SteveFrancis#3 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago @robespierre Mislim da nema potrebe da na ovaj nacin napadas McLeoda. Molim te da ne pravimo dodatne frontove i jedni druge ovde razvlacimo i upiremo prstom. Okej, jasno mi je da postoji nacelno politicko-programsko neslaganje kod vas dvojice, ali ne vidim potrebu da ga ovako napadas. Sto kaze Safet, ja sam siguran sasvim da je svima srce na pravom mestu. Na kraju krajeva, bozezdravlja, bice vremena i prilike i za zustre rasprave u nekom malo boljem i srecnijem ambijentu.
DJORDJE Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 52 minutes ago, robespierre said: Samo u srpskoj inverziji stvarnosti, teatru apsurda i potpunoj groteski su saradnici kriminalnog režima na vlasti i oni kojima se iz Berlina upravlja na džojstik bolji od univerzitetskih profesora koji nikada nisu sarađivali sa ovom vlašću. Ne bih mogao da se zakunem u to da je bilo ko zaposlen u drzavnim institucijama "cist". Kod nas vec decenijama postoji kategorija disidenata na drzavnoj sisi. OK, nisu se javno eksponirali podrskom rezimu, ali to uopste ne znaci da sa istim nisu u nekom obliku saradjivali.
berti Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Sada se uhvatili Lompara kao pijani plota, sutra ce za nekog drugog. Jbt, ko se god usudi da jednu losu stvar kaze za EU ili nato, odmah je agent sluzbe, odmah ce upropastiti sve. Studenti jednostavno nece da nose nato zastave i to je to. Sluzbi bi mnogo vise odgovaralo da se te nato zastave vijore, da vidimo slike Ursule i onog perverznjaka Klintona, pa da mogu da seru danonocno. Ali, ipak je neko kod tih sudenata malko pametniji.
quentin Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago (edited) 3 minutes ago, berti said: Sada se uhvatili Lompara kao pijani plota, sutra ce za nekog drugog. Jbt, ko se god usudi da jednu losu stvar kaze za EU ili nato, odmah je agent sluzbe, odmah ce upropastiti sve. Studenti jednostavno nece da nose nato zastave i to je to. Sluzbi bi mnogo vise odgovaralo da se te nato zastave vijore, da vidimo slike Ursule i onog perverznjaka Klintona, pa da mogu da seru danonocno. Ali, ipak je neko kod tih sudenata malko pametniji. Da li je neko pokušao da nosi zastavu NATO-a na studentskom protestu? Ili je tebi zastava EU isto šta i zastava NATO-a? Edited 39 minutes ago by quentin
berti Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 5 minutes ago, quentin said: Da li je neko pokušao da nosi zastavu NATO-a na studentskom protestu? Ili je tebi zastava EU isto šta i zastava NATO-a? Nemam pojma da li je neko pokusao. Naravno da nije isto. EU zastavu treba nositi na protestima, nato zastavu ne.
quentin Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 2 minutes ago, berti said: Nemam pojma da li je neko pokusao. Naravno da nije isto. EU zastavu treba nositi na protestima, nato zastavu ne. OK, kako onda objašnjavaš da je EU zastava nepoželjna na studentskim protestima?
McLeod Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 15 minutes ago, Volter said: Lompar preuzeo ulogu Đilasa, sad je on babaroga, samo što ga sad neki sa naše strane koriste da plaše ljude. Nije mi teško još jednom da ponovim, aman ljudi, čovek je izjavio da ne želi se baviti politikom i to nekoliko puta, poslednji put pre dva dana. Savet koji je dao studentima je da ako im znači njegovo ime na listi, može al da bude na 250 mestu. I Vucic je rekao da se nece kandidovati za predsednika. Lompar verovatno nije psihopata kao Vucic, ali moralno sasvim sigurno nije covek kome treba verovati na rec.
berti Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 5 minutes ago, quentin said: OK, kako onda objašnjavaš da je EU zastava nepoželjna na studentskim protestima? Nemam ja sta da objasnjavam. To je njihov stav i ja to postujem.Ako bude i nato zastava, am koliko mi to smetalo, ja cu glasati za studentsku listu. Da sutra na sns skupu bude EU zastava, a moguce je ako proceni da mu to treba, da li bi to nesto promenilo? Naravno da ne bi.
JPM Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Đinđić se najviše gadio političkih čistunaca koji neće da umažu svoje tanane ručice, najčešće zbog nekog sitnog neslaganja ili trivijalnosti. Sve je jasno. Ja sam za studentsku listu ALI... nisi.
robespierre Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @robespierre Mislim da nema potrebe da na ovaj nacin napadas McLeoda. Molim te da ne pravimo dodatne frontove i jedni druge ovde razvlacimo i upiremo prstom. Okej, jasno mi je da postoji nacelno politicko-programsko neslaganje kod vas dvojice, ali ne vidim potrebu da ga ovako napadas. Sto kaze Safet, ja sam siguran sasvim da je svima srce na pravom mestu. Na kraju krajeva, bozezdravlja, bice vremena i prilike i za zustre rasprave u nekom malo boljem i srecnijem ambijentu. Kakav odgovor misliš da zaslužuje neko ko za nepodobštine u sopstvenim redovima koristi vučićevsko - pa šta? Dakle, kao što sam rekao, radi se o totalnoj inverziji stvarnosti, gde se Lompar koji se zalaže za medijsku i političku lustraciju naziva Koštunicom, a prave legalističke Koštunice iz ZLF-a koje po nalogu iz inostranstva zapravo agituju protiv lustracije proglašavaju za poželjniju opciju. 1
McLeod Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 11 minutes ago, berti said: Sada se uhvatili Lompara kao pijani plota, sutra ce za nekog drugog. Jbt, ko se god usudi da jednu losu stvar kaze za EU ili nato, odmah je agent sluzbe, odmah ce upropastiti sve. Studenti jednostavno nece da nose nato zastave i to je to. Sluzbi bi mnogo vise odgovaralo da se te nato zastave vijore, da vidimo slike Ursule i onog perverznjaka Klintona, pa da mogu da seru danonocno. Ali, ipak je neko kod tih sudenata malko pametniji. Lompar je ljoticevac koji se toga setio posto su ga komunisti ustolicili. Njegov stav prema EU je najmanji problem. Veci problem je sto je lik potpuni politicki diletant sa blago receno problematicnim pedigreom. 1
berti Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 5 minutes ago, McLeod said: Lompar je ljoticevac koji se toga setio posto su ga komunisti ustolicili. Njegov stav prema EU je najmanji problem. Veci problem je sto je lik potpuni politicki diletant sa blago receno problematicnim pedigreom. Sve to stoji. Samo ja necu da dozvolim da me neki pojedinac na listi natera da ne glasam za studente, bio to Lompar ili Sonja Biserko.
McLeod Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 minute ago, robespierre said: Kakav odgovor misliš da zaslužuje neko ko za nepodobštine u sopstvenim redovima koristi vučićevsko - pa šta? Dakle, kao što sam rekao, radi se o totalnoj inverziji stvarnosti, gde se Lompar koji se zalaže za medijsku i političku lustraciju naziva Koštunicom, a prave legalističke Koštunice iz ZLF-a koje po nalogu iz inostranstva zapravo agituju protiv lustracije proglašavaju za poželjniju opciju. Pa sta dobijas za svoje kvaziargumente i gluposti koje prosipas po ovom topiku. Pisanje ti je ekvivalentno onom botu sto ste ga banovali na Drustvu pre neki dan. Za nekoga ko se poziva na logiku i citira filozofe i u krajnjoj liniji nosi taj nik morao bi malo vise da se potrudis. Za gluposti kojima mi se obracas ces dobiti adekvatan odgovor, kao sto je - pa sta.
robespierre Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) 1 minute ago, McLeod said: Pa sta dobijas za svoje kvaziargumente i gluposti koje prosipas po ovom topiku. Pisanje ti je ekvivalentno onom botu sto ste ga banovali na Drustvu pre neki dan. Za nekoga ko se poziva na logiku i citira filozofe i u krajnjoj liniji nosi taj nik morao bi malo vise da se potrudis. Za gluposti kojima mi se obracas ces dobiti adekvatan odgovor, kao sto je - pa sta. Jedini koji prosipa gluposti po ovom topiku si ti, sa sve ovom poslednjem laži o Lomparu kao ljotićevcu, koji se inače pre neki dan na N1 izjasnio kao liberalni nacionalista. Edited 24 minutes ago by robespierre
McLeod Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Ej, bila neka riba iz ZLF kojoj niko ne zna ime kod Sutanovca ambasadora i slikala se s njim ergo ZLF je kompromitovan. Bukvalno isti nivo kao Bosko Obradovic pio vino sa Vucicem u Bosni ergo Bosko kompromitovan, a bio je validna opcija kad je mesao to isto vino s vodom da objasni problem migranata. Robespierre level logic.
robespierre Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Just now, McLeod said: Ej, bila neka riba iz ZLF kojoj niko ne zna ime kod Sutanovca ambasadora i slikala se s njim ergo ZLF je kompromitovan. Bukvalno isti nivo kao Bosko Obradovic pio vino sa Vucicem u Bosni ergo Bosko kompromitovan, a bio je validna opcija kad je mesao to isto vino s vodom da objasni problem migranata. Robespierre level logic. Svaki vid saradnje sa ovom vlašću je neprihvatljiv. Taj Lompar koji te tako žulja je kao predsednik SKZ odbio prijem i fotografisanje kod Vučića. Dakle neko je ZLF, neko je Boško, a neko je Lompar.
Don Dusko Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 5 minutes ago, McLeod said: kao Bosko Obradovic pio vino sa Vucicem u Bosni ergo Bosko kompromitovan A sto ima da pije vino sa tim skotom?Naravno da je kompromitovan. Tako je i Marijana index kompromitovana jer je ovaj kod njih uzeo sendvic i pravio promociju. Hbg Mece.
berti Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ja sam nekako ubedjen da vecina ovih koji Lompara proglasavaju miksom Hitlera i Draze nikada nisu ni procitali neki njegov intervju, nisu ni pogledali neku emisiju u kojoj gostuje. On je dosao samo kao kec na deset onima kojima vecito nesto smeta, onima koji jedva cekaju da nesto krene po zlu da bi dokazali da su oni u pravu. Lompar je totalno nebitan lik, nece imati nikakvu ulogu u dolazecem politickom zivotu. 1
Volter Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 26 minutes ago, quentin said: DOS je bio koalicija stranaka i za svaku od njih dobro se znalo kakve stavove ima o svim političkim pitanjima. Osim toga, znalo se i kakva će biti podjela kolača, to jest poslaničkih mjesta, pa je jasno bilo i koliko će ko uticaja imati. Tačno je da se na tim izborima uglavnom glasalo PROTIV (Miloševića), kao što i sada treba da se glasa PROTIV (Vučića), ali ipak je bio jasan i politički profil onih za koje se glasalo. Sada to nije slučaj. Sve to ćeš imati i od studenata onog trenutka kad se raspišu izbori, u toku predizborne kampanje. Ne znam zašto sada toliko insistiranje na tome, kao da izbori kad se raspišu oni će se održati odmah sledećeg dana, pa će studenti uspeti sakriti listu i prigram. Ne mogu više da pohvatam sve ono što se zamera, jednima nije bitan program, već ljudi na listi, drugima je bitan program, trećima smeta šajkača i krstača, četvrtima zašto je sklonjena zastava EU, peti traže da studenti jasno i glasno kažu da su za sankcije Rusiji, priznavanje Kosova, ukidanje školske slave Sveti Sava...Ludilo.
McLeod Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 3 minutes ago, robespierre said: Jedini koji prosipa gluposti po ovom topiku si ti, sa sve ovom poslednjem laži o Lomparu kao ljotićevcu, koji se inače pre neki dan na N1 izjasnio kao liberalni nacionalista. Isto kao i Vucic, fantasticno. Moze on da se izjasni kao transrodna penzionisana profesionalna bacacica frizbija, lik je isti udbaski milje kao i svako drugi od tih salonskih patriota. A posto nisi mogao da shvatis ono sto si procitao (po obicaju), da ti nacrtam - Lompar po potrebi moze da bude i fasista i komunista i ideoloski nema nikakvu supstancu niti je bitno kako se deklarise, ono sto je bitno je da covek politicki donosi iskljucivo prezvakane teme i vraca fokus na stvari koje treba da budu stavljene ad acta i kao takav je stetan za SL, na potpuno isti nacin kao i Alek Kavcic i mnogi drugi diletanti koji defiluju kao potencijalni kandidati. I to jeste za svaku kritiku i treba ako je moguce izvrsiti uticaj kako bi oni bili sto dalje od studenata i onih koji ce predstavljati listu kada za to dodje vreme.
Issey Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 6 minutes ago, McLeod said: Ej, bila neka riba iz ZLF kojoj niko ne zna ime kod Sutanovca ambasadora i slikala se s njim ergo ZLF je kompromitovan. Bukvalno isti nivo kao Bosko Obradovic pio vino sa Vucicem u Bosni ergo Bosko kompromitovan, a bio je validna opcija kad je mesao to isto vino s vodom da objasni problem migranata. Robespierre level logic. Bez ljutnje, ali i ovo tvoje o Lomparu je Sale prangija nivo rasprave, ili Boško fašista... Prvo niti se zna da će biti na listi, a i ako bude, nijedan pojedinac neće moći tu priču da zagadi i preuzme, kao što je vučić uradio kod naprednjaka kad su došli na vlast... niti će imati podršku niti kapacitet za tako nešto... kao ni Bakić, ni Đokić ili bilo ko na listi... siguran sam da svaki samostalni strelac koji bude gurao svoju ideologiju, leti brže od te strele sa bilo koje funkcije... Pitanje je da li mi uopšte možemo da sklonimo ovu mafiju, pa bio nosilac liste i Novak Đoković... Ideologija je potpuno nepotrebna, jer koristi samo njima... o tom potom o tome, ako uradimo nešto uopšte...
McLeod Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) 7 minutes ago, Don Dusko said: A sto ima da pije vino sa tim skotom?Naravno da je kompromitovan. Tako je i Marijana index kompromitovana jer je ovaj kod njih uzeo sendvic i pravio promociju. Hbg Mece. Nije tacno. On je kompromitovan prvi dan kad je poceo da se bavi politikom jer je nelegitimna, opasna i retardirana. Isto kao sto Vucic ne mora dodje do Marijane da bi znao da je caci, jer ako treba Vucic da dodje da bi to znao, mi imamo mnogo veci problem. Shodno tome, za to sto je Bosko pio vino s Vucicem me iskreno zabole. Kao sto treba da svakog drugog zabole jer ako je pre toga bio validna opcija mi isto imamo mnogo veci problem. Kao sto i pricam godinama a ti i tvoje kolege moderatori na poslednjim stranicama bas plasticno oslikavate to - Vucic je u ovoj zemlji pedeseti najveci problem ako i toliko. Edited 6 minutes ago by McLeod
berti Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Novak Djokovic? Pa tek bi njega razapeli, jos gore nego ovog Lompara.
Perkos2 Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago bogami ni dragan vučićević ne bi ovako zdušno branio vučića kao što radi MCleod, čuj nije u prvih 50 problema u Srbiji šta je sledeće da ga ubaci u prvih 50 humanitaraca i uspešnih graditelja i da napiše "pa šta"
Issey Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 2 minutes ago, berti said: Novak Djokovic? Pa tek bi njega razapeli, jos gore nego ovog Lompara. Uopšte ime nije bitno, ko god da je... poenta je da će im uvek smetati neko... to čitam ovde već godinama, dok je vučić za to vreme pravio Belosrbiju... ja verujem da je njima srce na pravom mestu, samo su idealisti... misle da posle vučića možemo da budemo Švajcarska vrlo brzo, a to malo teže...
Recommended Posts