Klotzen Posted Saturday at 10:14 AM Posted Saturday at 10:14 AM 2 minutes ago, drgnk said: Dobija 50% na prosečnu izlaznost od 50-55%, jer salonske opoziconare/mrsomude iz kauča ne možeš da pokreneš taj jedan dan u godini, da izdvoje 20 minuta svog vremena i odu da glasaju. Videli bi mi te procente da je izlaznost 65-70%. Ovde se masovno izlazi na izbore tek kad voda dođe do grla (videti pod 5.oktobar), što ovde očigledno nije slučaj, ma šta ko o svemu ovome mislio. Tu izlaznost zaboravi, ti ljudi su svi otišli u inostranstvo i izlaze na izbore samo ako se zadese na GO u Srbiji. Od dolaska ove vlasti oko 500k ljudi je napustilo Srbiju, verovatno preko milion ljudi ako računamo od 1990. Moji su u Berlinu ali neće da glasaju jer jednom kada su išli čekali su dva sata u redu, mada pošto bi većina njih glasala za SNS to je srećna okolnost 🙂 . Ovi drugi koji nemaju ambasadu ili konzulat blizu ni ne razmišljaju da idu da glasaju. Izlaznost koju mi imamo je relano negde na 75% ako se gleda realan broj glasača. Tih 25% što ne izlaze nikada neće izaći ili su fantomski birači koje vlast aktivira kada im trebaju. Možda ima još nekih 5-10% koji mogu da se "nateraju" da izađu ali oni neće izaći na izbore ako su ubeđeni da opozicija nema šanse da pobedi. 2
Div Posted Saturday at 10:17 AM Posted Saturday at 10:17 AM 3 minutes ago, Eddard said: Ovakve skotove bi vešao na Terazijama po kratkom postupku. Ne, ne treba žuriti, lagano, natenane da ima vremena da razmisli. 1
McLeod Posted Saturday at 10:17 AM Posted Saturday at 10:17 AM 24 minutes ago, Drug Crni said: Ja sinoć videh zastavu Rohana. Kud ćeš "zapadnije" od toga?! Ima ih sad i vise, ali mozda si mi video pab kviz kolegu, on je fura 🙂 1
Don Dusko Posted Saturday at 10:19 AM Posted Saturday at 10:19 AM 9 minutes ago, srlepajce said: Joj uzasa Uhvacen jbm mater Hoce li rezimski mediji pricati o ovome i da li ce drzava pokazati da je drzava? RUKE SU VAM KRVAVE !!!!!!!! 1
McLeod Posted Saturday at 10:21 AM Posted Saturday at 10:21 AM 2 hours ago, Helena said: Pa to je Vasa pominjao sinoć, zapravo i na to se odnosilo, ali da vidimo šta nosi dan. Imam jedan klip za Meka @McLeod Falio mu vinjak, emisija trebala da se završi, prevrnut traktor, pa je morao da sedi još sat vremena, čak se posvađao s Krlom Slazem se sa gospodinom koji je tvitovao 1
DameTime Posted Saturday at 10:24 AM Posted Saturday at 10:24 AM Ala švajsuje ćaci, ne može da zapamti tekst, a dok poziva na mir iza leđa mu prolazi neka paravojna formacija zvana huligani... 12
Miki28 Teoljub Posted Saturday at 10:35 AM Posted Saturday at 10:35 AM Kilometarska kolona auta na Milos Veliki u pravcu Bg. Pumpaj! 12
Čvarkov Posted Saturday at 10:36 AM Posted Saturday at 10:36 AM 23 minutes ago, Eddard said: Ovakve skotove bi vešao na Terazijama po kratkom postupku. Nek stanu u red, ima dosta kandidata. 1
Clash Posted Saturday at 10:42 AM Posted Saturday at 10:42 AM O zastavama: -Eno na protestu zastavu foruma Vox92 -forum Kratarice: Sta ce Nato placenici tamo necemo njihove zastave -Ima i zastava foruma Kratarica -forum Vox92: Necu na protest sa njima to go cetnik i rus i trampovac -forum Ana. rs: kiflice umotajte u foliju da se ne hlade a batinase udarajte u genitalije i ne zaboravite da se redovno hidrirate 3 6
Clash Posted Saturday at 10:48 AM Posted Saturday at 10:48 AM Aj zdravo, cujemo se veceras, odoh i ja. 2 8
Eddard Posted Saturday at 10:59 AM Posted Saturday at 10:59 AM Ljudi, šta da vam kažem, osim da vam poželim sreću, hrabrost i mudrost. Čuvajte se! I naravno, pokažite da Srbija ima lepu, slobodarsku i pametnu većinu i svetlu budućnost! Pumpaj do kraja! 5 5 2 7
DameTime Posted Saturday at 11:07 AM Posted Saturday at 11:07 AM (edited) Ko je spreman? Ja sam! Spoiler P.S. Deca su stvarno predivna, iako bih rekla da to već odavno nisu deca, već pravi odrasli ljudi Spoiler Edited Saturday at 11:13 AM by DameTime reč 1 3 2
Kosjan Willavić Posted Saturday at 11:12 AM Posted Saturday at 11:12 AM 4 minutes ago, DameTime said: Ko je spreman? Ja sam! Hide contents P.S. Deca su stvarno predivna, iako bih rekla da to već odavno nisu deca, već pravi ljudi Hide contents Ti bogami imas i prirodno oruzje za kopanje ociju 😄 1
shonke Posted Saturday at 11:16 AM Posted Saturday at 11:16 AM 33 minutes ago, Clash said: -forum Ana. rs: kiflice umotajte u foliju da se ne hlade ALu ili plastičnu foliju? Alu folija, mat strana ka kiflicama ili ka spolja?
McLeod Posted Saturday at 11:17 AM Posted Saturday at 11:17 AM 8 minutes ago, DameTime said: Ko je spreman? Ja sam! Hide contents P.S. Deca su stvarno predivna, iako bih rekla da to već odavno nisu deca, već pravi odrasli ljudi Hide contents Bolje su naocare koje pokrivaju i nos, ove tesko da ce da ti pomognu. Mada sam skeptican da bilo sta osim prave gas maske pomaze.
Helena Posted Saturday at 11:17 AM Posted Saturday at 11:17 AM 49 minutes ago, DameTime said: Ala švajsuje ćaci, ne može da zapamti tekst, a dok poziva na mir iza leđa mu prolazi neka paravojna formacija zvana huligani... On radi posao, niko od studenata nikad nije forsirao nasilje, naprotiv, insistirali su na mirnim demonstracijama. Ovo malo govno koje "samo hoće da uči" je dobilo instrukcije da koristi reč nasilje što češće može. Za mnoge je on fino dete koje drugi maltretiraju i ne daju mu da uči. Turšija ga zovu, ima objašnjenje na Tviteru zašto. 1
Romantik Posted Saturday at 11:19 AM Posted Saturday at 11:19 AM Gde je krenula ova masa sa Novog Beograda kad je po najavi trebaklo da krene tek u 14:30? Nisu svi stigli oni vec krenuli dalje, koja je logika!?
berti Posted Saturday at 11:19 AM Posted Saturday at 11:19 AM 1 hour ago, Eddard said: Ovakve skotove bi vešao na Terazijama po kratkom postupku. Dao bih im sansu. Ako svakog dana nauce po jednu pesmicu napamet, tog dana nema vešanja. Dođe mu na isto, svi bi bili povešani istog dana. 2
Eddard Posted Saturday at 11:19 AM Posted Saturday at 11:19 AM 1 minute ago, Helena said: Za mnoge je on fino dete koje drugi maltretiraju i ne daju mu da uči. Za moju taštu naprimer. Danas sam definitivno ustanovio da je beznadežan slučaj. 1 2
DameTime Posted Saturday at 11:22 AM Posted Saturday at 11:22 AM 9 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ti bogami imas i prirodno oruzje za kopanje ociju 😄 Nadam se da neću morati da ga upotrebim 4 minutes ago, McLeod said: Bolje su naocare koje pokrivaju i nos, ove tesko da ce da ti pomognu. Mada sam skeptican da bilo sta osim prave gas maske pomaze. Bolje išta nego ništa, iskreno ne bih se snašla sa gas maskom a nisam našla druge naočare.
Klotzen Posted Saturday at 11:23 AM Posted Saturday at 11:23 AM Jel to opet promenjen plan pa će ipak biti ispred skupštine protesta ? Ništa mi nije jasno. Sad gledam neki plan što je bio na N1 da će biti na više mesta ali da se i dalje sastaju svi u 16h kod skupštine. Ili promene nije ni bilo nego je samo ETF objavio svoju rutu pa novinari pogrešno shvatili.
Recommended Posts