DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko...
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, DameTime said: Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko... Unutra su ćacijevci, spolja naši. 2
dali_man Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovakva eskalacija je jedna neminovnost sirom zemlje Srbije, pre ili kasnije. 1
Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 23 minutes ago, DameTime said: Može neki kontekst za nas koji smo van tokova ovde? Nije mi uopšte jasno ko je ko... Stigli su batinaši iz BG da maltreriraju ljude u Mionici, onda se okupilo nešto hrabrih momaka da ih opomene da nisu dobrodošli Edited 10 hours ago by Perkos2 3 4
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 47 minutes ago, Barkley#34 said: Nastavak snimka je u drugom u nizu tvitova. JEBALO VAS 50 EVRA KURVICE MALE 😍😍😍 1 1
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Previse je demokratije dopušteno, ja bih savetovao preCednika da primeni glasanje iz 45-te, jedna njegova kutija druga ćorava nek bude i obavezno da se gleda i zapisuje ko ubacuje u tu ćoravu kutiju, takodje oko te ćorave kutije nek bude odbor za doček, a oni koji su toliko bezobrazni i drcni pa se usude da stave svoj glas u ćoravu kutiju nek budu lepo dočekani od strane odbora za ispraćaj...
Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) U Mionici je prvi brat i njegova prva ekipa krimosa, studentska priča je na iznenađenje mnogih dobro primljena, rezultatski se očigledno lomi i naređenje je da se otima i zauzima po svaku cenu. Pizde kereće su u zoni poniženja da bi doslovno gutali i mokraću ćacijevaca za svoju platicu. Dobro je i za moral naroda da se vidi opet malo šibanja i energije, OKG i Ćacilend ne padaju samo apelima, peticijama i dostojanstvenim šetnjama. Mora ipak da se podmetne kičma i proradi i zakon motke, taj prizor otpora i revanša lomi i najgluplje pristalice kartela. Tu više ne pomaže nikakva propaganda. Edited 9 hours ago by Molina23 10
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Studenti su pozvali na okupljanje u Mionici u 9. U centru Mionice okupljeni kapuljaši čekaju instrukcije.
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel moguce da u ovim mestima nisu mogli standardnim paketom da pobede, nego mora ovaj dno dna ćaci paket i sva oruzja da se iskoriste Oni misle da im ovo demonstriranje sile ide u korist, da li racunaju da ce se ljudi uplasiti? Nisam siguran da li je zaista tako ili ovim samo jos vecu stetu sebi prave 2
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://nova.rs/vesti/politika/vidite-kako-izgleda-terorista-pokrajinski-sekretar-i-njegov-pomocnik-u-secnju-vredjali-i-gurali-studenta-iz-novog-pazara-pokusali-da-mu-otmu-telefon-video/ Pazarci su suvo zlato. 4 minutes ago, Volter said: Stigli batinaši iz svih krajeva Srbije. 8 hours ago, Bul-Kathos said: imaš nekoliko dubokih pogrešnih pretpostavki o realnoj strukturi moći u srbiji. kod tebe se polazi od iluzije da je politička atmosfera u urbanom opozicionom mehuru jednaka političkoj realnosti u ostatku zemlje i da je euforija na društvenim mrežama indikator stvarne izborne snage. u praksi, vlast kontroliše ključne poluge sistema, nacionalne i većinu lokalnih medija, administraciju, javna, kao i privatna strana preduzeća subvencionisana od države, finansijske tokove, klijentelističke mreže i značajan deo lokalnih odbora. ti resursi formiraju stabilnu, ukorenjenu infrastrukturu koja ne zavisi od trenutnog raspoloženja na većim protestima i sada već simboličkim protestima gde se pojavljuje po 50-100 ljudi. 8 hours ago, Bul-Kathos said: napisao sam već jednom, ali ću ponoviti. studenti i protestni pokreti imaju energiju, ali bez organizacije, novca, lokalnih mreža i kapaciteta da isprate izbore na terenu, oni ne predstavljaju snagu koja može da promeni odnos snaga na nacionalnom nivou. njihova uloga je simbolička za sve koji su protiv režima, urbani impulss koji može da utiče na ton javne rasprave. međutim, to ne utiče na distribuciju mandata. ideja da „lista naših junaka studenata“ predstavlja ozbiljan faktor promene počiva na potpunom potcenjivanju izborne geografije Srbije i na pogrešnoj pretpostavci da se politička moć izvodi iz moralne pozicije. politička moć se generiše iz organizovanih resursa. 1
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ona kafana nije izborno mesto, izborno mesto je pored nje a u kafani je bilaza baza huljista gde su organizovali izlazak njihovih orkova na izbore. Bio jedan snimak na N1 gde policija pušta iz auta na kraju naselja neke koje su navodno pre toga uhapsili. Dakle i definitivino policija je prestala da štiti ustavni poredak i postala huljina falanga. Još jedni izbori koji su gori od prethodnih, jasno je da hulja neće otići mirnim putem sa vlasti. 2
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Dobro de Free, pa nisam ja naivni mali Đokica da ne znam od čega se sastoji sva moć režima, niti kako napisa kolega da se samo promenom Ludaka rešavaju naši problemi a ne i promenom ovog sistema. Sve mi je to poznato, ništa novo nisam saznao, niti pročitao nešto što već nije napisano. Edited 7 hours ago by Volter
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) @Volter Ne ja sam baš tebe kvotovao jer si u pravu i jer ovo nije urbani opozicioni mehur i beogradske pičkice. Ovo su konkretni ljudi iz malih mesta kojima je pun k da ih se pravi idiotima i koji su spremni da idu da rešavaju problem onako kako mora da se rešava. Edited 7 hours ago by freethrow 2
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, freethrow said: @Volter Ne ja sam baš tebe kvotovao jer si u pravu i jer ovo nije urbani opozicioni mehur i beogradske pičkice. Ovo su konkretni ljudi iz malih mesta kojima je pun k da ih se pravi idiotima i koji su spremni da idu da rešavaju problem onako kako mora da se rešava. Aha, u brzini nisam ni obratio pažnju na moj komentar, nego sam pažnju posvetio na nešto drugo i da mi na nešto drugo želiš skrenuti pažnju. 1
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Klotzen said: jasno je da hulja neće otići mirnim putem sa vlasti. To je odavno jasno, ali ono što nije jasno je koji je to "nemirni" put kojim bi on otišao s vlasti, budući da kod nas generalno još uvek ne vidim spremnost za takav put. Što, da se razumemo, nije nelogično, jer je zavedena potpuna diktatura i njima dozvoljena sva sredstva da se nekažnjeno obračunavaju s nama. 2
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa moraćemo da sačekamo na opšte izbore da cela Srbija doživi ovo, da ovo vide i oni koji se informišu na režimskim medijima, ili bar čuju od komšija sutradan uz kafu. Trenuttno nemamo izbora osim da guramo studente ali ako oni ne pobede na izborima posle toga se moramo okrenuti opozicionarima jer ovo je dostiglo neki svoj vrhunac i sada se stagnira. Ako hulja izdrži da ne raspiše izbore do sledećeg decembra on pobeđuje na tim izborima jer će se dosta energije potrošiti na ovim izborima koje on raspisuje zato što ih je pokrao unapred. Izbori za mesne zajednice u NS su trebali da budu u junu, njih još uvek nema. A neće ih ni biti jer bi na njima bio počišćen. Međutim mene čudi da i studenti i opozicija ćute na ovo umesto da insistiraju na njima. 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Klotzen said: Ako hulja izdrži da ne raspiše izbore do sledećeg decembra on pobeđuje na tim izborima jer će se dosta energije potrošiti na ovim izborima koje on raspisuje zato što ih je pokrao unapred. Mislim da se naredne godine još u desetak opština održavaju izbori. Možda se energija izgubi, ali ne i odlučnost ljudi da se izađe na izbore i glasa protiv Hulje. Ovo što radi sigurno je i jednim delom da nam utera strah i vrati na staro. Izbori u Kosjeriću su za ovo danas limunada. 1
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Klotzen said: Pa moraćemo da sačekamo na opšte izbore da cela Srbija doživi ovo, da ovo vide i oni koji se informišu na režimskim medijima, ili bar čuju od komšija sutradan uz kafu. Trenuttno nemamo izbora osim da guramo studente ali ako oni ne pobede na izborima posle toga se moramo okrenuti opozicionarima jer ovo je dostiglo neki svoj vrhunac i sada se stagnira. Ako hulja izdrži da ne raspiše izbore do sledećeg decembra on pobeđuje na tim izborima jer će se dosta energije potrošiti na ovim izborima koje on raspisuje zato što ih je pokrao unapred. Izbori za mesne zajednice u NS su trebali da budu u junu, njih još uvek nema. A neće ih ni biti jer bi na njima bio počišćen. Međutim mene čudi da i studenti i opozicija ćute na ovo umesto da insistiraju na njima. Hulja gubi i biološki ljude, neće on imati iznad 1,8m glasova sa svim kradjama, a kako vreme ide i sve manje.
40Wins Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Tex_Willer said: Hulja gubi i biološki ljude, neće on imati iznad 1,8m glasova sa svim kradjama, a kako vreme ide i sve manje. Isto ko sto su svi Slobini glasaci vecinom pomrli, ali se zaokrucivaci crveno-crne koalicije nekako uvek re-spawnuju. Jedino da pitamo @SteveFrancis#3 kako izgleda proces nastanka orkova.
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, Tex_Willer said: Hulja gubi i biološki ljude, neće on imati iznad 1,8m glasova sa svim kradjama, a kako vreme ide i sve manje. Greška na žalost. Dopunjava on to zapošljavanjem i raznim drugim kupovinama. Gomile podprosečno stručnih i obrazovanih koji ubrzano dobijaju posao i unapređenja - šta misliš kome će da daju svoj glas? 3
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, fancy said: Greška na žalost. Dopunjava on to zapošljavanjem i raznim drugim kupovinama. Gomile podprosečno stručnih i obrazovanih koji ubrzano dobijaju posao i unapređenja - šta misliš kome će da daju svoj glas? To je sve usavršio maksimalno,kažem imaće on jaku bazu i dalje, daleko je opozicija svih ovih godina bila od tih 1,8m, ali ako zelimo promene i taj prag od 2m se mora preći, nadam se uz veliku pomoć dijaspore i manjina( koji bi dali glas studentima ne svojim lokalnim strankama).
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Izbori su kao u oni u Zajecaru u Kosjericu letos pokazali jedno te isto - psihopata NE MOZE da pobedi na republici i zato ne raspisuje izbore. Ne moze ovoliku logistiku da dovuce u svako mesto i da iz takvo muljanje tesno pobedi. Ako jebeni prvi brat Srbije mora da napusta toplu sobu nekog beogtadskog preskupog hotela i koks sa dupeta neke starlete da bi isao u Mionicu - jasno je koliko je sati. Sljaka masinerija i dalje ali sljaka kada ima par lokacija, ovo ne moze da se ponovi na nivou cele drzave 18
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne mogu ni studenti i opozicija da dovuku ovoliko ljudi sa strane u sva mesta kada budu republički izbori. Tako da neće ni hulji trebati ovoliko ljudi u tim mestima. Pride postoji gomila mesta gde opozicija i studenti ne postoje a praktično ne postoji ni jedno mesto gde hulja nema makar 10-20% pristalica od kojih će probrati kontrolore i ostale koji treba se brinu o izborima. Pa onda na to dodajte 90% medija koji rade za njega a šlag na torti je policija koja je sada već otvoreno prestala da brani ustavni poredak i da služi isključivo interesima hulje. 3
Recommended Posts