DameTime Posted July 6 Posted July 6 11 hours ago, Clash said: Štoseonokaze Jako sam zalosna Kakvi debili 😂 Evo mnogo nas boli kurac šta oni misle. 2
Plavi Dres Posted July 6 Posted July 6 Ništa čudno za taj NKPJ. Njihov sekretar je preko Ruske stranke postao odbornik u Zemunu,
McLeod Posted July 6 Posted July 6 1 hour ago, Drug Crni said: Ovo su Julinovi beše, sva trojica? ^ Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo. 1
Klotzen Posted July 6 Posted July 6 sve militantniji i militantniji su ljudi prema konjoglavom i njegovoj TV. 11 4 1 1
DJ_Vasa Posted July 6 Posted July 6 (edited) 24 minutes ago, McLeod said: Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo. Nisu to njegovi, a Joška je umro pre oko mesec dana. Svejedno, ti iz NKPJ su budale. Edited July 6 by DJ_Vasa 3
mrd Posted July 6 Posted July 6 Zemunci, ja sam lepo rekao da oni moraju da čiste svoju septicku jamu. Ljubi ih mrd.
Plavi Dres Posted July 6 Posted July 6 1 hour ago, McLeod said: Ne. Valjda Joska Broz ako je i dalje tamo. Pokojni Joška se bio udružio sa Kenom- https://www.blic.rs/vesti/politika/saznajemo-kena-osnovao-stranku-bivsi-poslanik-ds-radoslav-milojicic-doneo-odluku-dva/gvvbsh2 Dakle Joška je imao partiju koja se zvala Komunistička, pa je promenila ime u Srpska levica. 1
Cyber Posted July 6 Posted July 6 (edited) 12 hours ago, goldberg bcd said: Ova ljiga se slikala sa Faraonom i on se sad nasao da prica o "velikosrpskom narativu"? Martens je godinama ziveo u Beogradu. Ko zna sta i kako je sve nahvatao u krugovima u kojima se kretao. Uzgred, ne bih se ja osvrtala na njegova pisanija - tim pre sto u poslednje vreme primecujem sve ostriju retoriku glede policijske represije u Srbiji u mnogim ozbiljnim novinskim tekstovima sa nemackog jezickog prostora. Rec "autokratija" u njima je frekventna. Edited July 6 by Cyber 2
Barkley#34 Posted July 6 Posted July 6 Martens i ostali koje je badenac naveo su belosvetski Milani Antonijevići aktivirani u pogodnom trenutku. Nisu bitni. 7
Molina23 Posted July 6 Posted July 6 Nečeg lepog u ovom sivilu. "Neću vas izdati, nema sile" 🥹 Bog čuvao ljudinu Milomira ❤️ Narodni heroj! 5 16 1 1
303 Posted July 6 Posted July 6 On 7/4/2025 at 2:36 PM, McLeod said: Ovde ima ok Rusa. Imam kolegu Rusa, doduse zivi u Poljskoj. Glavni klijent mi je Belorus. Ovi moji su progresivni totalno, neki od njih su bili gonjeni i u Rusiji i u Belorusiji zbog aktivizma. Uvek mislimo i tražimo neku trunku normalnosti, radi sebe i/ili radi drugih inače bi forum bio nešto drugo ili svi bili banovani. Iako možda ponekad zvučim gore od kinika ili puzigaće... 8 2
djura.net Posted July 6 Posted July 6 Kog ne mrzi, neka izgugla kako je izgledao dan ruskih izbora u Srbiji (ima i ovde na forumu) kad je supruga pokojnog Navaljnog pozvala ljude da dodju u podne pred biracka mesta. Ruska ambasada u Bg je zatvorila biracka mesta zbog nenormalnih guzvi, jer su videli totalnu spoljnopoliticku katastrofu. Nikad vise normalnih, lepih, pametnih Rusa na jednom mestu, nikad vise optimizma i osmeha medju tim ugnjetavanim ljudima koji su svoju srecu morali da potraze bekstvom od sulude autoritarne vlasti gde njeni protivnici izvesno zavrse kao nestecni Navaljni. 3
Klotzen Posted July 6 Posted July 6 Ogromna većina Rusa koja je pobegla unazad par godina kod nas su anti putin i pro zapadno nastrojeni. Možemo svašta da im prigovaramo ali to da podržavaju diktatore sigurno ne. 3
Clash Posted July 6 Posted July 6 Ako neko ima sumnju da li treba jos jace, na Pinku su gosti Vucicevic i Seselj, pa eto poslusajte da nam objasne. Dva vodeca BIA govneta u ofanzivi. 2
Plavi Dres Posted July 6 Posted July 6 Trenutno jako "zanimljivo" u Užicu. Probijen policijski kordon. 4
Clash Posted July 6 Posted July 6 7 minutes ago, Perkos2 said: Kako će "četnici" da udare na četnike-studente 4 2
Recommended Posts