle toga je samo usledilo gazenje za gazenjem svega slobodnog i demokratskog, svega sto misli drugacije. Da se ne lazemo, on ne vlada zbog neke sile, nego zbog podrske spolja. Otkud pare za funkcionisanje zemlje, otkud cutanje na sve ovo sto se radi, kako to da nam "ide nikad bolje", kako to da ga ne teraju da prizna Kosovo ili uvede sankcije Rusiji nego ga pustaju da laze i izmislja i prica jedno, a radi drugo? On odgovara svima - Rusima jer mogu da kazu da imaju prijateljski rezim kome zapad ne moze nista, zapadu jer moze da laze da je nekakav nacionalista, a zapravo je mnogo pokorniji od DS vlasti, sa Kinezima trguje, sa Amerikancima otvara hotele i tako dalje. 3 hours ago, McLeod said: On to radi jer je narcis, ne jer ne znam koliko znaci. Ne moze da podnese kritiku. Znaci itekako jer bi izgubio birace koji glasaju za njega, a gledaju samo TV. Da mediji nista ne znace, pa ne bi konzervativci u UK gubili glasove u korist reformista (partije Nigela Farage-a), pogotovo sto su se konzervativci i postavili kao SNS, na recima su protiv "woke ludila" i "neogranicene imigracije", a na delima rade sve slicno kao i laburisti (zato sto i nema neke druge alternative). E pa, u slobodnoj UK mediji zapravo guraju reformiste i onda ovi dobijaju glasove, a u SNS Srbiji najveca desna partija jeste upravo SNS (sa nekom pojavom nekih pajaca od po 3-4-5%) i to i jeste plan, da se Srbija pretvori u USA, da SNS budu republikanci (kada bi isti krali izbore i imali svu vlast), a da za ove druge glasaju samo nepotkupljeni levicari i centristi (jer ima mnogo ljudi koji nisu desnicari i nacionalisti, a glasaju za SNS jer moraju, jer imaju licne koristi ili jer im je ukraden glas). 1
Helena Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago 1 hour ago, Kosta said: Cemu ovo insistiranje na tome sta ce se desiti sa skolskom godinom i kad ce 'deca da nadoknade' kad je i vrapcima na grani jasno da je skolska godina zavrsena? Cak i da se svi profesori vrate u skole, sumnjam da ce i djeca. Zbog generacije koja treba da završi 8. i maturanata. Nisam maliciozna, organizacione stvari se moraju rešiti.
Recommended Posts