Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Je li i ostali najjaci ekonomski tigrovi imaju nevidjene ekonomske mere u vidu fiksiranja cena kulena i krompira? Ivanjickog.
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 45 minutes ago, Barkley#34 said: Međutim, uvek postoji mogućnost da se uplaši neizvesnosti, nastavi mrcvarenje očekujući da se druga strana umori, da čeka svetske rasplete i neki neočekivani događaj, tj. čudo. Tako bi odložio izvore bar do proleća ili bi pokazao kako je jak i ima zadnju reč, ne dajući ih do jeseni 26. Valjda je jasno da ako postoji trunka neizvesnosti, da izbore neće dati. Daće ih kada bude siguran da će ih dobiti, kad pokrije finansijski i logistički krađu. Kad se to desi, opet moramo na ulicu anyway. A nema mnogo spremnih na fajt, jer ništa drugo ne prolazi. On se jedino toga i boji, zato ovo zastrašivanje... Ne verujem ja u ove priče da će Evropa da ga pritiska zbog love. On je toliko lud da je spreman da ih otkači totalno, okrene se Kinezima, Rusima i Arapima, da bi produžio vlast. To je neki njegov sledeći korak ako ovi okrenu ćurak, a i to sumnjam da će skoro. Zato mislim da preterujete kad kažete da je gotov. Ne ti lično, ali pišu ljudi. Ovaj je toliko lud da je spreman na sve... Edited 2 hours ago by Issey 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Issey said: Ne verujem ja u ove priče da će Evropa da ga pritiska zbog love. On je toliko lud da je spreman da ih otkači totalno, okrene se Kinezima, Rusima i Arapima, da bi produžio vlast. To je neki njegov sledeći korak ako ovi okrenu ću rak, a i to sumnjam da će skoro. On to ne moze da uradi, jer iako je lud, ipak nije glup. Duboko u sebi (ako ne otvoreno) zna da su poltroni oko njega zbog koristi. Ako otkaci Evropu totalno, njemu ce otici 90% prihoda, da ne pricamo sto dobar milion ljudi koji radi sa Zapadom i zivi super pa se ne buni preterano iako ga niko od njih listom ne podnosi, takodje gubi prihod. Onda ga ruse i njegovi tajkuni za koje je presusila slavina i dodatno jos milion ljudi. On vec jedva placa svoje cacije i sa ovom situacijom, ako mu EU zavrne slavinu ostaje mu samo da kupi prnje i bezi. On bez tih para ne moze mesec dana da izdrzi na vlasti, njegovi bi ga skinuli. 4
Barkley#34 Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 1 hour ago, Issey said: Zato mislim da preterujete kad kažete da je gotov. Ne ti lično, ali pišu ljudi. Ovaj je toliko lud da je spreman na sve... Jedno ne isključuje drugo. I za Hitlera se znalo još 1943. da je na putu da gubi rat, 1944. je to postalo očigledno a metak je ispalio znaš već kad.
Recommended Posts