Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jbg i meni je neverovatno da ljudi ocekuju da jedan miting rusi rezim ma koliko ljudi bilo. Nije ovo 05 oktobar, a i tada su bili izbori pre toga koji su bili pokradeni.  I onda razocarani. Pogledajte koliko i Madjari protestvuju, koliko su na primer uzastopnih dana izraelci izlazili protvi Bibija, pa nista. Pa i usa black liver matter etc...U  ovom trenutku imamo samo adut masovnosti i istrajnosti i toga se treba drzati. Mozda i zamru protesti ali ce za par meseci opet nesto puci, pa ce ljudi krenuti masovno na ulice. Jednostavno takvo je stanje. Vlast vise ne vlada drustom, svi segmenti drustva se realno raspadaju.

Ako hoces da pomognes u borbi protiv rezima, kad je neki protest i kad te pozove ti jednostavno dodji. I time se doprineo u toj borbi. Pokazi da nas ima vise. 100k ljudi u vreme sezone odmora je zaista velika brojka.

Bili su neki izbori '23. Da je spn koalicija dobila 1.5 miliona umesto 900k glasova druga bi prica bila. Al jbg nece ljudi Mariniku ili Grbovica....e pa ako su oni problem..

Edited by ras kass
  • Like 14
Posted
20 minutes ago, ras kass said:

Al jbg nece ljudi Mariniku ili Grbovica....e pa ako su oni problem..

Pa onda neka se i sklone jer zapravo i jesu problem. Studenti se odmah ograde od nekoga ko se previše prave pametan, a ako hoće da vide šta se dešava na višem nivou kad neko ima loš rejting, neka razmisle šta se desilo američkim demokratama kada su prekasno povukli senilnog Bajdena i kandidovali kilavu Kamalu. A imali su istu vrstu protivnika. Ako vide da ih birači smatraju za budale, onda neka lepo prepuste mesto nekom drugom.

Uostalom, ako ova deca mogu da pešače i pedalaju po Evropi, ispijači jutarnje kafe u podne mogu da skoknu bar do Borče ili Kaluđerice. Nije daleko.

• Like 1
Posted

Biće sutra kako bude ali borba za bolju Srbiju ne sme da stane makar sutra psihopata pobegao kod nekog šeika sa džakom para. Pobeđuje onaj kpji više veruje u svoje stavove i spreman je da se bori za njih.

• Like 8
Posted

Ne želim nikakvu raspravu niti sada imam vremena. Želim samo da napišem svoje vidjenje jer osećam da tako treba(m).

Dakle, već neko vreme mi smetaju potezi koje studenti vuku. Znam i vidim da nisam usamljen u tome.  

Ali svejedno - sa druge strane je bukvalno najveći ološ ove države, kriminalci, polusvet, unesrećitelji... Tako da nam ne ostaje neki poseban izbor nego da podržimo omladinu i nadamo se da će biti ipak bolje.

Znam da ima i razočaranijih od mene, pa i sujetnijih. Imam takve i u svom okruženju više nego ovde na forumu.

Ali kao što sam im rekao - ko se koleba neka samo pomisli na šta će ličiti ova država ako se psiho i ekipa opet izvuku. To su duboko bolesni, iskompleksirani i osvetoljubivi ljudi. 

Tako da ostavimo sve sujete, razočaranja i neslaganja sa strane, i pokušamo da progutamo lek koji je često gorak. Pa kada krenemo putem ozdravljenja onda možemo razmišljati i o finesama budućnosti.

Zato sutra svi u borbu, ko ne može u Beogradu - može u svom mestu, ko ne može na ulici - može na neki drugi način. 

Da najzad prodje ovaj pakao koji traje već predugo. Jer prodje nam život...

Srećno nam svima bilo sutra i ubuduće!

https://youtu.be/fUp5wOUGOhE

• Like 7
  • Love 2
Posted (edited)

Ljudi, prvi čovek Srbije je premijer.

Bukvalno, Marvelov junak, nevidljivi Macut.

Bukvalno nisam čula da su ga igde pomenuli.

Edited by Helena
Posted (edited)
16 minutes ago, Helena said:

Ljudi, prvi čovek Srbije je premijer.

Nema čovek vremena, daje intervju za ruski TASS i u tom intervjuu se bavi temama od životne važnosti.

https://n1info.rs/vesti/macut-za-ruski-tass-lgbt-agenda-neprihvatljiva-i-protiv-srpskih-vrednosti/

Jadna Burn-A-Bitch...

Edited by Stiletto
Posted
30 minutes ago, Helena said:

Ljudi, prvi fikus Srbije je premijer.

Da si lepo rekla fikus, eventualno pajac, sve bi bilo jasno :wink2:

14 minutes ago, Stiletto said:

Nema čovek vremena, daje intervju za ruski TASS i u tom intervjuu se bavi temama od životne važnosti.

https://n1info.rs/vesti/macut-za-ruski-tass-lgbt-agenda-neprihvatljiva-i-protiv-srpskih-vrednosti/

Jadna Burn-A-Bitch...

A šta kaže Azdejković? Zna li se šta? Da li je počeo da aplaudira?

Posted

Sutra će biti obustavljen saobraćaj na deonici puta Zaječar-Paraćin. Upregli su celu mašineriju (i više nego 15.) kako bi smanjili masovnost protesta.

Posted
1 hour ago, Utopista said:

Ne želim nikakvu raspravu niti sada imam vremena. Želim samo da napišem svoje vidjenje jer osećam da tako treba(m).

Dakle, već neko vreme mi smetaju potezi koje studenti vuku. Znam i vidim da nisam usamljen u tome.  

Ali svejedno - sa druge strane je bukvalno najveći ološ ove države, kriminalci, polusvet, unesrećitelji... Tako da nam ne ostaje neki poseban izbor nego da podržimo omladinu i nadamo se da će biti ipak bolje.

Znam da ima i razočaranijih od mene, pa i sujetnijih. Imam takve i u svom okruženju više nego ovde na forumu.

Ali kao što sam im rekao - ko se koleba neka samo pomisli na šta će ličiti ova država ako se psiho i ekipa opet izvuku. To su duboko bolesni, iskompleksirani i osvetoljubivi ljudi. 

Tako da ostavimo sve sujete, razočaranja i neslaganja sa strane, i pokušamo da progutamo lek koji je često gorak. Pa kada krenemo putem ozdravljenja onda možemo razmišljati i o finesama budućnosti.

Zato sutra svi u borbu, ko ne može u Beogradu - može u svom mestu, ko ne može na ulici - može na neki drugi način. 

Da najzad prodje ovaj pakao koji traje već predugo. Jer prodje nam život...

Srećno nam svima bilo sutra i ubuduće!

https://youtu.be/fUp5wOUGOhE

E konacno da i ti shvatis da nema podela vise, da ne sme biti podela - jedina podela koja je sada bitna jeste ON ili MI. Razlike ostavljamo po strani sutra. O njima, kada budemo slobodni. Delicemo se posle, onako kako to uvek biva... 

p.s. dobar izbor muzicke podloge 👍

Posted
15 minutes ago, Čvarkov said:

Sutra će biti obustavljen saobraćaj na deonici puta Zaječar-Paraćin. Upregli su celu mašineriju (i više nego 15.) kako bi smanjili masovnost protesta.

Pod kojim izgovorom? Da nije sletanje marsovaca?

Posted
23 minutes ago, DJ_Vasa said:

Pod kojim izgovorom? Da nije sletanje marsovaca?

Ni na portalu na kom sam pročitao vest ni na sajtu amss-a ne piše razlog.

• Tuzno 1
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Da si lepo rekla fikus, eventualno pajac, sve bi bilo jasno :wink2:

A šta kaže Azdejković? Zna li se šta? Da li je počeo da aplaudira?

Nisam htela, poštujem zvanje i poziciju koja će jednog dana značiti nešto.

Nego, nije bitan taj Azdejković, šta kaže predsednica skupštine o tom intervjuu?

To bi bilo zanimljivo čuti.

Takođe se po tviteru piše da je Macut kao lekar učestvovao u nekim komisijama oko tranzicije pola i bio aktivno uključen.

Ne tvrdim da je istina.

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Helena said:

Nisam htela, poštujem zvanje i poziciju koja će jednog dana značiti nešto.

Nego, nije bitan taj Azdejković, šta kaže predsednica skupštine o tom intervjuu?

To bi bilo zanimljivo čuti.

Takođe se po tviteru piše da je Macut kao lekar učestvovao u nekim komisijama oko tranzicije pola i bio aktivno uključen.

Ne tvrdim da je istina.

Ne bi me čudilo. Taj ima morala koliko i žaba ima krila.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Kooineeperk said:

E konacno da i ti shvatis da nema podela vise, da ne sme biti podela - jedina podela koja je sada bitna jeste ON ili MI. Razlike ostavljamo po strani sutra. O njima, kada budemo slobodni. Delicemo se posle, onako kako to uvek biva... 

p.s. dobar izbor muzicke podloge 👍

Nije prijatelju stvar u tome da li sam i kada shvatio. 

Problem je u tome što se ovde večito pitomi pred divljima povlače, razum pred ludilom, pošteni pred bahatima...

Zato nam i jeste ovako...

Neću opet da počinjem priču, a imao bih dosta toga reči, i o mučnini koju osetim kada vidim radovanje krvavim milionima koji se troše na preskupe košarkaše, i o krstačama kojima vitlaju ti klinci... Ali eto što se mene tiče još ovaj put neka bude kako glasniji žele, i ako se ništa ne promeni dižem ruke potpuno i od srpskog društva a i od ovog foruma, i gledam samo sebe i najbliže jer mi je pun kofer razočaranja, i dugo sam se borio da napravim svoj mikrosvet i uopšte mi niko ni ništa van njega ni ne treba. Odjebao sam masu ljudi, izabrao da mi ostane samo nekoliko za koje bih skočio u vatru i za koje mislim da bi isto uradili i oni za mene. I muka mi je više od Srpskog licemerja, od rusofilije i prostačkog kafanskog nacionalizma koji su nas i doveli do ovde. Ne verujem narodu koji se udara u patriotska prsa a država mu liči na deponiju.  Tako da još ovaj put i to je to.  

Drago mi je da ti je legla pesma. Razmišljao sam o ovoj, pa sam se predomislio, mada mislim da ni sa ovom ne bih pogrešio: 

Hajde pozdrav, i srećno i pametno danas.

Edited by Utopista
  • Like 2