Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Šiljokapi said: Moji studenti su pecaroši! Pecanje u mulju...
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hulja kaže da su skupili 1800 ali će reći 17k 🙂 Ako je skupljeno 400k to je odličan rezultat, daleko premašeno mojih 250k koje sam odokativno stavio kao minimum. Ovo će biti ogroman pritisak na hulju da ignoriše ovaj zahtev zbog tog broja. Jel to sigurna cifra pošto ne vidim da mediji preuzimaju taj info.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Šiljokapi said: Moji studenti su pecaroši! Realno ocigledno je bilo da je prevelika brojka. Licno sam ocekivao pola miliona, ali je i ovo top.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Realno ocigledno je bilo da je prevelika brojka. Licno sam ocekivao pola miliona, ali je i ovo top. Sns pred izbore maksimalno je oko 90k imao potpisa širom Srbije, plus oni na to drkaju pa uvek upregnu maksimalno svoje snage.
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odlicna brojka. 10% ovih da se malo aktivnije ukljuci u kampanju i imacemo ljudstvo 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ova brojka je odlična, posmatrajući ljude juče, bukvalno svih godina. Ovo je super osnova za dalji rad, konačno su se ljudi oslobodili straha od OKG u većem broju. Moći će ozbiljno da se radi A slobodno može da se računa na još mnogo ljudi, ja iz mog okruženja znam bar 15 ljudi koji juče nisu bili u mogućnosti da potpišu.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Slabo je ovo, gde je bre ta omladina što bleji po beogradskim kafićima?! 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Šiljokapi said: Ova brojka je odlična, posmatrajući ljude juče, bukvalno svih godina. Ovo je super osnova za dalji rad, konačno su se ljudi oslobodili straha od OKG u većem broju. Moći će ozbiljno da se radi A slobodno može da se računa na još mnogo ljudi, ja iz mog okruženja znam bar 15 ljudi koji juče nisu bili u mogućnosti da potpišu. Evo iz moje porodice 4 glasa pored mog, a samo sam ja uspeo naći vreme i otici juče... Nemojte misliti da je ovo malo, kroz 3 4 dana porasla bi ova brojka znatno. 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad kontam, da se organizuje potpisivanje peticije za raspuštanje Skupštine i da se podnese u Skupštinsku proceduru, odziv bio bio još veći. Niko, ali baš niko ne bi propustio to da potpiše. Peticija sa npr milion potpisa punoletnih, uff, vlažan san!
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Malopre sam čuo da su u uporištima sekte, u Lebanu i u Banovcima morali da dodatno donose listiće. U sredinama u kojima svi znaju ko si i šta radiš.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ubedio sam i ženu da potpiše! Poslednji (i prvi) izbori na kojima je ona glasala su bili 24.9.2000. Sad je gotov stvarno! 2
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije sustina ni bila u peticiji niti su studenti naivni da misle da je to pravi nacin borbe i da se time ishoduje neki rezultat. Taman da su 2 milke skupljene. Mene sad interesuje odgovor na pitanje da li postoji koncept kako proizvesti konacno zeljeni efekat i raspisivanje. Nisam pametan ni sam, ali mi deluje da nije bas svejedno hoce li biti za 4,6 meseci ili tek one tamo godine (kako ovi zapravo planiraju).
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Videćemo i dalje akcije studenata. Oni su još pre dvadestak dana najavili da će biti više akcija, podizanje energije, morali su ovaj deo malo da zanemare jer su bili zauzeti pravljenjem programa i liste. Nije moglo sve da se postigne.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Eddard said: Ubedio sam i ženu da potpiše! Poslednji (i prvi) izbori na kojima je ona glasala su bili 24.9.2000. Sad je gotov stvarno! Ipak je tašta ta koja donosi prevagu
Eddard Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 15 minutes ago, Perkos2 said: Ipak je tašta ta koja donosi prevagu Mali koraci, perkose, mali. Tašta bi bila quantum leap. Science fiction.
Barkley#34 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 43 minutes ago, SteveFrancis#3 said: kako ovi zapravo planiraju Nema sekta čvrst plan. Razmišljali su proletos o izborima najesen, to znam zasigurno. Čekaju da se stvari ispumpaju i da se nameste kako njima odgovaraju. Zato cenim da ih prilično iritira kada vide pumpanje kao juče, plus ostali faktori (ekonomija, spoljni pritisak...) koji im ne idu u prilog.
Recommended Posts