Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt, zajebano je ne samo ako te udari neko iz cacilenda, vec i ako te dodirne. Tamo samo kuga sto ne izbije, svi garant imaju neku zaraznu bolest.

• Like 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Oni brane svoj plen koji su nakrali, pozicije, pare i lagodan život koji bi mogli samo da sanjaju da im hulja to nije dao za njihovu službu... kod njih sigurno postoji hijerarhija, gde svako iznad kontroliše onog ispod. Nije ni svima njima prijatno sve to što moraju da rade, jer znaju da će jednog dana to da se vrati kao bumerang, ali moraju jer se i njima preti... naravo da uvek ima psihopata koji uživaju da mlate, misleći da će ovo trajati večno...

Bukvalno su nam oteli državu ispred nosa. Ćacilend je njihova država-parazit, ne Srbija. Srbiju muzu i pljačkaju, ostaviće pustoš. Zato taj Ćacilend i brane ovako žestoko. 

Zavisi samo od nas da li će nas definitivno progutati i napraviti Belorusiju na Balkanu, ili ćemo se izboriti. Mirnim putem se ovde neće rešiti ništa, ni sad ni posle izbora. Zato se i bojim i nisam optimista...

• Like 1
Posted

Bravo opozicijo, i od tebe konacno nesto korisno. Za kurcica je bolje da tiho skloni cacilend i polako se preorijentise na druge stvari jer ce rusenje cacilenda biti dozivljeno kao njegov poraz. 

• Like 1
Posted

Definitivno niko ko makar udara pečate na šalteru u policiji ne bi trebalo da ima pravo glasa u narednih 20 godina. Dozvoliti kriminalu da postavi svoje šatore na ulaz u Skupštinu Srbije i braniti to kao svetu zemlju je najveća sramota koju su mogli da dožive. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 2
Posted
5 hours ago, Issey said:

Pa na to i mislim. Mafija koristi sve moguće načine zastrašivanja. A kako sve više budu pritiskani, sve više će koristiti nasilje. Zato kažem da našoj strani treba organizacija, a tu je potrebna i opozicija. Ako ništa, imaju taj imunitet, pa nek hapsi i njih. Biće i toga, siguran sam... hulja će ići do kraja, tj. dotle dokle mu se dozvoli...

Baš zato ne treba žrtvovati ljude da ih hapse. Recimo, ovako nešto mislim:

• Like 4
Posted
17 hours ago, Issey said:

Oni brane svoj plen koji su nakrali, pozicije, pare i lagodan život

Imao si reč viška. 

Mislim da je ovako bliže stvarnom stanju.

• Like 1