Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
24 minutes ago, Don Dusko said:

Protiv ovakve SRBIJE se borimo:

Ovu čim ugledaš odmah vidiš iritantnu pojavu.

Inače, možda ne bi bilo loše da stavljate u spojllere ove vesti sa tvitera pa ćemo otvarati, ovako malo usporavaju stranicu.

Edited by Volter
Posted

U centru Novog Sada je bruka naroda i sada. Ja sam sada otišao kući, do prije 5 minuta nije se moglo gdje stati, probijao sam se kroz gužvu 10ak minuta and I think it's beautiful 😊

• Like 4
Posted (edited)
9 minutes ago, fancy said:

Ima snimak automobila na instagram profilu moj beograd, šoferka razvaljena i tablica prednja.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted

Ogroman broj ljudi je bio na kružnom toku kod Ušća i krenuo u šetnju Novim Beogradom, kolona je prolazila kroz Milentija Popovića neprestano više od sat vremena.

• Like 1
Posted

Sad sam baš prošao tuda.

Kola stoje na ulici razbijena. Ima nalepnica P, vozač početnik.

Kažu prisutni da je ušla u raskrsnicu i zakačila nekog, onda su počeli da je jure i ona je, verovatno u panici, nagazila gas i pokosila šestoro ljudi.

• Tuzno 2
Posted (edited)

Bio sam kod Ušća od 1 otprilike, kolone sa Brankovog mosta su se konstantno priključivale, u jednoj sam i ja došao. Posle smo krenuli ka NBG, stigli do Milentija Popovića, pa sam se okrenuo i krenuo nazad ka gradu. 

Oko 2 i 15 je i dalje ozbiljna rulja prelazila Brankov most ka Ušću. Nikada nećemo saznati koliko zaista ima ljudi danas na ulicama Beograda, ali ono što po slobodnom ubeđenju mogu da tvrdim, meri se u stotinama hiljada.

Neverovatna energija, smenjivanje sreće, tuge, besa i ponosa, ne pamtim ovakvu emotivnu klackalicu na ivici suza. Hvala vam deco na svemu!

Edited by fillam
  • Like 10
  • Love 6
Posted
1 minute ago, Smrtokapa said:

...

Kažu prisutni da je ušla u raskrsnicu i zakačila nekog, onda su počeli da je jure i ona je, verovatno u panici, nagazila gas i pokosila šestoro ljudi.

Ne, stajala je, dvoje-troje su je blokirali ispred haube, a onda je ona naglo nagazila na gas i pokosila ovu devojku i još jednog je zakačila.

Ima ceo snimak na Viberu, neko poslao na X.

• Like 1
  • Thanks 1