Mile1 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kada se sve ovo zavrsi nadam se gasenju SPS-a kao stranke 4
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 4 minutes ago, Mile1 said: Kada se sve ovo zavrsi nadam se gasenju SPS-a kao stranke To je želja mnogih od nas ali su oni ipak jedina partija sa kompletnom organizacojom, teško će se ugasiti. Edited 4 hours ago by Perkos2
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako oni budu imali bilo kakvu ulogu u biducoj vlasti ja cu da sam pumpam svaki dan ispred Skupstine
Rex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije ni počeo 15. a temperatura je na maksimumu. Desiće se nešto veliko. 1
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni inace nije jasno koji kurac su oni mislili da zastite sa ovom skalamerijom? 2
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa da posalju sliku da su poljoprivrednici uz studente koji zele da uce, nemam drugo objasnjenje.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nažalost jedan traktor je prevrnut i demoliran. Evo ispiraju usta na pinku, imaju i snimak.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pink očajan, ništa nemaju. Moguće da je ovo bilo opipavanje pulsa. 2 minutes ago, Klotzen said: Nažalost jedan traktor je prevrnut i demoliran. Evo ispiraju usta na pinku, imaju i snimak. Bukvalno ništa. Svet je gledao i gleda.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Klotzen said: Nažalost jedan traktor je prevrnut i demoliran. Evo ispiraju usta na pinku, imaju i snimak. Koga boli ona stvar sta pink prenosi? Neka prenose sto su ti traktori uopste tu i zbog cega su tu. 5 1
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Krlo nervozan, sukobljava se sa Sarapom 😜😄😁😊😙 Ne mogu da ubode smajli
Malkolm Brogdon Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ko smisli ono cucanje pa skakanje, sasekla me hernija prosli vikend, morao sam i po injekciju ove nedelje, jedva sam izdrzao da se ne ukocim tu na licu mesta. Mada i da se ukocim sutra bi me u kolicima gurali po ulici. Kod cacistana je u jednom trenutku nesnosno smrdelo, morace ceo pionirski park da se zabetonira kao Cernobilj ako planiramo da zivimo normalno u ovom gradu. Ljudi su palili traktore, mislim da su na jedno 80% traktora ispustene gume, morace i caciji da pumpaju kad se sve ovo zavrsi. S druge strane, neverovatna energija pri doceku studenta, jedva cekam sutrasnji dan, nece biti lako spavati veceras. 3
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta je on napravio u centru grada Katastrofa Ko selendra neka
JohnnyDragon Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 37 minutes ago, Mile1 said: Kada se sve ovo zavrsi nadam se gasenju SPS-a kao stranke Glupe priče, nepotrebne, pumpamo i bez spinova ! Komunjare su juče imali sastanak i otkacili Ruzuceve stavove, ne lozimo se bzvz. Nebitni su.
Marvin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sure, sex is great, but have you ever hodali u koloni sa studentima oslobodiocima? ❤️ ❤️ ❤️ 2 8
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago "Dao traktor na narod" Svakog donatora traktora i saučesnika sns kartela obeležiti na isti način. 1 2 1
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad sam dosao iz grada, nisam nista citao. Atmosfera po gradu je kao da smo vec pobedili 8
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Al ovi traktori ko biber po pilavu Omladina se vozi (izgleda da je Dame palila 😜) na njima i skandira 1
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čim policija nije dirala ove batice što obaraju traktor zna se čiji su 😄 2
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Helena said: Kad sam gledao ovo setio sam se Djuričića🥺 Bio bi ponosan na ovu energiju 2 1
Recommended Posts