Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ko se o Koštunicu opeče i u studente duva. Mora se priznati da protesti ne liče na one od prije godinu dana. Ne možete se zbog toga ljutiti na ljude koji upozoravaju na to. Siguran sam da bi takvi prije ruku otkinuli nego glasali za Vučića. 4 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Ne sam Safete said: Ko se o Koštunicu opeče i u studente duva. Mora se priznati da protesti ne liče na one od prije godinu dana. Ne možete se zbog toga ljutiti na ljude koji upozoravaju na to. Siguran sam da bi takvi prije ruku otkinuli nego glasali za Vučića. Pa nece glasati za njega, ali ce ostati kući na dan glasanja, a baba od 80g će izaći i dati glas Vucicu, toj babi je odlična penzija od 250e i mitomanija režima.
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne možeš to tek tako konstatovati. Možda neko bude toliko razočaran pa ne izadje ali to nije pravilo. Ne mogu ljudi koji su svo vrijeme kontra Vučića biti razlog zašto će ovaj ( pu pu daleko bilo) opet dobiti izbore. Zbog njih ih nikada nije dobio. I naročito ne mogu biti krivi za to ako promjene poslije Vučića budu samo kozmetičke ... I tu je sav nesporazum. Ja se ovde povlačim, izvinjavam se na ometanju revolucije 🙂 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, rodriguez said: Fašizam su na ovim prostorima pobedili partizani tj komunisti. Ne bi ti smetalo ni obožavanje Staljina i sovjetske Rusije, ni antigrađanska, antikapitalistička i antizapadna ideologija, ni neselektivno proterivanje i ubistva pripadnika poraženih nacija? Na sve bi to pristao u borbi brotiv fašista i nacista? Govorim samo o vremenu rata i periodu neposredno posle istog.
Volter Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) 1 hour ago, Ne sam Safete said: Mora se priznati da protesti ne liče na one od prije godinu dana. Ne možete se zbog toga ljutiti na ljude koji upozoravaju na to. Siguran sam da bi takvi prije ruku otkinuli nego glasali za Vučića. Što se mene tiče nema ljutnje, neka piše ko šta hoće. Pa i to da će podržati svaku aktivnost režima, pa bila ona i maltretiranje ljudi, samo da ne gleda krstače i šajkače. Došli smo do toga da sa naše strane postoje ljudi koji bi napisali nešto što ne možeš videti čak i od nekog bota naprednjaka. Juče je u Valjevu šetao čovek koji je pre 6 meseci krvinički prebijen u svojoj radionici samo zato što je otac studentkinje koja učestvuje u borbi protiv režima. Tukli su ga štanglama, palicama, tukli su i njegovog prijatelja koji se tu zatekao, kao i komšinicu. Posledice toga ima i danas, ne može čovek da hoda bez štaka. Došli smo do toga da je ovako nešto najmanja brutalnost koja te može zadesiti od strane kriminalnog režima. Al dobro, treba se baviti šajkačama, krstačama, zašto su na šetnjama uglavnom zastave fakulteta i Srbije, a ne i EU. Nisam siguran da bi pojedinci pre ruku otkinuli nego glasali za Vučića. Čitajući komentare sa naše strane (mislim na društvene mreže) imam utisak da je veće mržnja prema studentima nego prema režimu, da je pojedince iznervirao broj ljudi u Valjevu, valjda su očekivali daleko manji broj da bi dokazali kako su protesti propali zbog gore nabrojanih stvari. Edited 27 minutes ago by Volter
rodriguez Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Pa nece glasati za njega, ali ce ostati kući na dan glasanja, a baba od 80g će izaći i dati glas Vucicu, toj babi je odlična penzija od 250e i mitomanija režima. ja sam se tim povodom već izjasnio, kada smo zapali u stupor povodom mileta lompura - neću ići protiv promene koja je potrebna srbiji i glasaću za koga bude trebalo. samo ne tražite od mene da na forumu podržim krst, šajkaču i beogradski sindikat 2026. godine, ima vas dovoljno za to 30 minutes ago, Ne sam Safete said: Ja se ovde povlačim, izvinjavam se na ometanju revolucije 🙂 takođe, do sledeće prilike
Perkos2 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 9 hours ago, rodriguez said: Fašizam su na ovim prostorima pobedili partizani tj komunisti. Zlo su bili oni koji su se borili protiv partizana. Sigurno ne simpatišem krstaču na čelu protesta niti prisvajanje protesta simbolima SPC. A ni masnog Feđu iz udbaškog Beogradskog Sindikata. To je samo tvoj problem, moraš da naučiš da deliš životni prostor i sa ljudima koji ti se ne dopadaju.
rodriguez Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 2 minutes ago, Perkos2 said: To je samo tvoj problem, moraš da naučiš da deliš životni prostor i sa ljudima koji ti se ne dopadaju. Mislim da je tvoj problem veći od mog, ja ga u ovom tvom smislu zapravo i nemam.
Perkos2 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 7 minutes ago, rodriguez said: Mislim da je tvoj problem veći od mog, ja ga u ovom tvom smislu zapravo i nemam. Ja ne reagujem kao poparen kad vidim polumesec ili neko drugo versko obeležje kpje nose moji sugrađani
rodriguez Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago pa ni ja, na polumesec - zato što ga nema. 16 hours ago, DameTime said: ^ Don't feed the troll. ja sam s tobom u borbi protiv patrijarhata samo to ne očekujem od protesta sa krstačom na čelu. možda ta svest dođe sa godinama.
Tex_Willer Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) Ljudi izlaznost nas u zemlji mora biti preko 80%,verujem da će se i dijaspora uključiti značajnije nego pre, da bi ukupna izlaznost bila 70-72%, nekih 65-67% mozda nece biti dovoljno( za to nam trebaju sve manjine unutar tih 126 poslanika koji bi konstruisali vlast, to jedino moze uslediti ukoliko Orban izgubi i odmah se stupi u kontakt sa Tizsom). A ta izlaznost je potrebna i zbog opozicionih glasova koji će gotovo sigurno biti ispod cenzusa, nadam se da zbirno sve te strukture neće imati iznad 2-3%. Edited 10 minutes ago by Tex_Willer 1
Recommended Posts