Jump to content

Recommended Posts

Posted

Upozorenje: Komentar koji će uslediti je samo za 18+.

Sprdoprcaju ga studenti tako da se puši. Podjebavanje sa svih strana. Još se on sam trti za guzotrt. 

Nisam bio previše bezobrazan Smrtokapa, a?

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
8 hours ago, Volter said:

Sprdoprcaju ga studenti tako da se puši. Podjebavanje sa svih strana. Još se on sam trti za guzotrt. 

Nadam se da nema nikakvog lubrikanta kod sebe, ovo mora na suvo.

• Like 1
Posted
10 hours ago, Volter said:

Koga?

Posted

Kafica,cigarica (inekcija),blokadica.Rekao bih prelep dan u Čačku za veliki skup koji očekujem u popodnevnim satima.Prošetao sam do grada i sve ulice oko centra su blokirane.Uglavnom su prisutni redari,studenti i nešto malo građana.Ipak je radan dan.Nadam se najvećem skupu u gradu ikada.Nećemo valjda da se brukamo.

Ukleštio sam neki živac u donjim leđima pa nisam baš za stajanje u mestu ali mi šetnja prija 🙂 .

• Like 3
  • Pumpaj! 3
Posted

Ovo sa Cecinom "Kukavicom" je na vise nivoa udarac na nepomenika i njegove poltrone, jer kapiram da se i ona profuknjara Karleusa jede ziva zbog toga, da je i nju udarilo. 🙂 

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 6
Posted
1 hour ago, Kooineeperk said:

Ovo sa Cecinom "Kukavicom" je na vise nivoa udarac na nepomenika i njegove poltrone, jer kapiram da se i ona profuknjara Karleusa jede ziva zbog toga, da je i nju udarilo. 🙂 

Taman je postala režimska pevaljka, kad Ceki "promeni stranu"... Crkava od muke.

• Ha-ha 2
Posted

Sad gledajte kako ce rezimski mediji da kukaju kako pravosudje i tuzilastvo neradi jer oslobadjaju teroriste(samo po cemu) dok eto drze 4 divnih mladica koji su eto samo malo prekoracili sredstva dozvoljene odbrane braneci prostorije ESENESA.

Posted
42 minutes ago, Don Dusko said:

Sad gledajte kako ce rezimski mediji da kukaju kako pravosudje i tuzilastvo neradi jer oslobadjaju teroriste(samo po cemu) dok eto drze 4 divnih mladica koji su eto samo malo prekoracili sredstva dozvoljene odbrane braneci prostorije ESENESA.

Vučić najavio da će SNS blokirati sudove u Novom Sadu: Ali sad vam neće proći ni policija, tražimo puštanje članova naše stranke

Novi nivo ludila...

• Ruke su vam krvave! 18
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.abb2a6384f5ff55f5e48d7f7f9545e0f.png

Vucic je prvo bio mali Seselj, ali je Seselj izasao iz mode. Sad je mali Trump, ali mu i Trumpova sekretarica trlja usi. Nije lako biti klempav. Sto @zoran59 nisam agresivan tip, ali bi mu tako lupao dandare. 🙂

Posted

Zamolio bih Vucica da ovo svoje obecanje ispuni i da blokira sud, i jedinice za pritvor gde su SNS batinasi. 

Uzasna relativizacija svojih zlocina... ma ovo vise nije ni relativizacija. Hajde, neka napravi jos veci haos. To bi nam odgovaralo.

• Ruke su vam krvave! 5
Posted
5 minutes ago, srlepajce said:

Junaci razbili devojci vilicu bejzbol palicom

Mamu vam 

Mozda je vreme da prestanu da idu nasom ulicom. U mraku se svasta moze desiti. 

Mladi ne znaju, ali je bilo vreme, kad kosovska nije mogla da prodje pored Dadova bez batina. 🙂

Bilo je to dinamicno vreme.

Lepo je Bora Djordjevic o tome pevao. 🙂

Stoka bre to u tor treba, bez hemiskih WC, samo cucavac je za njih.

Posted
8 minutes ago, srlepajce said:

Junaci razbili devojci vilicu bejzbol palicom

Mamu vam 

Ja sam mislio da je fotomontaza, sada vidim da nije.

Da li je ovo realno?!

Auuuu ljudi moji, u gorem je stanju nego sto sam mislio. Psihijatrija. 

• Like 3