Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pišu ljudi na redditu o nekom kolegi sa ETF koji je pretučen 28.06 i od tada u bolnici, da je preminuo juče oko 16h. Ja se stvarno nadam da nije tačno.

Posted
21 minutes ago, DameTime said:

Rifrešujem kao luda....

I ja teran moju omladinu da refrešuju. Naterali me da se vratimo u bg i ne idemo sada na more. Svaka vam čast omladini.

• Love 1
Posted (edited)
24 minutes ago, JPM said:

Pišu ljudi na redditu o nekom kolegi sa ETF koji je pretučen 28.06 i od tada u bolnici, da je preminuo juče oko 16h. Ja se stvarno nadam da nije tačno.

Student Filip Petronijević sa ETF. Juče je bio poslat hitan poziv da se da dobrovoljno krv za njega. 

Edited by Čočo
Posted

Ako dobro razumem ceo ovaj sled nesrecnih dogadjaja i poluinformacija...

Student ETFa F.P. se nalazio u bolnici od 28.06. ETFovci su pozivali da se da krv za njega. Momak je preminuo 02.07. VJT kaze od posledica pokusaja samoubistva. Nema potvrde da je bio pretucen od strane kerina. Sloba Georgijev tvituje o nekom drugom studentu i kaze, onako tabloidno usta mu se poserem, da vesti nisu dobre. 

Opcija jedan, neko se zaleteo i neproverene informacije turio kao tacne pa dao zicer bandi da hapsi za izazivanje panike (mada kao da im treba zicer)

Opcija dva, zataskavanje neceg strasnijeg u toku

Posted
15 minutes ago, NMX said:

Ako dobro razumem ceo ovaj sled nesrecnih dogadjaja i poluinformacija...

Student ETFa F.P. se nalazio u bolnici od 28.06. ETFovci su pozivali da se da krv za njega. Momak je preminuo 02.07. VJT kaze od posledica pokusaja samoubistva. Nema potvrde da je bio pretucen od strane kerina. Sloba Georgijev tvituje o nekom drugom studentu i kaze, onako tabloidno usta mu se poserem, da vesti nisu dobre. 

Opcija jedan, neko se zaleteo i neproverene informacije turio kao tacne pa dao zicer bandi da hapsi za izazivanje panike (mada kao da im treba zicer)

Opcija dva, zataskavanje neceg strasnijeg u toku

Mislim da je opcija 1 u pitanju. Količina lažnih informacija i sa naše strane je u poslednjih 8 meseci otišla na max. Ja nekad nisam mogao da verujem kakve su sve ljudi stvari kačili na redditu kao proverene informacije, a ostali verovali.

Koliko sam ja skontao, ovde su ljudi pomešali tri različita slučaja, prvo to da se tražila krv za ovog dečka koji je nažalost preminuo, pa onda vest o studentu koga su pred operaciju hteli da iz KBC Zemun prebace u zatvrorsku bolnicu i na kraju studente koji su sinoć pretučeni kod Pravnog i završili u VMA.

Kada je stigla informacija da je F.P. preminuo ljudi su krenuli da spajaju sve i onda je došlo do ovoga. Meni su prvo javili da je student iz KBC Zemun preminuo.

Ono što je zanimljivo je da nema Informera još da se javlja oko ovoga, videćemo da li će se javiti ili će jedino Vučić govoriti o svemu.

Možda postoji i mala mogućnost da će ih ovo malo opametiti. Potrebno je jako malo da ovo sve eksplodira. Mislim da bi izbili masovni i ozbiljni neredi u Beogradu da se vest ispostavila kao tačna.

A smrda Georgiev je obrisao tvit. Kakva je to majmunčina, trebalo bi ga našamarati zbog ovoga.

• Like 4
  • Thanks 2
Posted (edited)

Ja priznajem da mi ništa i dalje nije jasno, molim boga samo da niko nije stradao. Njima ništa ne verujem a naši treba da budu precizni sa objavama.

Edited by Perkos2
Posted

Inace zbigive priče je druga vest malo pala u drugi plan.

Vučić je pomilovao one Ćacije koji su slomili vilicu studentkinji u Novom Sadu.

Neko je lepo napisao, i on sad daje zeleno svetlo svojim simpatizerima da mogu da rade sta hoce i da nece odgovarati.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 14
Posted (edited)
9 minutes ago, nemanjaol said:

Inace zbigive priče je druga vest malo pala u drugi plan.

Vučić je pomilovao one Ćacije koji su slomili vilicu studentkinji u Novom Sadu.

Neko je lepo napisao, i on sad daje zeleno svetlo svojim simpatizerima da mogu da rade sta hoce i da nece odgovarati.

Pašće mrak. Neće banda znati šta se desilo.

Srbi su svoje djevojke otimali nazad od Turaka, a ne od ovih Murata da se naplati patnja. Ovo su poturice gore od svih poznatih izdajnika.

Pumpaj!

Edited by mrd
  • Like 1
Posted
23 minutes ago, DameTime said:

U ovom slučaju je očigledno došlo do zabune oko uzroka smrti, ali to ne umanjuje činjenicu da je dečko umro.

Saučešće porodici, prijateljima i studentima.

• Like 1
  • Love 2
  • Tuzno 3
Posted
24 minutes ago, nemanjaol said:

i on sad daje zeleno svetlo svojim simpatizerima da mogu da rade sta hoce i da nece odgovarati.

Besudna zemlja. Ovo je de fakto poziv na nasilje svim sredstvima, na rat maltene, da nas trebe

Od jutros sam u nemoći da išta smisleno napišem. Nisam šokiran razmerom njihovog nasilja jer su sve ovo (i daleko više) radili od Slovenije do Kosova, već našom skoro-pa-nepostojećom reakcijom. Juče sam svratio do bazena..vi pojma nemate koliko se ljudi zapravo ne uznimiravaju oko ovoga..imam utisak da van nas koji smo u protestima, ljudi uopšte ne vide problem..ili primer drugi: u ponedeljak sam se provozao sa ortakom kroz jedno vikend naselje..naletimo na jednoj vikendici na ljude koje poznajemo, stanemo na njihov poziv na piće..svi opoziciono nastrojeni, svi ubedačeni, "studenti ništa opet nisu postigli", a niko od njih se (sem jednog čoveka od njih 7-8 tamo) doslovce nijednom za 8 meseci nije pojavio ni na jednom protestu..tako se ništa ne postiže

Što je Haos davno zapitao: kad će i oni početi da pate, da krvare i broje svoje "žrtve"?

Besan sam. I nemoćan.

• Tuzno 1
Posted
1 hour ago, nemanjaol said:

Ja sam to spomenula, makar u kontekstu policije, da su i oni dobili svoje zeleno svetlo.

Inače, osećam se slično kao Drug Crni - užasno besno i nemoćno. Na mene sve ovo utiče emocionalno i psihološki, baš, baš. Mada povezano je i sa nekim privatnim odnosima, tako da imam dodatni osećaj polarizacije društva.

Kao što na silu pokušavamo da ubedimo neutralne zašto je ovaj režim problem, da im racionalno ukažemo na to zašto smo na ulicama i iz njih izvučemo empatiju ili bilo kakvu emocionalnu reakciju, isto radimo i sa režimom. A ni jedni ni drugi verovatno nemaju kapacitet za tako nešto. 

Jednostavno ih boli kurac.

• Like 2
  • Love 1
Posted
28 minutes ago, DameTime said:

od kad je ovo pocelo mozda me i najvise ubio u pojam onaj snimak od 28og kada neka zena sa megafonom ide pored vracarskih kafica, znaci najvise 1km od slavije i megafonom poziva ljude da idu na protest

• Like 6
Posted
43 minutes ago, DameTime said:

Ja sam to spomenula, makar u kontekstu policije, da su i oni dobili svoje zeleno svetlo.

Inače, osećam se slično kao Drug Crni - užasno besno i nemoćno. Na mene sve ovo utiče emocionalno i psihološki, baš, baš. Mada povezano je i sa nekim privatnim odnosima, tako da imam dodatni osećaj polarizacije društva.

Kao što na silu pokušavamo da ubedimo neutralne zašto je ovaj režim problem, da im racionalno ukažemo na to zašto smo na ulicama i iz njih izvučemo empatiju ili bilo kakvu emocionalnu reakciju, isto radimo i sa režimom. A ni jedni ni drugi verovatno nemaju kapacitet za tako nešto. 

Tako sam ja iz plišane revolucije otišao iz zemlje. Svima koje znam je smetalo, ali jer uvek išla krilatica:"šta ja ti mogu!"

I tako je mrd otišao i sada deca onih koji su govorili šta ja tu mogu biju istu bitku koju smo mi 90-ih napustili. Da smo tada istrajali ovaj koljač bi već bio u zatvoru.

😥

17 minutes ago, woolgatherer said:

najvise 1km

300 metara

Posted (edited)
1 hour ago, DameTime said:

Popravlja li ova vest raspoloženje?

Studenti u blokadi: Beograd sutra staje

Jeste da treba sačekati uputstva, ali bih malo blokir'o.

Edit: vidim da se promenio naslov. Sada piše da Beograd i Novi Sad staju.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 4
  • Pumpaj! 7
Posted

Đoković i danas pumpao. Danas su ga i na konfi ispitivali o tome ali se i dalje pravi da je to između njega i "dece" 🙂

Definitivno od sutra treba na max blokirati sve, ja idem večeras da se zagrejem, čak sam i u ponedeljak uzeo slobodan dan.

• Like 4