Jump to content

Recommended Posts

Posted

U Bačkoj Palanci bilo njih pedeset, razišli se posle pola sata. I u drugim gradovima oko dva sata trajao skup, jbg, veliki broj matorih ljudi, ne mogu dugo da izdrže. U Loznici uočene kolone iz Šapca, Krupnja, Malog Zvornika, Vladimiraca i Koceljeva, koje su krenule na skup u Loznicu. Kasno je već za njih, moraju nazad u krevet.

Nekoliko sati nakon utakmice, odnosno jutro posle, Vučić je odgovorio na ono što je čuo na Marakani.

„Najlakše je okrenuti ljude protiv nekog svog. Na Partizanovom stadionu imate južnu tribinu koja je lojalna svojim igračima i koja će da aplaudira i kada izgube. Imate na Zvezdinom stadionu severnu tribinu koja je lojalna svojim igračima i koja će da aplaudira, a imate i one koji će, iako, navijaju za taj klub da zvižde posle prve dodate lopte ili bilo čega drugog, koji nisu lojalni nikome i ničemu,“ rekao je Vučić.

Nastavio je u istom tonu.

„Oni valjda misle da imaju pravo da za sebe kažu da bolje igraju i da razumeju tu loptu i da bi oni napravili nešto bolje. U državi možete da mislite kako vam je.“

Nije mogao da izdrži a da ne odgovori. :cry:

• Pumpaj! 2
Posted (edited)
44 minutes ago, Volter said:

U Bačkoj Palanci bilo njih pedeset, razišli se posle pola sata. I u drugim gradovima oko dva sata trajao skup, jbg, veliki broj matorih ljudi, ne mogu dugo da izdrže. U Loznici uočene kolone iz Šapca, Krupnja, Malog Zvornika, Vladimiraca i Koceljeva, koje su krenule na skup u Loznicu. Kasno je već za njih, moraju nazad u krevet.

Nije mogao da izdrži a da ne odgovori. :cry:

Gde ces vece priznanje za jednu tribinu od onog koje ti da najhrabriji huligan u zemlji

Edited by СтелаРоса
Posted
10 minutes ago, Barkley#34 said:

Neko je pitao od koga samoodbrana a neko je pominjao empatiju, ljudskost i slično prema ovakvima:

Kad neko krene rečenicu sa “da vam ja kažem nešto”, znam da je stoka.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

:ajme: 

2000. je slicna takva prelazna vlada, sa tri koministra na celu svakog ministarstva bila kamen temeljac buducem ubistvu Djindjica. Gde je tih par meseci "koministrovanja", gde se trazio konsenzus sva tri ministra za svaku odluku, DB spalio pola dokumentacije, unisteni dokazi za pola politickih ubistava, izvucene pare iz drzave. 

Na stranu sto ovo ni Vucic ne bi dao ali tim pre - JEBOTE KURAC DRAGANE STA LUPETAS DA LI SI JEBENO NORMALAN IDI JEBI KLINKE PO VRACARSKIM KAFICIMA I ODJEBI VISE aoo odlepih u picku materinu, sta ljudi rade....

• Like 6
Posted

Možda hoće i da opusti službu sa pričom o prelaznoj vladi koja ne bi udarila na najveće zlo u Srbiji. Trenutno je služba u strahu da izgubi pozicije i zato kidišu na studente i svakog ko je pokazao stav protiv režima. Direktan sukob sa njima je još uvek opasan ali je neizbežan da bi se očistila Srbija od korova. Kažem možda a i sam sumnjam da mu je to ideja

Posted
29 minutes ago, NMX said:

2000. je slicna takva prelazna vlada, sa tri koministra na celu svakog ministarstva bila kamen temeljac buducem ubistvu Djindjica. Gde je tih par meseci "koministrovanja", gde se trazio konsenzus sva tri ministra za svaku odluku, DB spalio pola dokumentacije, unisteni dokazi za pola politickih ubistava, izvucene pare iz drzave. 

Tada je to bila verovatno jedna od retkih izvodljivih opcija da bi se izvršio prenos vlasti.

Samo da skrenem pažnju na to da u slučaju izbora i da sns izduva na njima i da mirno prihvati poraz (sve lepše od lepšeg), imaće minimum metar dana (u realnosti i znatno više) da urade sve što si opisao.

• Like 5
Posted

Upravo, kako kaže @Barkley#34. Ja sam prilično ubeđen da deo ljudi u BIA već sad uništava neku dokumentaciju. Sećam se i da je u jednom dokumentarcu Insajdera jedan iz DB-a rekao da su još feburara 2000. krenuli sa unuštavanjem dokumentacije. I bilo bi dobro kad bi imali neki relkasiraniji izlaz iz krize, samo kako sad stvari stoje teško da će do toga doći.

• Like 1
Posted (edited)

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Ivica Dačić izjavio je večeras da je na skupu "građana koji se protive blokadama" u 49 mesta u Srbiji bilo 33.000 ljudi.

Još kaže da je u Pančevu bilo najviše, 4.650, više nego na našem u Valjevu pre nekoliko dana. Laže pa maže.

Znate da sam neko ko daje najtačnije brojke sa skupova. Na današnjim skupovima sendvičara, tupoglavih, zavedenih, ucenjenih, funkcionerčića, bilo je 9.753 ljudi. Oni koji su dobrovoljno došli 2.153. :smiley53: 

Edited by Volter
  • Ha-ha 3
Posted (edited)
9 minutes ago, srlepajce said:

Ako je bilo 1000 ljudi ukupno :classic_laugh:

Rekord je valjda bio u Pančevu, 1.000 ljudi. Najmanje u Bačkoj Palanci 47. Najviše su izdržali u Loznici 2 sata, 2 minuta i 10 sekundi. Najmanje u Bačkoj Palanci, 25 minuta.

Jedna pesma za Kukavicu:

Nazad više ne mogu, napred nemam kud, idem putem i sam pričam misle da sam lud.

:classic_laugh:

Edited by Volter
  • Ha-ha 5
Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Neko je pitao od koga samoodbrana a neko je pominjao empatiju, ljudskost i slično prema ovakvima:

Nece, deca sa ovakvim spodobama i ostalim mrsimudima/opozicijom vise ovo malo preostalog kiseonika da deli. Bezmalo godinu dana od horora na Z. stanici i sad su se setili prelazne vlade da nude. Sta ste, bre, u medjuvremenu radili osim sto u Civasu i ostalim blagodetima u skupstinkom restornu uzivali?!

PS. Magla, bre!

Posted
3 hours ago, Klotzen said:

Pogledao sam citav video.

Decko mi je bio simpatican. U vecem delu videa.

Eh, a onda je dosao trenutak na 04:30 kad kaze da je u bolnici jer su ga tukli "Siptari" i  nastavlja da su stetu Srbiji naneli "Siptari, Turci i Nemci."

Za moj ukus, time se posrao na sve sta je uradio i proziveo pre toga. 

Budaletina.

Mozda bi trebalo da mu neko ukaze da dobro zive Srbi koji su u Nemackoj, medju Nemcima - i rade u fabrikama zajedno sa Turcima i Siptarima.

Istovremeno, oni protiv kojih izlazi na proteste su samozvani "najveci" Srbi.

Podrzavam gradjanske proteste koje dozivljavam kao pobunu postenih protiv lopova.

Nemojmo zaboraviti da je krenulo od nadstresnice. LOPOVI su naplatili pet i vise puta koliko posao vredi, a uradili samo pola posla - i rezultat je 16 mrtvih.

Kad se u nesto dobro i lepo uplete nacionalizam - nece zavrsiti ni dobro ni lepo.

• Like 2
Posted
14 minutes ago, Volter said:

Rekord je valjda bio u Pančevu, 1.000 ljudi. Najmanje u Bačkoj Palanci 47. Najviše su izdržali u Loznici 2 sata, 2 minuta i 10 sekundi. Najmanje u Bačkoj Palanci, 25 minuta.

Jedna pesma za Kukavicu:

Nazad više ne mogu, napred nemam kud, idem putem i sam pričam misle da sam lud.

:classic_laugh:

Hhahahahahahahahahahahahahaha oni i izjave laziraju hahahahahahahaha kordiniraju.

Posted
45 minutes ago, zoran59 said:

Pogledao sam citav video.

Decko mi je bio simpatican. U vecem delu videa.

Eh, a onda je dosao trenutak na 04:30 kad kaze da je u bolnici jer su ga tukli "Siptari" i  nastavlja da su stetu Srbiji naneli "Siptari, Turci i Nemci."

Za moj ukus, time se posrao na sve sta je uradio i proziveo pre toga. 

Budaletina.

Mozda bi trebalo da mu neko ukaze da dobro zive Srbi koji su u Nemackoj, medju Nemcima - i rade u fabrikama zajedno sa Turcima i Siptarima.

Istovremeno, oni protiv kojih izlazi na proteste su samozvani "najveci" Srbi.

Podrzavam gradjanske proteste koje dozivljavam kao pobunu postenih protiv lopova.

Nemojmo zaboraviti da je krenulo od nadstresnice. LOPOVI su naplatili pet i vise puta koliko posao vredi, a uradili samo pola posla - i rezultat je 16 mrtvih.

Kad se u nesto dobro i lepo uplete nacionalizam - nece zavrsiti ni dobro ni lepo.

Ajde polako. To su deca koja ne znaju ni za šta drugo osim za Srbiju pod radikalima.

Njihovo odrastanje je proteklo u radikalskoj Srbiji.

Koliko god se mi svi trudili, bili protiv njih... na sve to utiče. Za drugo ni ne znaš. On ni nema osećaj da tu nešto pogrešno govori.

Gde su rasli, klinci su super. I više nego super.

Moramo da se udružimo protiv zla. To je minimum koji se zahteva od nekoga da znaš da je ljudsko biće i da ima neki trag ljudskosti u sebi.

Onda se mora ozbiljno i temeljno raditi, bez preskakanja stepenica.

Mada, u sklopu te edukacije, ne sme se zaboravljati ni istorija, da se ne bi ponovila.

Mora se nastaviti dalje, ali ne možemo ni zabijati ni glavu u pesak. Državi Srbiji su najveću štetu napravili Turci i Nemci, odnosno pojedinci sa imenom i prezimenom iz te dve nacije.

Srbiji kao zemlji, ne srpskom narodu. Tu već ulaze još neki u konverzaciju.

Negde na trećem mestu tu negde i dolaze Albanci, iako je to priča koja ima dve strane, za razliku od Nemaca i Turaka koji su bili otvoreni okupatori.

Ako on leži u bolnici posle svega i preplavljaju ga osećanja i zove radikale šiptarima, ti bi bar trebao da ga shvatiš jer i tu u tom zanosu nazivaš prebijenog dečka budaletinom koja se posrala po svemu.

Tako da, nisi ni ti bolji, ali strasti su uzavrele, želja za slobodom velika, pa bi mogli da ne skačemo jedni drugima za vrat sad zbog tih stvari nego da se jednom temeljno obavi posao po tom pitanju.

1918. godina je, na pragu smo oslobođenja, sad se boriš rame uz rame i uz onog što ti je jebo ženo, pevaš, slaviš sa njim... posle će se to rešiti. Po zakonu.

Posted

Iako nije pametno pisati ovdje evo ja cu nesto da primjetim. Je li ovaj Kricka mozda izbjeglica iz Hrvatske. Slucajno sam tamo bio u ratu. Da li svi iz izbjeglistva moraju da budu u sluzbi nekog rezima? Pitam za tetku.