Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 25 minutes ago, Drug Crni said: Još jednom: čuvajte se. Psiho najavio nasilje "od 20.45 do 21.45" Pa to on i njegovi mediji vec najavljuju 2 nedelje. Otuda studenti spremaju gradjanski rat. A sve sto oni kazu za nas to oni planiraju.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sve isto kao i 15. marta - najavio je šta će on da uradi. Povukao vozove, autobuse, dovodi i skuplja ćacije po gradu koji će sigurno pokušati da izazovu incidente na ulici... Svi znamo šta je bilo. Čuvajte se, obucite nanapadnu garderobu, ponesite suzavac/biber sprej ako imate i masku protiv suzavca, dosta vode, budite u grupama itd. I ne zaboravite srpsku zastavu bre! 😄 Ceo niz
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 30 minutes ago, Drug Crni said: Još jednom: čuvajte se. Psiho najavio nasilje "od 20.45 do 21.45" Zna se šta to znači. Iskren da budem – zabole me. Ovo nije lično upućeno kolegi forumašu, već generalno kažem. Namerno sam tempirao da odem u vreme kada neću gledati kojekakve Lompare-govnare, već da budem među običnim svetom. Prijatelji koji žive blizu Slavije obezbeđuju smeštaj za slučaj nekog sranja, a studentima smo odneli nešto hrane i donacija na vreme. Biće kako bude... 2 1
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da u Ćacilemdu Karleuša otpeva himnu. Da se čitaju delovi knjige Ace Lukasa. Još da je tu onaj Šarović, da ih pita šta su čitali od Tomasa Mana, Gogolja, Poa... Bože sačuvaj, ovako nešto na zemaljskoj kugli nikada nije viđeno.
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Znam da je bilo, ali jednostavno moram da ponovim: ZERO FUCKS GIVEN! 💪💪😄 Volim ovu decu, volim FDU, idemo. 4 1 4
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: Sve isto kao i 15. marta - najavio je šta će on da uradi. Povukao vozove, autobuse, dovodi i skuplja ćacije po gradu koji će sigurno pokušati da izazovu incidente na ulici... Svi znamo šta je bilo. Čuvajte se, obucite nanapadnu garderobu, ponesite suzavac/biber sprej ako imate i masku protiv suzavca, dosta vode, budite u grupama itd. I ne zaboravite srpsku zastavu bre! 😄 Ceo niz 12
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Molim vas, dajte snimak dolaska Dixy ispred Ćacilenda.. Oma dođe Radi jako roba iz Jovanjice. Fale samo momci iz Ritopeka
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Drug Crni said: Molim vas, dajte snimak dolaska Dixy ispred Ćacilenda.. 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ali najace sto mora 2 gorile oko sebe da ima... Edited 3 hours ago by Don Dusko
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Jedini sam na forumu jasno napisao šta sam konkretno očekivao od skupa 15.03. I sad ću da kažem šta očekujem od današnjeg. Možda ili verovatno kontroverzno očekivanje, ali tenzije moraju da se podižu, pa i poruke. Dakle, ovo bih voleo da čujem danas: da studenti postave konkretan zahtev - raspiši izbore do 05.oktobra. Ako zahtev ne ispuniš, 06.oktobra dolazi cela Srbija u Beograd da završi posao star 25 godina. Eto, to bi me zadovoljilo. To bi me i motivisalo do jaja..da se spremim(o) za završnu borbu. Možda ovo sve nije realno, ali to bih voleo da čujem Edited 3 hours ago by Drug Crni Dopuna posta 8 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto je najgore ona tako obucena izgleda neko ko je sisao sa kupole medju robove. 2
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U i oko Ćacilenda je više narkomana i robijaša nego u Drajzerovoj i Mitrovici zajedno. To je njegova lična zaostavština i simbolično Srbija 2025, sve im jebem nakazno i odvratno. I od mene jedno - drugari čuvajte se. Ne smemo izdati studente, tek kreće II poluvreme. 8
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, berti said: Da u Ćacilemdu Karleuša otpeva himnu. Da se čitaju delovi knjige Ace Lukasa. Još da je tu onaj Šarović, da ih pita šta su čitali od Tomasa Mana, Gogolja, Poa... Bože sačuvaj, ovako nešto na zemaljskoj kugli nikada nije viđeno. Šarović je bio na Gazimeszanu odakle je imao sjajnih sagovornika. Najavio je da stiiđe i u BG ali nikad se to ne zna na našim putevima.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Boze, ova deca vise... kakvi mali bogovi. Stoje na svim prilazima i ne daju nama majmunima da idemo do cacilenda da vidimo stoku. Video sam studentkinju sa sajkacom kod crkve Svetog Marka kako se dere na pandura sto pusta ljude @DameTime ko 🏠 5
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt, ova udba stvarno malo mora da poradi na stajlingu, da popuni fundus... Svi su identicno obuceni j infiltritani iz godine u godinu, bukvalni nemoguce promasiti ih. Inace, bice zanimljivo kada se svi ovi kordoni studenata sklone oko 9, kuda ce sav ovaj narod...da li ce svi kucama ko 15.03. a ove bagre boga oca ima
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vučić nema namjeru da se pojavljuje na književnoj večeri? Samo podbrckuje sa sigurne udaljenosti. Msm znam, nego ne znam kako ga nije sramota tolikog kukavičluka.
Recommended Posts