Clash Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 17 minutes ago, Geronimo said: Zaista ne znam nista sveze, samo ono od ranije - da mi stariji imamo bolje pamcenje (ili vise znanja), deblje crvene linije, istancanija nepca i luksuz da budemo beskompromisni... Iskreno, ocekujem par, hm, 'promasaja' na listi. Ali mislim da ne treba da mi seciramo listu kad izadje - ima ko ce to da radi, nazalost. Uporedicemo te promasaje sa fantasnicnom listom nasih pogodaka od ubistva Djindjica do trenutka kada su naa deca dala nadu. 3
nemanjaol Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sad vidim vesti iz Vrbasa i Backe Palanke Ovo je sad vec stvarno poceo gradjanski rat. Policija ne reaguje i ne stiti gradjane od direktnih napada Nas ima mnogo vise ali nismo organizovani. Ne znam kako da se to izvede ali jednostavno mora da krene da se formira neki bukvalni pokret otpora 9 1 1 1
033zero330 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U vrbasu šizojevi pioniri gađaju ljude pirotehnikom. 1
freethrow Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago nije dobro https://www.instagram.com/reel/DNRKGOoN66O/
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Od ovakve ili slične rakete je svojevremeno poginuo jedan navijač na derbiju. Sa zlotvorima imamo posla 1
crepiillupo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Citajuci ove vesti ovako iz daljine, covek bi pomislio da je tamo u Srbiji sve uzavrelo, svi su spremni na izadju na barikade... Ali vidim da ljudi redovno idu na kosarkaske, pa cak (da prostite) i na fudbalske utakmice, odrzavaju se Exit i Lovefest. Dakle sve je OK, ovo su samo izolovani incidenti?! Edited 9 hours ago by crepiillupo 2
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, nemanjaol said: Sad vidim vesti iz Vrbasa i Backe Palanke Ovo je sad vec stvarno poceo gradjanski rat. Policija ne reaguje i ne stiti gradjane od direktnih napada Nas ima mnogo vise ali nismo organizovani. Ne znam kako da se to izvede ali jednostavno mora da krene da se formira neki bukvalni pokret otpora Haos je kod nas.Narod je besan.Sa pravom. Pogotovo sto u BP vlada ono hardokore SNS sekta.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, nemanjaol said: Sad vidim vesti iz Vrbasa i Backe Palanke Ovo je sad vec stvarno poceo gradjanski rat. Policija ne reaguje i ne stiti gradjane od direktnih napada Nas ima mnogo vise ali nismo organizovani. Ne znam kako da se to izvede ali jednostavno mora da krene da se formira neki bukvalni pokret otpora https://n1info.rs/vesti/poceo-protest-u-vrbasu-policijski-kordon-izmedju-dve-grupe-naprednjaci-ponovo-laserom-ometali-ekipu-n1/ Na drugom snimku vidi se da su se ljudi organizovali i krenuli prema šupljoglavim pavijanima koji se povlače nazad i kriju iza policije. Policija im je saveznik, čuva ih sve vreme i dozvoljava da divljaju. 3
Nicklord Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, crepiillupo said: Citajuci ove vesti ovako iz daljine, covek bi pomislio da je tamo u Srbiji sve uzavrelo, svi su spremni na izadju na barikade... Ali vidim da ljudi redovno idu na kosarkaske, pa cak (da prostite) i na fudbalske utakmice, odrzavaju se Exit i Lovefest. Dakle sve je OK, ovo su samo izolovani incidenti?! Uglavnom isti ti ljudi idu na rejv a onda na žurkanje sa policijom 😄 Ovi što sede kod kuće su problem 3
crepiillupo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Nicklord said: Uglavnom isti ti ljudi idu na rejv a onda na žurkanje sa policijom 😄 Ovi što sede kod kuće su problem A ovi sa fudbala, pretpostavljam posle idu u Vrbas i Backu Palanku, da nastave sa pirotehnikom... 1
robespierre Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, crepiillupo said: A ovi sa fudbala, pretpostavljam posle idu u Vrbas i Backu Palanku, da nastave sa pirotehnikom... Prosečan čovek u Srbiji je ''iznad toga'' i ''ne zanima ga politika'', što možeš videti i na ovom forumu gde večerašnja kvalifikaciona utakmica LŠ ima veći ''šer'' zainteresovanosti od ovoga što se dešavalo u Vrbasu i BP: Jednostavno, nije nam dovoljno loše, i kao i u svakom tiranskom sistemu, nedostatak empatije za bližnjeg radi svoj posao jer dobar deo ljudi nije lično ugrožen finansijski i/ili fizički (još uvek). 10 2
Drug Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uze mi dva redaka pisanja iz tastature ^ Plus, dosta je tu "svisuisti" likova - (šatro) nisu za Firera, ali i oni drugi su isti/nisu bolji. 1
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jako su hrabri ljudi u Vrbasu. Mislim da imamo forumasa iz tog grada, nek se jave da su ok. Ostalima bih porucio da ne prikenjavaju previse i da shvate ozbiljnost situacije. Ja na protest vise ne idem bez full zastitne opreme i suzavca A ako su studenti i zborovi pametni narativ sutra treba da bude da su huligani napali pandure i da je komanda ostavila premalo policajaca na zadatku i da su bili kao glineni golubovi. 5
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ovo je Kukavici još jedan očajan potez. Uz pomoć batinaša on pokuašava da pokrene bes svojih pristalica, jer evo režimski mediji izveštavaju da su blokaderi koristili pirotehniku i kamenicama gađali građane koji su samo brani prostorije SNS-a. Koliko sam video jedan od njihovih je zaista dobio po nosu, vratio mu se kamen koji je bacio. Odmah je naravno stigla hitna pomoć i režimske kamere. Dakle, Kukavica se nada da njegove pristalice gledajući ovo pobesneće, ali neće, mogu samo biti junačni na rečima ali nemaju muda da izađu, što i ne čudi, većina njih u godinama. Ljude koji protestuju ne može zaplašiti, u Bačkoj Palanci su najavili za sutra novi protest. Protesta je bilo i u nekim drugim gradovima, ali Kukavica nema toliko batinaša da ih šalje u svakom gradu. Evo i batinaša iz Bačke Palanke. Njih pedesetak. Edited 8 hours ago by Volter
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Volter said: Ovo je Kukavici još jedan očajan potez. Uz pomoć batinaša on pokuašava da pokrene bes svojih pristalica, jer evo režimski mediji izveštavaju da su blokaderi koristili pirtehniku i kamenicama gađali građane koji su samo brani prostorije SNS-a. Koliko sam video jedan od njihovih je zaista dobio po nosu, vratio mu se kamen koji je bacio. Odmah je naravno stigla hitna pomoć i režimske kamere. Dakle, Kukavica se nada da njegove pristalice gledajući ovo pobesneće, ali neće, mogu samo biti junačni na rečima, ali nemaju muda da izađu, što i ne čudi, većina njih u godinama. Ljude koji protestuju ne može zaplašiti, u Bačkoj Palanci su najavili za sutra novi protest. Protesta je bilo i u nekim drugim gradovima, ali Kukavica nema toliko batinaša da ih šalje u svakom gradu. Evo i batinaša iz Bačke Palanke. Njih pedesetak. Da problem je sto su ovi caciji prvi krenuli na nas.Pa se uzvratilo. A SNS stab kod nas je u uskoj ulici(suzen prostor) pa je manervisanje problematicno. 5
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Auu bem ti sunce žarko, MUP saopštio da su blokaderi napali pristalice SNS-a i policiju. Nije iznenađenje ali ne možeš da ostaneš miran. Onog Dačića na robiju, ništa taj nije bolji od Kukavice.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sve je ovo izrazito bolesno i nikom nije prijatno da bude na mestu ovih ljudi večeras ili gde god cirkus bude gostovao. Međutim, koliko vidim, oni šalju par stotina krimosa (ne uvek istih, naravno) od mesta do mesta uz vrlo malo lokalne pomoći. To su mala mesta i njihove pristalice će brzo saznati šta se dešavalo i da su neki sa strane pravili haos. Ok, uvek će biti onih koji će se i na to ložiti ili verovsti Informeru ili biti zluradi jer "što se kačite sa državom" ali cenim da će biti i onih, makar šatro neutralnih, koji će se zapitati šta znači kada 200 krimosa sa strane dođe da brani sns. Plus što će ljude sa naše strane malo uplašiti ali i uveriti da pod ovima života nema, bez obzira na cenu. Eto, ne znam što sve ovo rade. 1
ras kass Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Volter said: Auu bem ti sunce žarko, MUP saopštio da su blokaderi napali pristalice SNS-a i policiju. Nije iznenađenje ali ne možeš da ostaneš miran. Onog Dačića na robiju, ništa taj nije bolji od Kukavice. Dacic se u mupu pita ko i ja. Odavno je prica da je Andrej preuzeo mup 1
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, ras kass said: Dacic se u mupu pita ko i ja. Odavno je prica da je Andrej preuzeo mup Znam ko se za sve pita u državi, ali ovde se radi o čoveku koji je zlo, podmukao, kome odgovara da ćuti, vešto godinama balansira sa svojim nastupima znajući da preterano pojavljivanje znači i veću mržnju kada padne sa vlasti. Uvek dobro nanjuši promene i prilepi se uz vlast, tome se i sada nada, da će opet biti tas na vagi i ponovo da izvuće svoje dupe.
JohnnyDragon Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Policija ne reaguje i ne stiti gradjane od direktnih napada Policija reaguje i vrlo jasno da je policija tu da osigura nastavak kriminalnog miljea, i opstanak režima, to im je jedini posao, to je suština zašto policija postoji u satrapijama.
Volter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote U jednom trenutku je došlo do guranja demonstranata i policije, nakon što su naprednjaci, kako javljaju Južne vesti, predvođeni gradonačelnikom Niša Dragoslavom Pavlovićem izašli iz tih prostorija i krenuli da mašu zastavama.
Recommended Posts