СтелаРоса Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovo je poruka da to sto su njihovi korupcija i kriminal provaljeni ne znaci da ce prestati sa tim, nego nastaviti jos jace. Shvatili ste da imamo kriminalce i najveci sljam u nasim redovima? Bravo za vas, sad cete videti ko su oni, kako mogu da rade sta zele i to sve dok ih policija obezbedjuje. Gazenje ljudi, batinjanje, hapsenja, pitanje je vremena kada ce nekoga (ponovo) ubiti. I kada padne necija glava nece ni za to odgovarati. Ovo je bahacenje nevidjenih razmera, srednji prst u facu svim normalnim ljudima ove drzave. 2 minutes ago, Smrtokapa said: https://n1info.rs/vesti/ko-je-napadac-na-poslanice-koje-su-pokusale-da-skinu-transparent-bolje-caci-nego-naci/ Brat ove kreature je inače osnivač nečega što se zove Udruženje studenata Republike Srpske. Predvodio blokadu Filozofskog fakulteta u NS zbog Gruhonjica. Dali mu po NS da drzi neke kafice i kafane. 1 1
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Ruke su vam sve krvavije HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHHAAH 2
mrd Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ajde sada jedno logično pitanje: Kako Srbi da se slože kad se promovirati ovakva srpska"govna"iz Bosne? Ko da verzije u njihovo poštenje kad samo nepošteni izlaze pred kameru i bilo šta kažu. Kako da se ujedine kad se ne može verovati tim"ljudima"? Ruke su im krvave!
Drug Crni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, kalistenika u rutini said: Da li vi stvarno mislite da će nakaze, čak i da raspišu izbore sići sa vlasti? Čak i da osvoje 2% na tim izborima, nastaviće da nas ugnjetavaju. De si Wolfie..sto godina..
Clash Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ok je ovaj transparent, sta fali? Realno bolje je biti ćaci nego Firer Davidovic, Misa Vacic, Paja Levijatan… 1
Drug Crni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nažalost,u manjim mestima se očekivano osipaju protesti..i u mom rodnom mestu nije bolje. Bio sam danas, kad ono nikad manje skupljenih. Na prste dve ruke nas nije bilo. Sad, kao vagamo ima li smisla da uopšte izađemo na inače prometnu cestu (mag.put koji vodi ka granicama) i blokiramo je ili ne..većamo, diskutujemo.. Prilazi pandur i kaže: Naravno da hoćete, ajde vi vaše Stanemo mi na raskrsnicu, panduri sa dva auta ispred i iza nas stanu kolima i usmeravaju vozila na bočne ulice. U jednom momentu zaustavlja se vozilo..stariji bračni par, onako reko bih penzoši ili pred penzijom. Muškarac se začuđeno interesuje zašto ne može da prođu..policajac kaže: Blokiraju put. Ovaj pita zašto blokiraju, policajac kaže jer protestujemo. Matori ne odustaje i kreće sa nekim uvredama (inače uvek ima provokatora) i kao blokaderi ovo, blokaderi ono. Policajac jasno podiže glas i zamoli ga da prekine. Ovaj začuđen kao prestane, ali u momentu dok mota volan da skrene udesno, opsuje..onako sočno i naglas.. Ja stojim 2-3 metra iza i sve čujem. Kad je pandur popizdeo!! Stanite!! Ovaj kao nastavi sa kretnjom, pandur pruži korak,zvizne mu rukom u vrata gepek i još glasnije vikne da zaustavi vozilo. Naredi mu da izađe i onda mu napiše prijavu zbog toga što se oglušio na poziv službenog lica. Čru stori, časna pionirska. Pominjao sam da (makar ovde) obična murija jeste normalnija i često na našoj strani. Još nismo doživeli neprijatnost od njih. Problem su kornjače, interventne jedinice itd. 16
HAMMER Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago B92 nazvao blokadere nacima. Niko nije potpisao tekst. https://www.b92.net/info/politika/136199/prisutan-savo-manojlovic-ovo-je-dokaz-da-je-njihov-moto-bolje-naci-nego-caci-fotovideo/vest 4
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Spoiler Situacija na kasi: U korpi pre mene, toalet papir "Alo" i naslov: "Nozem na mladost Srbije." Joj zaboravio sam da kupim svece... evo moze on pre mene, da ne ceka. Bez da sam kafu popio, probudi se, Hank u meni: "Jesi siguran (sa takvima vise nema Vi) da pustas nacistu pre sebe?" Onaj pre njega, sto 2 artikla pakuje u kesu 5 minuta (spijun, naravno) gleda me, pa mu neke stvari nisu jasne. Kako ja ovako garav mogu da budem naci. 1 4
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo što se dešava poslednjih dana je samo poslednji pokušaj Kukavice da razbije proteste i zadrži vlast. Izmorivanje nije prošlo, vratio se širenju straha, hapšenjima, provokacijama. To su samo novi autogolovi. Otišao je ogroman novac na propale skupove, u svoj govnarski pokret ne može da učlani nikog a da ne plati. Ostali mu ovi šupljoglavi krimosi, ali na prvi nalet mase oni će se razbežati. S kim on misli da izazove sukobe? Sa svojim simpatizerima? Pa on sve vreme pokušava da im zapali bes, ali ništa. Uglavnom su to stariji ljudi koji sam galame. Sa policijom? To mu nije uspelo svih ovih meseci, niti će. Izgubio je kompas, ludi sve više i studenti su zato u pravu u vezi saopštenja, svi smo besni ali ne treba gubiti glavu, sve pamtimo i doći će brzo trenutak kad će završiti tamo gde im je i mesto.
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 45 minutes ago, Don Dusko said: Pamtiti i sve ih kazniti kada ovo prodje. Treba napraviti spomenik bescasca i sva ta imena uklesati. Da se pamte za sva vremena. Svaki grad da ima po jedan u centru. 7
uncletima Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spoiler Dodatak iz radnje: "Ti, tima, nisi normalan." "Sto?" "Ostavi mi jutros picvajz u radnji. Krenuse da se bune kad si otisao: Kakav je to nacin, na sta to lici, trt-mrt...""Aaaa, ako je tako, eto mene i sutra, izjutra!" 1
Perkos2 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Valjda će doći dan kad će Štimac rukovoditi sa KKCZ 3
uncletima Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 16 minutes ago, srlepajce said: 😁 Ko je ovaj u plavoj majici? Jebes mi sve, ako jutros nije ispred mene kupovao "Alo". PS. 2
Recommended Posts