Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.abb2a6384f5ff55f5e48d7f7f9545e0f.png

Vucic je prvo bio mali Seselj, ali je Seselj izasao iz mode. Sad je mali Trump, ali mu i Trumpova sekretarica trlja usi. Nije lako biti klempav. Sto @zoran59 nisam agresivan tip, ali bi mu tako lupao dandare. 🙂

Posted

Zamolio bih Vucica da ovo svoje obecanje ispuni i da blokira sud, i jedinice za pritvor gde su SNS batinasi. 

Uzasna relativizacija svojih zlocina... ma ovo vise nije ni relativizacija. Hajde, neka napravi jos veci haos. To bi nam odgovaralo.

• Ruke su vam krvave! 5
Posted
59 minutes ago, DJ_Vasa said:

Nije ovo nista novo.

Sasvim se uklapa u njegov nacin rada.

Sve sto je iole mimo onoga sto ja hocu ima da zavrsi ili polomljeno ili kupljeno ili obesmisljeno.

I tako radi vec 30 godina.

Jedino je novo da mu je pregoreo osigurac za samokontrolu.

• Like 4
Posted
5 minutes ago, srlepajce said:

Junaci razbili devojci vilicu bejzbol palicom

Mamu vam 

Mozda je vreme da prestanu da idu nasom ulicom. U mraku se svasta moze desiti. 

Mladi ne znaju, ali je bilo vreme, kad kosovska nije mogla da prodje pored Dadova bez batina. 🙂

Bilo je to dinamicno vreme.

Lepo je Bora Djordjevic o tome pevao. 🙂

Stoka bre to u tor treba, bez hemiskih WC, samo cucavac je za njih.

Posted
8 minutes ago, srlepajce said:

Mamu vam 

Ja sam mislio da je fotomontaza, sada vidim da nije.

Da li je ovo realno?!

Auuuu ljudi moji, u gorem je stanju nego sto sam mislio. Psihijatrija. 

• Like 2
Posted

Oni koji misle da je ovo zona sumraka, neka pregledaju sta je AV-AV govoroio 90-ih i kakva je to sirovina.

Taj je uvek bio koljac, nemoj da mi zemunci zamere, ali taj je preskakao tramvajske sine da ga ne uhvati struja, kad je prvi put presao most.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, mrd said:

Oni koji misle da je ovo zona sumraka, neka pregledaju sta je AV-AV govoroio 90-ih i kakva je to sirovina.

Taj je uvek bio koljac, nemoj da mi zemunci zamere, ali taj je preskakao tramvajske sine da ga ne uhvati struja, kad je prvi put presao most.

Toliko mu studenti pomeraju zivac da ono najgore radikalsko izbija iz njega

Do sada je to filovao 

• Like 11
Posted (edited)

Doktor Dikić je onomad lepo objasnio da je Ćacilend zapravo njegova zamisao Srbije i danas i za 20 godina i da se time ne treba previše zajebavati. Gde su diler, batinaš, robijaš, ratni zločinac potpuno isti kao i radnik, student, ministar ili načelnik klinike. Ne postoji dovoljno težak prekršaj ako si lojalan. I nije bezveze kenjao o lojalistima i zaklinjanju na krvnu odanost. 

Prebrisao i zgazio granicu normalnog i civilizovanog kao u svojoj ludoj glavi. I sad 7 miliona ljudi živi njegov mentalni poremećaj. Ako je u nečemu uspeo ovo je izveo savršeno. 

Edited by Molina23
  • Like 10
Posted
12 minutes ago, Molina23 said:

Doktor Dikić je onomad lepo objasnio da je Ćacilend zapravo njegov zamisao Srbije i danas i za 20 godina i da se time ne treba previše zajebavati. Gde su diler, batinaš, robijaš, ratni zločinac potpuno isti kao i radnik, student, ministar ili načelnik klinike. Ne postoji dovoljno težak prekršaj ako si lojalan. I nije bezveze kenjao o lojalistima i zaklinjanju na krvnu odanost. 

Prebrisao i zgazio granicu normalnog i civilizovanog kao u svojoj ludoj glavi. I sad 7 miliona ljudi živi njegov mentalni poremećaj. Ako je u nečemu uspeo ovo je izveo savršeno. 

Sta ocekivati od nekoga ko je odrastao u septickoj jami?

Taj nema trunke morala, istine, postenja. Samo pljacka, klanje i batina. Bar da zna da se bije, nego je krpa.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Sve mi se javljaju naslovi "Nis je oslobodjen". Moze li neko da mi kaze od koga je oslobodjen?

Pocecju da stucam vise. 🙂

Banda kriminalna, samo djubri.

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Mamu vam 

1 hour ago, Don Dusko said:

image.thumb.png.a844be52eeb3b5db4bab87c72c590f8c.png

:ranting:

Морално ништавило, минус, бездно, одрон! Комбинација психичког болесника и исконског зла. Невероватно је чему смо ми дозволили да влада нашом земљом. Да нема кочнице у виду некаквог, каквог-таквог надзора са Запада, газио би нас тенковима и пуцао по улицама.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 6
Posted

Dakle, za vikend sam bio u Subotici, gradu jedinstvene secesijske arhitekture, sa oko sto građevina i objekata ovog stila. Nije mi, naravno, bio prvi put, ali sam prvi put bio prisutan na dočeku studenata-šetača, jer mi je bratanac bio u grupi koja je krenula iz Novog Sada i za tri dana prešla oko 120km starim putem preko Vrbasa i Bačke Topole.

Nisam očekivao previše ljudi na dočeku u petak, ali se okupio respektabilan broj. Studenti su dosta kasnili, ali oko 23h su spojene kolone iz Novog Sada, Zrenjanina i Sombora ušle na centralni trg, praćene glasnom muzikom i mnoštvom upaljenih baklji. Moram priznati da impozantno izgleda ulazak kolone sa svim tim zastavama fakulteta, univerziteta i gradova na čelu. Vaistinu, osloboditeljski.

Prvi put uživo sam prisustvovao scenama koje sam do sada gledao samo na telki: pozdravi, grljenja, slavljenja, plakanja..miks svih emocija kod tih mladih ljudi i građana. Impozantna je njihova energija nakon tih napora..ona se, to sad mogu sigurno da tvrdim, ne može slomiti. Niti pobediti.

Po završetku ovog dela programa, studenti su se uputili ka Građevinskom fakultetu gde im je bila baza i gde je većina spavala. Otišao sam sa ortakom da ih obiđemo i tamo, da vidimo kako to izgleda. Fino je sve bilo organizovano, već su ih čekala topla kuvana jela i medicinski kadar da zbrine povređene, kao i stolovi za masažu. Reče mi drugar: "Šteta je što mi danas nismo studenti". Zaista mislim da ova generacija nikad za svog života ovo neće zaboraviti i da će uvek na ovo biti ponosna.

U subotu je u 14h započela dvanaestočasovna blokada saobraćajnica u gradu, a program u 14h na četiri lokacije. Mi smo uglavnom bili na glavnom trgu gde je bila bina i centralni program. Meni je zaista teško proceniti koliko je ljudi bilo okupljeno...previšeeee :kece: Moji drugari su mi rekli da ovoliki skup ne pamte, a to su sada već sve ljudi u srednjim (mojim) godinama i dolazili su i na proteste protiv SMrada, posebno 2000. Trg je bio kao košnica, ulice koje vode ka njemu lepo popunjene..ljudi su se i kretali, odlazili. U jednom momentu smo ušli u ulicu Braće Radić koja je duga otprilike 1,5km..ona je bila dupke puna takođe. Baratalo se sa nekom procenom od oko 30.000 ljudi, što mislim da je realna cifra i odlična brojka za Szabadku :thumbup: Sa mrakom, masa se malo proredila da bi negde pre 23h trg bio opet dupke, dupke pun pred nastup BS :classic_rolleyes:

Atmosfera je bila karnevalska, sa odličnom mjuzom. A zašto i da ne bude kad je ovo jedna pobednička kampanja? :smiley50:

Manje više standardan program na bini..govori i muzičke numere. Da bi se malo naglasio domaćin (Subotica i Vojvodina) bilo je tamburica takođe koje su izvele jednu subotičku lokalnu pesmu i temu iz serije "Salaš u malom ritu". Meni je ovo bio omiljeni deo, priznajem.

Videh mladost, videh građane, osetih tu energiju i sinergiju. Sve je bilo uzvišeno, kulturno. Osećaj solidarnosti je bio, mislim, sveprisutan. Bilo je skakanja, igranja, pevanja, slandiranja. Svega.
Videh par kgb-isusovskih zastava, videh konačno i pokoju zastavu AP Vojvodine. :thumbsup: Videh nasmejane, pozitivne i ohrabrene ljude. Slušah Bajagine "pobedničke trube".
I zastave Gondora i Rohana kako slavodobitnički vijore na vetru...

Svi znate šta mislim o BS (čitaj:sve najgore), ali zapalili su masu i očito ih mladi vole. Imali su žestoke govore protiv Hulje..niko taj dan sa govornice nije zborio tako oštro protiv njega kao oni. Dobro, jesam ja, ali mene je malo ljudi čulo. :classic_biggrin: Tako da..iako sumnjam u njihove motive, dokle god rade dobru stvar protiv Hohštaplera, rade dobru stvar i to im priznajem.

Prelepo iskustvo je ovo bilo za mene i nije mi žao što sam pomalo i pogoršao neku prehladu koju vučem da budem deo svega ovoga. Dugovao sam to ponajviše mom brucošu bratancu, pa i sebi i drugarima. Ja priznajem da je sve bilo i pomalo emotivno, katarzično za mene. I skup i cela ova borba protiv režima. Za mene je to i racionalna, ali i emotivna stvar, jer me pogađaju njihova nepočinstva i sam karakter vlasti. Nikad to nisam ni krio.

Međutim, dok pišem ove redove, ja sam smiren i 'ladan k'o špricer. Nema emocija u samom postu, nema izliva navijačkih poriva. Zato, na osnovu svega doživljenog, mogu mirne duše i hladne glave da napišem: ovo se mora izgurati do kraja i dobiti. Ovo se ne može slomiti..oni ovome ne mogu više da stanu na kraj. Ovakva energija ne može biti obuzdana.

Sada je najbitnije sačuvati Univertizet i jedinstvo profesora i studenata. Neće to biti lako. Neće biti lako naterati Acu Kukakvicu da raspiše izbore.

Da mi Partizanovci sa foruma ne zamere, parafraziraću jednog bivšeg Zvezdinog trenera: Što se tiče tih izbora...mi ćemo dobiti te izbore
(pojašnjavam:pobediti na njima. nikad uvereniji bio nisam)

• Like 12
  • Love 3
  • Pumpaj! 1
Posted
8 minutes ago, srlepajce said:

Kakav je on? Nisam nista cuo o njemu ranije, sto znaci da nema puno putera na glavi.

Da li je dobar izbor, videcemo.

Posted
10 minutes ago, mrd said:

Kakav je on? Nisam nista cuo o njemu ranije, sto znaci da nema puno putera na glavi.

Da li je dobar izbor, videcemo.

Mislim da ovo pitanje postaje sve manje bitno. Skoro za bilo koga iz opozicije... 

Jer jasno je da su sledeci izbori referendum, a ne izbori. 

Ljudi bre, glasacu i za Sarovica i novi DSS i Dveri i Nestorovica i Ivicu i Kurtu i Murtu - samo da su kojim slucajem svi na jednoj anti-Vucic listi. Necu biti probirljiv, jer kao i DOS, razjebace se svakako posle smene hulje, pa cemo imati slobodne izbore na kojima cemo moci pametnije da biramo. 

• Like 11
Posted
2 minutes ago, Kooineeperk said:

Mislim da ovo pitanje postaje sve manje bitno. Skoro za bilo koga iz opozicije... 

Jer jasno je da su sledeci izbori referendum, a ne izbori. 

Ljudi bre, glasacu i za Sarovica i novi DSS i Dveri i Nestorovica i Ivicu i Kurtu i Murtu - samo da su kojim slucajem svi na jednoj anti-Vucic listi. Necu biti probirljiv, jer kao i DOS, razjebace se svakako posle smene hulje, pa cemo imati slobodne izbore na kojima cemo moci pametnije da biramo. 

Slazem se, ali vidi sta se u US desilo. Ja nisam glasao ni za jednog, jednostavno ponuda je bila losa. Zbog toga pitam, svakako da je AV-AV (ne mogu ni ime da mu pisem), ali se cini da se stvari menjaju u bazi i onda svakako moramo da pitamo ovo.

Dosta je bilo Seselja protiv MIlosevica.

Pitao sam, samo zbog toga sto mi nista nije zapalo za oko, ili uho.

Posted

https://nova.rs/vesti/drustvo/jovo-bakic-na-protestu-u-cacku-srbija-vapi-za-slobodom-i-zato-moramo-svi-da-ostanemo-solidarni/

„Ne! Ništa ne smeta, svi smo ovde braća i sestre, svi! Naše studentkinje i studenti pronose slavu ovoga naroda, slavu koja je dugo bila zatamnjena. I kada mi starije generacije suzama zalivamo i usnama celivamo njihove rane na nogama, mi znamo da imamo ponovo Obiliće, Obilići se u nama bude, Obilići koji se nikada Muratu divili nisu. I mi pumpamo, mi dinstamo, evo već pola godine, a šta režim kaže? On svira kraj. E pa žao nam je, taj kraj će biti onda kada mi to kažemo“, kaže Bakić.

On je poručio i da je „Srbija zemlja koja vapi za pravdom“.

„Koja vapi za slobodom, koja vapi za ravnopravnošću svih nas koji u njoj živimo. Mi moramo svi da ostanemo solidarni, i kada ovaj režim zločinački jednom ode, mi ćemo ostati da gradimo novu, bolju, ravnopravniju, pravedniju Srbiju. Čačanke i Čačani, živeli i zdravo bili! Svi zajedno, po drugim gradovima, dok režimu ne vidimo leđa, živeli“, poručio je on.

• Thanks 1