Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Ovo su Julinovi beše, sva trojica? ^

Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo.

• WOW 1
Posted (edited)
24 minutes ago, McLeod said:

Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo.

Nisu to njegovi, a Joška je umro pre oko mesec dana. Svejedno, ti iz NKPJ su budale.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 3
Posted (edited)
12 hours ago, goldberg bcd said:

Ova ljiga se slikala sa Faraonom i on se sad nasao da prica o "velikosrpskom narativu"?

Martens je godinama ziveo u Beogradu. Ko zna sta i kako je sve nahvatao u krugovima u kojima se kretao. 

Uzgred, ne bih se ja osvrtala na njegova pisanija - tim pre sto u poslednje vreme primecujem sve ostriju retoriku glede policijske represije u Srbiji u mnogim ozbiljnim novinskim tekstovima sa nemackog jezickog prostora. Rec "autokratija" u njima je frekventna. 

Edited by Cyber
  • Like 2
Posted

Nečeg lepog u ovom sivilu. 

"Neću vas izdati, nema sile" 🥹

Bog čuvao ljudinu Milomira ❤️

Narodni heroj! 

• Like 5
  • Love 16
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
On 7/4/2025 at 2:36 PM, McLeod said:

Ovde ima ok Rusa. Imam kolegu Rusa, doduse zivi u Poljskoj. Glavni klijent mi je Belorus.

Ovi moji su progresivni totalno, neki od njih su bili gonjeni i u Rusiji i u Belorusiji zbog aktivizma.

Uvek mislimo i tražimo neku trunku normalnosti, radi sebe i/ili radi drugih inače bi forum bio nešto drugo ili svi bili banovani. Iako možda ponekad zvučim gore od kinika ili puzigaće... :whistling:

• Like 8
  • Love 2
Posted

Kog ne mrzi, neka izgugla kako je izgledao dan ruskih izbora u Srbiji (ima i ovde na forumu) kad je supruga pokojnog Navaljnog pozvala ljude da dodju u podne pred biracka mesta. Ruska ambasada u Bg je zatvorila biracka mesta zbog nenormalnih guzvi, jer su videli totalnu spoljnopoliticku katastrofu. Nikad vise normalnih, lepih, pametnih Rusa na jednom mestu, nikad vise optimizma i osmeha medju tim ugnjetavanim ljudima koji su svoju srecu morali da potraze bekstvom od sulude autoritarne vlasti gde njeni protivnici izvesno zavrse kao nestecni Navaljni.

• Like 3
Posted

Ogromna većina Rusa koja je pobegla unazad par godina kod nas su anti putin i pro zapadno nastrojeni. Možemo svašta da im prigovaramo ali to da podržavaju diktatore sigurno ne.

• Like 3
Posted

Ako neko ima sumnju da li treba jos jace,  na Pinku su gosti Vucicevic i Seselj, pa eto poslusajte da nam objasne. Dva vodeca BIA govneta u ofanzivi.

• Like 2