Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: "Dao traktor na narod" Svakog donatora traktora i saučesnika sns kartela obeležiti na isti način. Ja sam pročitala da postoji spisak ljudi koji su dali traktore.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li je bila bar jedna zastava EU? Od onoliko četničkog folklora nisam video ništa van toga. Jeste da ima dosta finog sveta, i to većina, ali onaj ološ svi tolerišu. 3 1
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, DJ_Vasa said: Da li je bila bar jedna zastava EU? Od onoliko četničkog folklora nisam video ništa van toga. Jeste da ima dosta finog sveta, i to većina, ali onaj ološ svi tolerišu. U medicini postoji nešto što se zove trijaža. Ti znaš šta je to. Primenimo trijažu i ovde, odredimo prioritete. ❤️ 2 1 1
Hamilton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Samo polako sa (pre)velikom euforijom i izvesnim pobedama. Joooj kad bi se uslo u skupstinu i/ili sva policija samo spustila stitove i presla na drugu stranu puta…uhhhh 1
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li je bila bar jedna zastava EU? Od onoliko četničkog folklora nisam video ništa van toga. Jeste da ima dosta finog sveta, i to većina, ali onaj ološ svi tolerišu. Bice kada se ponisti Memorandum o razumevanju, kojim se pokreće Strateško partnerstvo o održivim sirovinama, lancima vrednosti baterija i električnim vozilima, koji smo potpisali sa njima prosle godine. 😄
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, 40Wins said: Bice kada se ponisti Memorandum o razumevanju, kojim se pokreće Strateško partnerstvo o održivim sirovinama, lancima vrednosti baterija i električnim vozilima, koji smo potpisali sa njima prosle godine. 😄 Nije baš cela EU za to zainteresovana osim Nemačke, a nemačke zastave zaista ne bih tražio.
Rex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, DJ_Vasa said: Da li je bila bar jedna zastava EU? Od onoliko četničkog folklora nisam video ništa van toga. Jeste da ima dosta finog sveta, i to većina, ali onaj ološ svi tolerišu. Jedno od pitanja koje me zanima, ali ne sad. Da se skloni ovaj kartel, pa onda da se brojimo. Evropa, građanizam, vladavina prava kao norme, pa neka peva ko šta hoće i mlati zastavama kojim hoće. No, šta god mislio o novim snagama, ove na vlasti su zrele za sud, otpad i đubre. 2
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Helena said: U medicini postoji nešto što se zove trijaža. Ti znaš šta je to. Primenimo trijažu i ovde, odredimo prioritete. ❤️ Bojim se samo da ovi protesti nisu samo put za one koji bi da budemo ruSSka gubernija. 1 minute ago, Rex said: Jedno od pitanja koje me zanima, ali ne sad. Da se skloni ovaj kartel, pa onda da se brojimo. Evropa, građanizam, vladavina prava kao norme, pa neka peva ko šta hoće i mlati zastavama kojim hoće. No, šta god mislio o novim snagama, ove na vlasti su zrele za sud, otpad i đubre. Tačno, ali nacoši su još opasniji. To treba zatući na vreme. 1
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Nije baš cela EU za to zainteresovana osim Nemačke, a nemačke zastave zaista ne bih tražio. posteno Prosla sestricina u koloni na N1 U majici samo, ubice je majka 1
Rex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Bojim se samo da ovi protesti nisu samo put za one koji bi da budemo ruSSka gubernija. Tačno, ali nacoši su još opasniji. To treba zatući na vreme. O, apsolutno se slažem, ali sada su na ulicama SVI. Kako da se sada gleda ko je nacoš, ko je član, ko je ruska korisna budala (da ne kažem špijun) je bacanje vremena. Sklanjanje ovog kartela ne može da donese nikakvu štetu - ni oni nisu zaista zainteresovani za EU. Nisu zainteresovani ni za šta osim za krađu. A to je dovelo do smrti naših zemljaka, i za to će da odgovaraju. Edited 4 hours ago by Rex 3
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa ovo je protest za ispunjenje studentskih zahteva, nije protest za ili protiv EU. Zasto se omalovazavaju studenti ako nema zastava EU, to je isto kao Vucic kad kaze zavedena balavurdija ne zna sta radi. To ovako zvuci kada tupimo. A inace se kaze, e super je zurka, dovodim druga sa sobom, nece smarati sa EU. 2 1
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, Clash said: Pa ovo je protest za ispunjenje studentskih zahteva, nije protest za ili protiv EU. Zasto se omalovazavaju studenti ako nema zastava EU, to je isto kao Vucic kad kaze zavedena balavurdija ne zna sta radi. To ovako zvuci kada tupimo. A inace se kaze, e super je zurka, dovodim druga sa sobom, nece smarati sa EU. Da, ali studenti u zahtevima ne spominju ni četnike. Ako ne smeta ruSSka zastava, zašto bi smetala zastava EU. Doduše, ne tvrdim da su ti četnici studenti jer je bilo dosta običnih građana. Priznajem da sam danas bio, ali priznajem i da sam se pokajao što sam bio. Edited 4 hours ago by DJ_Vasa 1
Marvin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako si danas bio i od sve one ljubavi i energije su ti samo četno zastave smetale, molim te nemoj više da ideš 4 2
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, DJ_Vasa said: Da, ali studenti u zahtevima ne spominju ni četnike. Ako ne smeta ruSSka zastava, zašto bi smetala zastava EU. Priznajem da sam danas bio, ali priznajem i da sam se pokajao što sam bio. Brate Vasio, gori nam kuca, plus nas udara cunami, plus zemljotres i snezna oluja i susa i kuga i sad je najbitnije da li je bila EU zastava. Nije bila i nema je odavno na protestima ii ne znamo do kada nece biti. Kome je to presudno nek iskulira protest, ima drugih zajimacija. Koja je svrha je li bilo ova zastava jer je to ovo i zbog toga bice ono a ne ovo. Ja bi voleo da vidim i EU i Nato zastavu ali da su te zastave ne bi ni bilo protesta. Kao na Zvezdinom lajvu, ne vlja ovaj, teraj, ovoga, menjaj trenera a Zvezda pobedila. 4
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pushtite sad visu politiku, mi moramo prvo da dodjemo dotle da se glasa za levo/desno, evropu/antievropu i ostalo. Trenutno smo u fazi isterivanja gamadi pa cemo posle da se prebrojimo. 9 1
Red Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Predivno veče, puno emocija. Od "ko ne skače, taj je ćaci" me bole i listovi i kukovi.😃 Prelep trenutak je bilo i pevanje himne, koje je spontano krenulo u jednom trenutku, čisto da pokažemo kako se to radi.
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 minutes ago, Marvin said: Ako si danas bio i od sve one ljubavi i energije su ti samo četno zastave smetale, molim te nemoj više da ideš Neću, bez brige. Mogu da navijam za pad režima, što nastavljam, ali ne i za netoleranciju. 10 minutes ago, Clash said: Brate Vasio, gori nam kuca, plus nas udara cunami, plus zemljotres i snezna oluja i susa i kuga i sad je najbitnije da li je bila EU zastava. Nije bila i nema je odavno na protestima ii ne znamo do kada nece biti. Kome je to presudno nek iskulira protest, ima drugih zajimacija. Koja je svrha je li bilo ova zastava jer je to ovo i zbog toga bice ono a ne ovo. Ja bi voleo da vidim i EU i Nato zastavu ali da su te zastave ne bi ni bilo protesta. Kao na Zvezdinom lajvu, ne vlja ovaj, teraj, ovoga, menjaj trenera a Zvezda pobedila. Nije bitna zastava sama po sebi, već što nije poželjna. Ja zaista nemam ništa protiv one Ferarijeve zastave, koja nikome ne smeta, ali nije mi poznato da Ferari zastupa neke opšte vrednosti, već samo prodaje automobile. Edited 3 hours ago by DJ_Vasa
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 55 minutes ago, Hamilton said: Samo polako sa (pre)velikom euforijom i izvesnim pobedama. Joooj kad bi se uslo u skupstinu i/ili sva policija samo spustila stitove i presla na drugu stranu puta…uhhhh Ali jel ne bi Dačić morao da ga uhapsi
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Samo da javim da mi je dete stiglo u BG, sad se javio. Javio je da je stigao pre dva sata. 😡😫 Edited 3 hours ago by Clash 2 2
Hamilton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Pushtite sad visu politiku, mi moramo prvo da dodjemo dotle da se glasa za levo/desno, evropu/antievropu i ostalo. Trenutno smo u fazi isterivanja gamadi pa cemo posle da se prebrojimo. Ti prvo Dame da konacno izvedes na pice!
Recommended Posts