Perkos2 Posted Tuesday at 12:20 PM Posted Tuesday at 12:20 PM 2 minutes ago, DJORDJE said: Ako se spalo na to da su nade vezane za DS onda slobodno pisi propalo. Oni ne mogu da predju ni cenzus, a posle svih uspesnih lidera sveli su se na malo brojniji SPO. i ja bih da imam kompletno organizovoanu opoziciju ali situacija je takva kakva jeste, posle svih lomova u toj stranci ipak ima još iole neke organizacije, ove ostale nemaju ni toliko
Milutinov Tata Posted Tuesday at 01:59 PM Posted Tuesday at 01:59 PM U Arandjelovcu se u minut do 12 pojavili i Srpski liberali za zeleni Arandjelovac, kao skupili 500 potpisa, imaju 5 kandidata na listi. Cuh od jednog druga da ih ima i u drugim gradovima, ali nisam jos proverio.
nemanjaol Posted Tuesday at 02:04 PM Posted Tuesday at 02:04 PM 2 hours ago, Barkley#34 said: Gde, npr? Kod Skuptstine otprilike u ravni novog kruznog toka. Postavljena i ograda sa saksijama i zardinjere ispred. Kao i lanci i stubici na samom trotoaru kod skupstine 2 hours ago, Barkley#34 said: Gde, npr? Kod Skuptstine otprilike u ravni novog kruznog toka. Postavljena i ograda sa saksijama i zardinjere ispred. Kao i lanci i stubici na samom trotoaru kod skupstine
Barkley#34 Posted Tuesday at 02:08 PM Posted Tuesday at 02:08 PM Kako da ti kažem, i tu se prelazi preko ulice. Stubići na trotoaru odvajaju trotoar od prolaza za kola ka Skupštini.
Smrtokapa Posted Tuesday at 02:14 PM Posted Tuesday at 02:14 PM Te stubiće na trotoaru su postavili i dalje u Dečanskoj i neko će tu da pogine i bez ikakvih okupjanja ili nereda jer ljudi ne gledaju kuda idu.
Issey Posted Tuesday at 02:37 PM Posted Tuesday at 02:37 PM 28 minutes ago, Barkley#34 said: Kako da ti kažem, i tu se prelazi preko ulice. Stubići na trotoaru odvajaju trotoar od prolaza za kola ka Skupštini. Pa zato ih verovatno i postavljaju. Da spreče mehanizaciju... Ništa ne prepuštaju slučaju...
Barkley#34 Posted Tuesday at 02:39 PM Posted Tuesday at 02:39 PM (edited) Mehanizacija može da prođe kuda i kola prolaze, a može i da ih izvali. Edit: sad sam video na šta misliš. Ludilo i boleština. Edited Tuesday at 03:44 PM by Barkley#34
nemanjaol Posted Tuesday at 05:55 PM Posted Tuesday at 05:55 PM 3 hours ago, Barkley#34 said: Mehanizacija može da prođe kuda i kola prolaze, a može i da ih izvali. Edit: sad sam video na šta misliš. Ludilo i boleština. Stubici i lanci su samo mi bili samo kao dodatak,glavna stvar na koju mislim je ta ograda i zardinjerom malo nize ka stanici 24ke i u ravni sa novin kruznim. Tu sigurno niko ne pretrcava Mada u sustini se svakako slazemo, ograde imaju vise funkcija. Svakako su kretenske i mrzim ih. Bukvalno mi dignu pritisak svaki put kad prodjem kroz centar 1
Nek grmi jako Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Studenti će napraviti iskorak u sazrevanju kada postanu sposobni za terenski rad u kampanji i obezbeđenje kontrolora na biračkim mestima. Demokrate su, recimo, u SAD postavile istorijski rezultat sa preko 52,8 miliona poseta od vrata do vrata širom Amerike u 2024, od čega 42,6 miliona u sving državama, a samo u poslednjoj nedelji kampanje realizovali su više od 8 miliona takvih poseta. Pa iako su izgubili te izbore, svakako ih nisu izgubili zbog toga, nego su objasnili kako treba da izgleda aktivizam te vrste. I ako su studenti u praksi demonstrirali da im ne manjka ni energije ni entuzijazma, kada kucne čas samo treba da tu neupitnu energiju i entuzijazam usmere ka zadatom pravcu, čime bi pobedili sve te fantomske liste i predizborne pokvarenštine koje već znamo svi napamet. Edited 9 hours ago by Nek grmi jako
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 54 minutes ago, Nek grmi jako said: Studenti će napraviti iskorak u sazrevanju kada postanu sposobni za terenski rad u kampanji i obezbeđenje kontrolora na biračkim mestima. Demokrate su, recimo, u SAD postavile istorijski rezultat sa preko 52,8 miliona poseta od vrata do vrata širom Amerike u 2024, od čega 42,6 miliona u sving državama, a samo u poslednjoj nedelji kampanje realizovali su više od 8 miliona takvih poseta. Pa iako su izgubili te izbore, svakako ih nisu izgubili zbog toga, nego su objasnili kako treba da izgleda aktivizam te vrste. I ako su studenti u praksi demonstrirali da im ne manjka ni energije ni entuzijazma, kada kucne čas samo treba da tu neupitnu energiju i entuzijazam usmere ka zadatom pravcu, čime bi pobedili sve te fantomske liste i predizborne pokvarenštine koje već znamo svi napamet. Samo što sve to i košta a hulja samo vreba da pridavi nekog privatnika koji da 100 litara goriva ili plati omladini sendviče i vodu. Ako zatreba tu su i batinaši. Studenti nemaju budžet za obilazak Srbije od vrata do vrata. Hulja sve to pokriva preko državnih firmi koje plaćaju smešttaj i dnevnice ćacijima da rovare po Srbiji.
Nek grmi jako Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Videćemo za budžet kada tome dođe vreme, iako energija nema baš neke krucijalne veze sa budžetom, jer ga nisu imali ni do sada. Mi bismo voleli da nam neko kaže: opušteno i lagano, put neće biti pun džombi i rupa, krivudav kao oni putevi u Južnoj Americi, ali to bi bila laž. Budžet bi pomogao, a ako bi stigao sa istih mesta odakle je stizao pred izbore 2000. godine, ili barem sa jednog mesta, onog najvažnijeg, onda je to već pola pređenog puta. Jer ti koji sa strane obezbeđuju budžet obično to ne rade da bi bacili novac u bunar. Edited 8 hours ago by Nek grmi jako
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Neko je pre neki dan pisao oko istraživanja u nekim mestima gde će biti izbori, da li postoje tu neke informacije, meni je izašlo za Sevojno 56-41 navodno u korist opozicije. Izlaznost čak 83% Edited 2 hours ago by Tex_Willer 1
Recommended Posts