Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Koliko sam uspeo da ispratim, dekan Filozofskog jeste u problemu ako se ispostavi da je tamo zaista bilo pirotehnike i ako je na fakultetu bilo nekoga u deset uveče, izuzimajući portire.

Apsolutno. Što se tiče ostajanja u zgradi fakulteta posle 22h, pisala sam o tome, može ako su portiri obavešteni i ako su studenti u pratnji profesora. Međutim, nisam sigurna da je to ovde bio slučaj, ali hajde da sačekamo.

Sinanijeva odgovornost potencijalno postoji, za rektora Đokića je u pitanju klasično političko targetiranje od strane režimskih toaletoida. 

Posted
56 minutes ago, Don Dusko said:
  Reveal hidden contents

image.thumb.png.fa839e043e6a2c7254b863f4b12149bc.png

Ugasen nalog DJV-a na tviteru. Tj blokiran.

Verovatno zato što je objavio fotografiju tela nastradale devojke.

Posted

Mene ova tema celi dan muči. Par laičkih pitanja:

1. Ako nije bilo požara, zašto je skočila kroz prozor (koji se pritom teško otvara i teško se provući kroz njega), a ne izašla na vrata

2. Kažu da se pirotehnika zapalila jer je bila blizu radijatora. Ako je centralno grejanje, ono nije radilo sinoć u to doba

3. Sve i da je radilo, meni je zavesa naslonjena na radijator pa se nikad nije zapalila, kako je moguće da se pirotehnika obložena kutijom zapali

4. Gde su kamere koje pokazuju ko je uneo pirotehniku

5. Kako je moguće da je bila sama u prostoriji, gde su svedoci?

Mnogo nejasnih pitanja bez odgovora za mene.

• Like 2
Posted

Najgore od svega je što smo (makar ja jesam) potpuno izgubili poverenje u sve državne organe. Meni njihovi nalazi više ništa ne znače, nikakvu težinu nemaju.

• Like 10
Posted (edited)
52 minutes ago, Drug Crni said:

Najgore od svega je što smo (makar ja jesam) potpuno izgubili poverenje u sve državne organe. Meni njihovi nalazi više ništa ne znače, nikakvu težinu nemaju.

Naravno, oni će za bilo šta što se dogodi servirati istinu koja njima odgovara.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Drug Crni said:

Ne postoje državni organi, sve je to u službi jednog čoveka koji odlučuje o svemu u ovoj državi.

• Like 1
Posted

Na tragu ovoga što je Volter okačio, jutrošnji tekst na N1:

Zaposleni Filozofskog: UKP pravila snimke koje su objavili tabloidi - nisu našli pirotehniku jer je ne skladištimo

Zanimljivo je da nisu ništa našli.

O tome kako i zašto je neko bio na fakultetu posle 22h, objašnjenje:

Danas: Devojka koja je stradala na Filozofskom bila sama u trenutku tragedije

Prema rečima izvora Danasa, devojka je ušla sama i unela pirotehniku na fakultet koji je još uvek radio, jer je jedan profesor sa Odeljenja za etnologiju produžio predavanje grupi studenata u učionici broj 508.

• Like 4
Posted

Kao da ovo sve napisano nije loše samo po sebi, ima ovde još jedna stvar. OKG je dobila priliku da vodi žestoku kampanju protiv studenata (i njihovih lista) u momentu kada je na snazi izborna tišina. U punom zamahu to rade. 

Još jednom su pokazali da su spremni da dovedu zemlju i do ivice građanskih sukoba ako treba, a samo zbog toga da studentima i opoziciji obore par procenata.

Nivo zla koje odašilju u etar, količine gnoja koje svakodnevno upumpavaju u krvotok ovog društva su takvi da je dobro da mi uopšte i postojimo. Ozbiljno to mislim.

• Like 7
Posted

Ovo je delo sluzbe, ne treba sumnjati u to. U stanju su sve da urade, njima zivoti nisu vredni. Ona babetina koja se pojavljuje na ćaci mitinzima se i sada pojavila kao svedok. Slučajno, malo sutra. Ovoga ce biti jos vise, krenuce sa ubijanjem sve cesce. Od hapsenja su videli da uglavnom vajde nema. 

Posted

Al samo da primetim kako ove sednice nije bilo prethodne godine kada je bilo milion icidenata sa studentima?Ah tada nije odgovaralo mocnoj Brnabicki i SNS-u.

Al odmah sednica cim se desio ovaj nazalost incident.Jebote bas sam besan.

Posted

Na avionu kompanije Air Montenegro stoji natpis: Sledeća članica EU (na engleskom). Dotle u Srbiji batinjaju studente i zatvaraju Univerzitet.
Srbi srećni. 
Vole.

• Tuzno 1
Posted

Uf, melem za dušu kada vidim da sns nasilnici, posebno kada su brojniji (mada ovde mi se čini da je ovaj krupniji samo razdvajao), kvalitetno dobiju po nosu.

• Like 1
Posted
41 minutes ago, Ne sam Safete said:

Fino ih je posložio 🙂

Imamo li ikoga iz Kraljeva, ovaj lik zajedno sa Voštinićem mi izgleda skroz OK, griješim li?

nice-nodding.gif