Jump to content

Studentski i građanski protesti i blokade 24/25

Henry Chinaski

Recommended Posts

22 hours ago, McLeod said:

Direktor SaaS kompanije CAKE. Saradjivali smo kratko pre nekoliko godina, deluje da je ok lik. Cuo sam i druge price za njega doduse.

Precrtajte ovog momka. Mek garantuje za njega...

• Ha-ha 5

52 minutes ago, Smrtokapa said:

Kao ktitor ima pravo na fresku.

To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo.

Bila je priča da je  sličnu ponudu imao pokojni Palma od vladike, ali je čika Draganče još ispao skroman u poređenju sa braćom Gašić.

• Like 1

1 hour ago, Smrtokapa said:

Kao ktitor ima pravo na fresku.

To što nema ukusa i retardirana je seljačina je drugo.

Ima pravo na to ali castan covek a i pravi vernik nece to prihvatiti jer ce pomisliti da nije dostojan toga

Ovi novokomponovani koji su do love dosli ko zna kako i koji misle da ce time okajati grehe je druga prica

Ko ce ga znati bolje nego ljudi iz tog kraja 

• Like 1

2 hours ago, Drug Crni said:

Super su ovi studentski gandijevski metodi otpora,super se stvorila sinergija između njih i građana..raste njihova energija,raste i ta sinergija. Problem će na kraju biti - izbori. Ko će na kraju biti taj koji će pobediti zlikovca na izborima?

Još jednom ćemo ih morati srušiti. I da se ne lažemo ni mi ni studenti - nema ovde promene sistema dok SnS ne ode u istoriju. Neće je možda ni onda biti,ali postojaće makar prilika.

Ovo je prilika da se ide do kraja..ne nužno odmah..ne možda ni za par meseci,ali za najduže godinu dana ovo mora biti okončano kompletnim trijumfom. Inače definitivno ostajemo privatna država siledžija,lopova i popova.

Lustracija?

• Like 1

Prelepe scene u NS.Ovi mladi ljudi rade zaista neverovatne stvari.

Sutra se i Čačak pridružuje blokadi mostova.

Inače,sestra mi radi u centru za socijalni rad.Od njih 60,čak 40 je potpisalo da podržava studente i svaki dan izlaze da se pridruže blokadama.To je pre dva meseca bilo nemoguće.Ovo sve prevazilazi sva naša očekivanja.

• Like 6
  • Love 1

Nasi u Stockholmu spremili transparente za sutra. Moj favorit ”Ćaci nije kod tetke u Stockholmu”. Vise od stotinu ljudi u viber grupi je potvrdilo dolazak, a niko ne dolazi sam.

Ja ujutro letim za Novi Sad i osecam se ushiceno kao klinka koja ide na ekskurziju. Spakovala sam se 😊:

Spoiler

IMG-3529.jpg

• Like 22
  • Love 2

2 hours ago, Cavani said:

Sta mislite, koliko ce ljudi biti sutra u NS?

Teško je reći, skup se ne održava na jednom mestu u tačno određeno vreme, biće ljudi na ulicama koji podržavaju, kretaće se, odlaziti, dolaziti, koliko mi se čini za Beograd, Autokomandu, nema još uvek  procene broja učesnika tokom cele akcije, nemoguće je precizno proceniti, jer bi trebalo imati procenu kolio se ko zadržao na skupu.

Verujem da će biti kao na dosad najbrojnijem skupu plus 10.000. Trudim se da ne padam u euforiju, pišem na osnovu raspoloženja ljudi koje vidim na ekranu, bilo u izveštajuma reportera, komentara na mrežama, najava dolazaka iz raznih gradova.