Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, nemanjaol said: Ali ov false flag operacija sa sazivanjem sednice skupstine i to kako se svuda prosirilo. Cime se oni sve bave i kakav psiholoski rat igraju. Meni deluje da niko, pa ni sam Vucic jos ne zna kad ce biti izbori. Ali da je naredba sns stabovima da budu spremni kao da ce biti sutra. Mi sa druge strane slabo imamo aktivnu kampanju. Poslednja stvar su ove nalepnice, ajde to nije lose kao gerila fora. Krenulo se sa onim skupovima gde se kao predstavljao program, ne znam sto su to zaustavili. https://savremenapolitika.com/kako-sednica-o-nepoverenju-vladi-utice-na-potencijalni-datum-izbora/ 1
tomas.hokenberi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako je Šarović idealan kandidat za rušenje Vučića onda građani Srbije imaju probleme koje sam pad SNS neće rešiti. 8 3
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 minutes ago, fancy said: Meni je on super. Jedini koji bi po meni možfa bio bolji kandidat je bivši dekan FDU Miloš Pavlović. Baš strašan lik. 💪💪💪 Ali rektor ima veću težinu od dekan 🙂 Da, kendo deluje baš ozbiljno. Rektora sam naveo kao primer nekoga za koga bi se mogla graditi kampanja da oduva bilo koga sa suprotne strane na preCedničkim izborima. Na parlamentarnim mislim da će se pre ići na malo širi krug upečatljivih lica, tipa desetak nosilaca kampanje pa onda drugi ešalon, pa ceo pokret kao svojevrsna ideja promene, kako bi se i vrednosno pokazala razlika u odnosu na njihovo besomučno ponavljanje Vučić, Vučić i opet Vučić jer nemaju šta i koga drugog da pomenu. 23 minutes ago, nemanjaol said: Meni deluje da niko, pa ni sam Vucic jos ne zna kad ce biti izbori. Ali da je naredba sns stabovima da budu spremni kao da ce biti sutra. On uobičajeno drži svoje na stend baju i tako ima sve opcije otvorene, ali mislim da je prva rečenica fakat, jer se stalno nešto dešava oko nas što utiče na situaciju ovde. I dalje mislim da će okolnosti za njega biti sve lošije kako vreme bude odmicalo pa ako se iole sredi stanje na Bliskom Istoku krenuće u letnje izbore. Pritom, cenim kraj juna kao verovatniji od jula.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Posle prebijanja u toku ovih protesta, hapšenja, maltretiranja, Jaćimoviću noćas zapalili i autobus. Edited 7 hours ago by Volter 2 1 11
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Au jbt... Nemam reči Kad dođe vreme, ovi koji su to uradili će, siguran sam, da prođu kao taj autobus. To im želim svim srcem. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Volter said: Posle prebijanja u toku ovih protesta, hapšenja, maltretiranja, Jaćimoviću noćas zapalili i autobus. https://www.instagram.com/p/DXLq_ejiHFu/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a42aa01b-9484-48be-ab2a-a847c0db26f7
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako namučiše tog dobrog čovjeka sve im... 🤬🤬 @Šarović, da gasimo vatru benzinom, ne vidim problem u tome. 1
nunilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto se mene tice na celu sl moze da bude i unicorn ja cu za istu glasati, problem sa Sarovicem je prost jer ne bi bio prihvacen od velikog broja potencijalnih glasaca a msm i biografija jel ... ne uklapa se. Vucic i omiljeni sport mu izbori mada nekada vise, sada znatno manje. Raspisace ih u trenutku kada bude mislio da je najbolji trenutak za njega, moze ceo svet da ratuje ili da sadi cvece, zabole njega bas za to. U velikoj je prednosti jer moze da manipulise datumima kako mu se hoce.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://nova.rs/vesti/politika/vucic-trazio-podatke-o-broju-ljudi-koji-su-uplatili-odmore-u-junu/ Velika većina će otkazati godišnje odmore, ali on toga očigledno nije 100% svjestan. Biće rekordna izlaznost koji god datum da izabere. 1
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Dzo23 said: https://nova.rs/vesti/politika/vucic-trazio-podatke-o-broju-ljudi-koji-su-uplatili-odmore-u-junu/ Velika većina će otkazati godišnje odmore, ali on toga očigledno nije 100% svjestan. Biće rekordna izlaznost koji god datum da izabere. Voleo bih da je tako ali nisam toliko ubeđen da bi baš velika većina otkazala odmore. Biće sigurno onih koji bi to uradili, ali i onih koji neće. Mada iskreno ceo taj gambit je malo rizičan. Idu i SNS-ovci na more jbg. I van tog nekog ultra čvrtstog jezgra koje kod njih jeste veliko, ima sigurno i dosta onih koje bi bolelo uvo da menjaju svoje planove i već uplaćene aranžmane. 1 1
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, nemanjaol said: Idu i SNS-ovci na more jbg. I van tog nekog ultra čvrtstog jezgra koje kod njih jeste veliko, ima sigurno i dosta onih koje bi bolelo uvo da menjaju svoje planove i već uplaćene aranžmane. Ja mislim da su oni (već neko vreme) na tački da te stvari (otkazivanje vs odlazak na more) ne zavise od njih već rade ono što im se kaže uz direktnu i skroz otvorenu pretnju. To što će 5 njihovih ultra lopova da ode na već uplaćene skupe destinacije nije toliko značajno koliko će uhlebljena i ucenjena raja da sedi i smrdi i da radi ono što im se kaže. Bukvalno im je hijerarhija takva da se drže u šaci kao one MLM šeme Jedan pod sobom ima njih recimo 10, 20, svaki od tih 10-20 ima još po 10 pod sobom i idu toliko daleko da im ulaze u privatne živote, smaraju, ucenjuju prete i sl... jer svako odgovara nekom iznad i ne postoji ono što neće uraditi da bi ispunili kvotu - bukvalno svako zavisi od nekog. Jezivo.
Tex_Willer Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Plus penzosi vrlo malo idu, a i kad idu to bude kraj sezone... Ja sam ubedjen da je sve ovo i dalje flert, ali ako stvarno to pokuša treba odmah bojkotovati iste i odmah stupiti u blokade.
fancy Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 1 minute ago, Tex_Willer said: flert Blef? 1 minute ago, Tex_Willer said: bojkotovati iste i odmah stupiti u blokade. Uh zaista ne znam koliko bi ovo bilo dobro... 1
SteveFrancis#3 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Veliki broj penzionera ide bas krajem maja i pocetkom juna. Mozda i vise nego na samom kraju sezone. Nije da je to narocito bitno uopste za ovo pitanje, ali eto. Meni jos uvek deluje kao za njih nepotreban rizik da raspisuju ove godine dok Expo bar teoretski visi u vazduhu i to sad kada nema nikakvog stvarno neizdrzivog pritiska da se odrze sad&odmah. Jedino ukoliko dnevni pollovi i preseci u poslednjih godinu i po ne pokazuju da je deo pada na koji ne mogu da uticu dovoljno konstantan da je napravljena takva projekcija da za 8 ili 10 meseci nece imati adekvatnu logistiku da to sto im fali nadomeste uz trenutno osmisljene i primenjivane metode.
fancy Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: nepotreban rizik da raspisuju ove godine dok Expo bar teoretski visi u vazduhu Možda imaju spremne aranžmane za bežaniju u fazonu jebo Expo, da se mi izmestimo s lovom na vreme dok još možemo da uživamo u njoj? 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: dnevni pollovi i preseci u poslednjih godinu i po ne pokazuju da je deo pada na koji ne mogu da uticu dovoljno konstantan da je napravljena takva projekcija da za 8 ili 10 meseci nece imati adekvatnu logistiku A možda i ovde stoje jako loše bez neke vidljive nade za oporavak (odnosno, sila koja će im biti potrebna za obuzdavanje nezadovoljstva raste nekom progresijom koju ne mogu da isprate)..?
duško matić Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ja sam i dalje ubedjen da je ovo samo igrarija i da izbora neće biti ove godine uopšte
Tex_Willer Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 21 minutes ago, fancy said: Blef? 22 minutes ago, fancy said: Blef? Uh zaista ne znam koliko bi ovo bilo dobro... Uh zaista ne znam koliko bi ovo bilo dobro... Misliš da bi ih održao gde postoji njegova lista I 6 7 lažnih? Takodje gde u Evropi se izbori održavaju leti, bukvalno samo to mu je crveni karton od spolja. Just now, duško matić said: Ja sam i dalje ubedjen da je ovo samo igrarija i da izbora neće biti ove godine uopšte I ja sam ubedjen u isto
fancy Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Misliš da bi ih održao gde postoji njegova lista I 6 7 lažnih? Da. Na 1. 2 minutes ago, Tex_Willer said: Takodje gde u Evropi se izbori održavaju leti, bukvalno samo to mu je crveni karton od spolja. Mislim da njemu više pišti Brnaba da li će dobiti crveni karton iz Evrope ili ne... skinuo je on masku.
Recommended Posts