Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ljudi, molim vas nemojte da slikate studente izbliza bez njihove dozvole, pogotovo studentkinje. Pored mene neki malo stariji čovek fotografiše studentkinju direktno ispred nas, koja piše podatke roditelja na ruci. Još zumira sliku. Ja tu već onako on alert, gledam kako otvara aplikacije, da li će da pošalje nekom or what. Okačio nešto na IG, ne vidim šta piše. Priđem devojci, da ne bude kako sam ga napala bezveze, pitam da li ga možda poznaje - kaže da ne. Reko' ok, prilično sam sigurna da te fotografisao i okačio na IG, da li ti smeta to? Kaže ne, ali nisam sigurna šta se radi sad. Reko' pitaću ga otvoreno zašto je to uradio. Priđem, dobro veče, kažem da sam primetila šta je uradio i pitam zašto. Kaže to mu je simpatično što rade studenti, ako je problem obrisaće. Rekoh ne, njoj nije problem, samo sam htela da proverim o čemu se radi jer nikad ne znamo ko i zašto snima ljude na protestu.

• Like 9
Posted
5 minutes ago, Mina D. Harker said:

(Naše) žene i djevojke su jako hrabre i srčane. Sinoć ispred kordona, sad vijaju i školuju sikret polis likove po ulici...Respektčina 💪

• Love 1
  • Pumpaj! 3
Posted
15 minutes ago, Mina D. Harker said:

(Naše) žene i djevojke su jako hrabre i srčane. Sinoć ispred kordona, sad vijaju i školuju sikret polis likove po ulici...Respektčina 💪

Žena je rodila sve nas, žena će roditi i revoluciju! 🌸🌸🌸

• Love 2
Posted

Jooooj kako sam se zajebo.

Kako sam se zajebo.

Probudio sam se jutros ko vreća govana, mentalno slomljen i uništen, već sam počeo u glavi da racionalizujem dalji život pod ovim BOLESNIKOM!

KAKO SAM SE SAMO ZAJEBO!

PUMPAJ DOK MU OBA OKA NE ISPADNU!!!

• Like 7
  • Love 1
  • Pumpaj! 3
Posted (edited)

"Uhapsite Vučića!"
Konačno!! Kad sam još pisao da ovo mora da se uzvikuje svuda i uvek umesto one infantivne včćpdr..

Edited by Drug Crni
slovo
  • Like 3
Posted
26 minutes ago, fishV2 said:

Prepoznati govna od policajaca, a onda ih posteno nagraditi kada sve ovo prodje.

• Like 2
Posted

Bili prvo ispred Palate pravde, pa dosli sad do masinca.

Delovalo nam da se nista ne desava tamo pa kal ovde da podrzimo

Grad je prazan, prosli smo i pored Cacilenda, pogasena svetla i deluje pusto.

Kod crkve u Admirala Geprata bus sa policijom, ali ima ih malo.

Veceras je grad prazan, oni nisu spremni, vreme je za akciju

• Like 4
  • Pumpaj! 2
Posted
27 minutes ago, sasha arsenal said:

Evo i u Čačku se blokira jedan kružni tok.Doduše,kasno su obavestili.

Vi imate dodatni zahtev, blokada dok ne potpisu Sesko i Rodrygo.

• Ha-ha 2
Posted
4 hours ago, DameTime said:

Počeli su da hapse učesnike jučerašnjeg protesta, prvenstveno studente. Već su privedeni oko Studentskog trga (mahom studenti Filozofskog) i sa Poljoprivrednog. Privode ih policajci u civilu koji odbijaju da pokažu legitimaciju, a tvrde da im nalog za hapšenje nije potreban. Toliko o tome da im je svejedno... 

da, min Dacic iznosi broje i rezultate casne policijske intervencije, zaplice jezikom il je pijan il ce mozda skoro da shlogne.

Posted

Zemun baš dooooooobar! Upravo sam se vratio kući, kad ono, organizaovana mi blokada i ispred nosa. A red je da se popriča i sa prvim komšilukom.

• Like 3