Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo Šarovićevog novog videa, ništa specijalno intersantno osim reda traktora u prvih par minuta. Ja pretpostavljam da će ovi traktori biti izlupani od strane batinaša i da će to da bude materijal za pljuvanje studenata. Taman taj kamp može da bude baza za režimske medije i policiju jer će biti lakše da ga obezbede, zato su ih i poređali tako da nema prostora između.

Što se tiče odlazaka dosta ljudi iz NS neće ići zbog ovog nagađanja da će nepomenik blokirati put i prilaze BG pa se boje da ostanu zarobljeni na putu. Priče o nasilju sudeći po mom okruženju su više motivisali nego što su nekog odgovorile od odlaska u BG. Za ono prisluškivanje PSG još uvek nisam ispitao reakcije.

Posted

E Ovo je istina, slinu su i snimili.

Nisam bila ovako nervozna ne pamtim.

Regularno izabrana vlast koju stalno naglašava, a boji se tih koji su ga birali, dovozi traktore i blokira saobraćaj.

Omladine se boji, eeeeeej!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 2
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 7
Posted

Ovaj je bolji video. zove pandure i prijavljuje ovu svinjariju sa traktorima. Ovo će biti dobar dokaz da je ovo bilo prijavljeno pa će da najebu svi ovi panduri što su u komandnoj liniji a ništa nisu uradili na uklanjanju trakora.

• Like 5
Posted
8 minutes ago, Helena said:

E Ovo je istina, slinu su i snimili.

Nisam bila ovako nervozna ne pamtim.

Regularno izabrana vlast koju stalno naglašava, a boji se tih koji su ga birali, dovozi traktore i blokira saobraćaj.

Omladine se boji, eeeeeej!

Kad sam pokrenula tu temu ovde, posle gaženja i razbijanja vilice studentkinjama, neki se nisu složili kako su žene češća meta. Međutim, u ovakvim okolnostima, te gnjide procenjuju koga mogu lakše da napadnu i "savladaju". Da ne pričam kako mizoginija i seksizam takođe ulaze u jednačinu, jer su upravo devojke redari često u prvim redovima, pa ih to dodatno razbesni.

Kukavica ne sme da krene na nekog dečka koji bi ga polomio kao grisinu. 

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
23 minutes ago, DameTime said:

Kad sam pokrenula tu temu ovde, posle gaženja i razbijanja vilice studentkinjama, neki se nisu složili kako su žene češća meta. Međutim, u ovakvim okolnostima, te gnjide procenjuju koga mogu lakše da napadnu i "savladaju". Da ne pričam kako mizoginija i seksizam takođe ulaze u jednačinu, jer su upravo devojke redari često u prvim redovima, pa ih to dodatno razbesni.

Kukavica ne sme da krene na nekog dečka koji bi ga polomio kao grisinu. 

Ne samo lakše da savladaju, nego misle i da tako mogu lakše zaplašiti devojke i njihove roditelje koji bi zbog toga odustali od odlazaka na protesta.

Ali ne znaju oni naše žene. 90% njih nikada nije imalo ni drugara a kamoli devojku - to vam garantujem jer ih mnoge znam, ne baš sve iz prve ruke ali mali je ovo grad, posebno kada poznaješ hiljade ljudi.

Posted

Bobivit otkazao sve sutrašnje polaske Trstenik-Beograd. Nadovežite se slobodno i sa drugim prevoznicima koje ćemo bojkotovati

Pa majku vam botovsku, nikad više nećete dobiti pare od mene.

• Like 10
  • Ruke su vam krvave! 3
Posted
47 minutes ago, srlepajce said:

Joj Bože tuge 

Kakvo djubre 

Jasno je da je ovaj Ćaci projekat nenadležnog, da bude novi on, samo je po socijalnoj inteligenciji još gori od njega i, mada to deluje nemoguće, još neharizmatičniji.

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Jasno je da je ovaj Ćaci projekat nenadležnog, da bude novi on, samo je po socijalnoj inteligenciji još gori od njega i, mada to deluje nemoguće, još neharizmatičniji.

Mislim da on njega ne moze ocima da gleda ali kad vidi ostale ćacijevce daj sta das

• Like 3
Posted
43 minutes ago, NMX said:

Bursac maestralan, kao i uvek. Nemoj da vas mrzi da iscitate ceo niz

Onda kopiraj, jer posten svet nema tviter

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, srlepajce said:

Mislim da on njega ne moze ocima da gleda ali kad vidi ostale ćacijevce daj sta das

Kao da tamo iko može ikoga da gleda.

Da nema "spoljašnjih neprijatelja" poklali bi se međusobno u stilu looks like the meat is back on the menu boys.

• Like 5
Posted (edited)

Koliko samo bezakonja u ovom periodu dok traju studentski protesti i sve to dokumentovano kamerama, ali to im ne smeta da i dalje lažu, obmanjuju i ne sprovode zakon. Tj. policija reaguje i to opet u 99% slučajeva protivzakonito prema ljudima koji ne podržavaju sns kartel. Eto, dovukli su traktore iz cele Srbije bez registarskih oznaka, takođe ih prevozili vozilima bez registarskih oznaka i preko noći ih parkirali na kolovoz i unutar parka bez registarskih oznaka. Oko parka 1000 policajaca, ako su uopšte i policajci i svi se prave ludi. A pre manje od tri meseca su Zlatku Kokanoviću odvukli traktor paukom i to pazite sad zbog nepropisnog parkiranja i tom prilikom se skupilo 100 pripadnika žandarmerije zbog jednog traktora.

Jebem vam mater mafijašku.

Edited by Čvarkov
  • Like 23
  • Pumpaj! 1