Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gledam TV Insajder, ispred Skupštine je već krcato ljudima, nema igla gde da padne a pristiže ih još. Nadam se samo da niko neće stradati ako krene masa zbog nekog incidenta, jer je taj prostor prilično stešnjen iz razloga koji već znamo. Mislim da je dobra ideja da se to malo raširi do Slavije da se izbegne krkljanac.

Edited by drgnk
Posted (edited)
1 hour ago, zoran59 said:

Clank iz Hrvatske, prenosi razgovor sa beogradskim advokatom Ivanom Ninicem:

Odvjetnik iz Srbije: Život u Srbiji je neizdrživ. Vučić se najviše boji jedne stvari

link, citav clanak: https://www.index.hr/vijesti/clanak/odvjetnik-iz-srbije-zivot-u-srbiji-je-neizdrziv-vucic-se-najvise-boji-jedne-stvari/2651628.aspx

Mogao je neko iz HrvaCke da ga pita da li i dalje misli da je granica Kawvovac - Kawvobag - Viwovitica ili smatra da bi trebalo ići i dalje 🙄

Edited by Beonegro
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, Eddard said:

Ovakve skotove bi vešao na Terazijama po kratkom postupku. 

Objesiti kod hotela Moskva i pustiti da stoji nedelju dana.

2 hours ago, Eddard said:

Znam, to je problem, ceo dan gleda Pink/Happy/Informer i čita Kurir. Sinoć ućutkuje unuke jer ne čuje šta kaže Informer. Ispran mozak skroz. Ali do ove ne možeš da dopreš, kad joj pošaljemo neki link, kaže lažu. Njoj Vučić daje penziju i to ti je. Jutros se posvađala sa ćerkom (mojom suprugom) oko toga i rekla da je ne zove više, ona živi svoj život kako ona hoće i ne treba joj da joj neko soli pamet iz inostranstva, jer mi nismo tu, a tu je sve lepo.

Ne znam, meni je to jako tužno i tragično. Nadam se samo da će drugi da progledaju što pre. 

Digni ruke od tašte, one su nepopravljive. Više od 35 godina ne možemo da je dovedemo u normalu.

I too za penziju. Pazi majku mu. AV im daje penziju. 

Pumpaj.

Đavo je đavo.

• Like 2
Posted (edited)

Ne može da se pridaje nigde blizu skupštine. Sa bulevara ne može, od slavije max do jdp i to da se guraš. Videću okolo odozdo ispod moskve. Ja mislim da ima hiljade ljudi koji trenutno lutaju okolnim opštinama jer nema kako da se prodje... Kafići po Vračaru puni ljudi koji su ko zna od kad na ulici. 

Edited by shonke
Posted

Sada ljudi u široj zoni skupštine pingponguju, jedni idu ka skupštini a drugi kontra jer se sklanjaju iz gužve i tako u krug.

Od Beograđanke je već strava od gužve, zaista ima tri osobe po kvadratnom metru.

Posted

Prilaz Brankovom mostu pakao. Ja se za pola sata pomerio celih desetak metara i na kraju odustao. Sad gledam na TV-u lika koji kaže da mu je trebalo sat ipo da kroči na most. Ko prebroji sve ovo svaka mu čast :23:

A za RTS zaista nema reči. Ako posle ovoga ostane i jedna jedina osoba iz informative u radnom odnosu džaba krečimo.

• Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, NMX said:

ljudi moojiii malopre ispred predsednistva ide

MAMA VISE VOLI ANDREJAAA, ANDREJAAAA, ANDREJAAAAAA

daajte ako je iko ovo snimio, ja dok sam se dovatio telefona prestalo

Screenshot-20250315-094346-Facebook.jpg

• Ha-ha 1
Posted

Bulevar je zakrčen već na nekih 500m od Liona pa naniže...nemam predstave koliko je ljudi danas na ulicama, čini mi se da je osetno više nego 5og Oktobra.

Posted

Jedva uhvatih net kod Taša, jebo im ja mater na zatvaranju Pionirskog parka, u njega je moglo da stane 100.000 ljudi, ovako je sve razliveno 5km ukrug a po Naxi kamerama još pola ljudi nije ni stiglo. Koji 5. oktobar, koje pičke materine, ovo je... ma nemam reči.

• Like 8
Posted (edited)

Vi koji ste na protestu studenti su objavili da sele protest na Slaviju tako da ako već niste kod skupštine zaobiđite. Koliko vidim iz pravca bulevara oslobođenja i onih ulica odma pored hotela Slavija nema gužve iz ostalih pravaca su već jake kolone.

Ovo je dosta loše odrađeno, Oko 10h je bila vest da sele protest na Slaviju pa onda promenili to na ispred skupštine, tamo je i bina bila, a onda u 16h ipak svima javili da se krene ka Slaviji.

Inače taj potez od Slavije do Centra i ka Terazijama je prilično popunjen, na smoj slaviji je onako, još nije puna. Stižu vesti da je kolona još kod Brankovog mosta dakle ljudi još pristižu. Ovo što je oko skupštine, pošte i sve tamo do Terazija ja bih rekao nekih 70-80k, na slaviji i prilazima istoj još nekih 10-20k, to je ono što se vidi na TV i YT.

Edit : Sad videh sliku @Čvarkov što je stavio i ja bih rekao da tu ima jedno 120-150k i ostaje da vidimo koliko ima ljudi od Terazija prema NBG koji još dolaze.

Edited by Klotzen