Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

U Smederevskoj Palanci studenti oko 30%, još jedna opoziciona lista na oko 9%, SNS pad za 20%. Odličan rezultat.

Edited by Volter
  • Like 1
  • Love 1
Posted
Just now, Issey said:

Na Tviteru pišu da je Kula pala, odnosno da je osvojena... Videćemo šta će OKG da kaže... 

Kao opština ili samo Kula kao mesto? Kula verujem da jeste što su top vesti...

Nisam siguran za opštinu iskr

Posted

Tukli policajca u civilu, mislili da je naš, to mislili i panduri pa kad shvatili da je njihov kolega pritrčali da pomognu. :classic_biggrin:

Posted

Zeleni smo i naivni još uvek za ovu igru u mulju. Nadam se da ćemo se do republičkih premazati svim bojama. U svakom slučaju, ima se šta izvući pozitivno danas. 

Posted
22 minutes ago, duško matić said:

Tamo je ubedljivo najmanja izlaznost tako da je očekivano prilično

Velika je izlaznost u odnosu na stvaran broj punoletnih tamo, razlika broja punoletnih koji tamo žive i broja birača je nekih 42%, pisao sam u čaršafu pre desetak dana. U svakom slučaju, u većini manjih mesta istočne i južne Srbije ima komotnu većinu samo što oni čine mali deo ukupnog broja glasača u zemlji.

• Like 2
Posted

Ostao sam duzan za Bajinu Bastu. Bio sam ispred posmatracke misije studenata, SNS je razvalio po selima, u gradu je bilo otprilike 60-40 za Ujedinjene. Suma sumaruma, SNS uzeo sa oko nekih 55%, ceka se samo zvanicno, ali skoro sva bm su obradjena

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, nemanjaol said:

Ovaj lik iz Palanke je odlican. Ogromna je stvar da su se ovakvi ljudi ukljucili u lokalnu politiku

Kako se zove tacno?

Garantovano ga znam, smed.planka je moj rodni grad 🙂

Posted
1 minute ago, le piaf said:

Zeleni smo i naivni još uvek za ovu igru u mulju. Nadam se da ćemo se do republičkih premazati svim bojama. U svakom slučaju, ima se šta izvući pozitivno danas. 

U odnosu ne prethodne izbore ogroman napredak... U svemu.. 

Posted
5 minutes ago, Milutinov Tata said:

U Aranđelovcu oni su dobili u selima, u gradu mi, sli izgleda neće biti dovoljno da se nadoknadi.

Kakva je razlika u gradu? 

Posted (edited)
3 minutes ago, Kalinic10 said:

Ostao sam duzan za Bajinu Bastu. Bio sam ispred posmatracke misije studenata, SNS je razvalio po selima, u gradu je bilo otprilike 60-40 za Ujedinjene. Suma sumaruma, SNS uzeo sa oko nekih 55%, ceka se samo zvanicno, ali skoro sva bm su obradjena

Čak 60-40 je stvarno fin podatak, Bašta je jedva urbana sredina, daleko je od grada sa manje od 9k ljudi.

Edited by Tex_Willer
Posted
1 minute ago, Issey said:

U odnosu ne prethodne izbore ogroman napredak... U svemu.. 

Ajde napiši za koji dan u čemu vidiš napredak? Baš bih voleo to da pročitam (k)od tebe. :thumbsup: