Jump to content

Recommended Posts

Posted
51 minutes ago, Kooineeperk said:

Da izadje profesor Jovanovic i otpeva nesto. 🙂 

Mada je on i u ProGlas-u, to nekima nece biti po volji, bolje onda ne?

Pa ne bi mu valjda neko zamerio da u rodnom gradu zapeva, ne bi drzao govor, mada mozda bi se filozofi ogradili :classic_biggrin:. Nista ali logopedi su mi uvek bila opustena varijanta, Goblini su vec mnogo ozbiljniji (mislim na sceni, ne ovako).

28 minutes ago, Klotzen said:

Treba da se napravi protest u Zaječaru i Kosjeriću nedelju dana pre izbora da se to malo pogura.

O tome sam i ja razmisljao, mora se tamo pogurati pred izbore ako su vec ljudi radi da pokusaju,

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Milutinov Tata said:

Pa ne bi mu valjda neko zamerio da u rodnom gradu zapeva, ne bi drzao govor, mada mozda bi se filozofi ogradili :classic_biggrin:. Nista ali logopedi su mi uvek bila opustena varijanta, Goblini su vec mnogo ozbiljniji (mislim na sceni, ne ovako).

Sprdam se na temu ko je podoban a ko ne da se pojavljuje na studentskim protestima 🙂 

• Like 1
Posted
49 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

12 bodova za neformalnu grupu studenata Nisa. Ovo je toliko dobro i pametno napisano da ostaje samo da se poklonis

"Mi vaše ćutanje nismo osudili, vi naše šesnaestominutno jeste"

Pa bravo❤️❤️❤️

Prle govno.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

12 bodova za neformalnu grupu studenata Nisa. Ovo je toliko dobro i pametno napisano da ostaje samo da se poklonis

Odlično saopštenje, taman za narod. Cinik u meni hoće svašta da napiše, ali to sad nije bitno, ovako treba, uključujući i ovu jako blagu osudu Putina, to je u Srbiji velika stvar, velika stvar.

Posted
35 minutes ago, Rex said:

Odlično saopštenje, taman za narod. Cinik u meni hoće svašta da napiše, ali to sad nije bitno, ovako treba, uključujući i ovu jako blagu osudu Putina, to je u Srbiji velika stvar, velika stvar.

Tu prdaru od "institucije" treba svako sa 0.08gr mozga da izbrise iz glave .

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Bolest 

Pre neki dan ih snimili kako prazne kante i uredno ih vraćaju u blokadu 🙂 , ispalo da i oni pumpaju.

A za to vreme na tibetu :

🙂

• Like 2
Posted
16 minutes ago, JohnnyDragon said:

Tu prdaru od "institucije" treba svako sa 0.08gr mozga da izbrise iz glave .

Tako bi bilo u savršenom svetu, ali mnogim ljudima u Srbiji SPC mnogo znači, makar kroz lokalne popove. Ovako nešto je do skora bilo nezamislivo, svako ko bi ovako blago to sročio pre ovih protesta bi bio izdajnik, strani plaćenik i šta sve ne. Tako da - mali koraci su okej.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Rex said:

Moram priznati da ne vidim neku osudu Putlera, ali u ovom slučaju je samo pasivni slušalac. To što su popovi trabunjali se već čulo iz usta njegovih saradnika, ali je veći problem ono što su rekli mimo javnosti. Nisu oni išli tamo da kafenišu, već da prenesu ono što im kažu UDBA i AV.

Posted
19 minutes ago, DJ_Vasa said:

Moram priznati da ne vidim neku osudu Putlera, ali u ovom slučaju je samo pasivni slušalac. To što su popovi trabunjali se već čulo iz usta njegovih saradnika, ali je veći problem ono što su rekli mimo javnosti. Nisu oni išli tamo da kafenišu, već da prenesu ono što im kažu UDBA i AV.

"Autokrata koji je svoju zemlju uveo u rat, a u drugima podstiče strah, razor i represiju". Jeste vrrrrlo blago, ali je ipak daleko jača osuda Putina nego što se bilo gde u srpskim medijima moglo čuti. Nije beznačajno.

• Like 10
Posted
8 minutes ago, Rex said:

"Autokrata koji je svoju zemlju uveo u rat, a u drugima podstiče strah, razor i represiju". Jeste vrrrrlo blago, ali je ipak daleko jača osuda Putina nego što se bilo gde u srpskim medijima moglo čuti. Nije beznačajno.

Joj, propustio sam taj slajd, moja greška.

A za ovo što si naveo im svaka čast na kvadrat.

• Like 2
Posted

Milos Jovanovic je jedna odvratna njuška i treba ga iskljuciti iz bilo koje akcije opozicije i studenata. Taj bi sutra "zbog viših interesa Srbije" podrzao Vučića i sjebao sve. Ne dao bog da na nekoj zajednickoj listi opozicije bude on.

• Like 10
Posted

Nemoguće da ovi nazovi novinari Informera & co nemaju pojma šta je ŠTAFETNI maraton. A i ako ne znaju, 30 sekundi guglanja je dovoljno da saznaju.

I da potvrde koje su zlo oni i dalje sipaju duhovite doskočice o tome. Naravno tu se pridružuju Žvala i Brnabićka.

To više nije ni spin ni laž, to je bukvalno verujte meni a ne svojim očima. Kad ja kažem da je mleko crno  onda je crno i tačka.

Posted

Juce u gradskom busu nekoliko matoraca komentarisu i kazu da ne znaju šta Vucic vise ceka, zasto ne porazbija motkama svim blokaderima glave i pohapsi sve profesore.

Ranije sam ustajao i svakom penzosu ponudio da sedne, sada više ne. Maltene po fizionomiji lica moze da se proceni ko je za mrcinu.

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted
10 hours ago, DJ_Vasa said:

čak bih rekao da je volođi bilo neprijatno koliko mu se ova dvojica šlihtaju 🙂

• Like 1
Posted

Putin nije budala, zna on da je Vucic slao oruzje Ukrajini i glasao mnogo puta protiv Rusije. Sa jakim zemljama zapada Putin  ce pregovarati i ispeglati  bez obzira na sankcije, oruzje... Ovog naseg mamlaza ce navuci na tanak led i osvetice mu se sigurno nekako.

Posted
1 hour ago, berti said:

Juce u gradskom busu nekoliko matoraca komentarisu i kazu da ne znaju šta Vucic vise ceka

Nema šta da ćutiš, pre desetak dana sam u jednom hipermarketu čuo da tako nešto kenjaju baba i deda u redu iza mene, sparušeni, propali, jedva se kreću i okrenuo se i rekao da zavežu gubice jer im je ostalo možda 3-4 godine života _zajedno_ dok se deca u cvetu mladosti bore za svoj bolji život da ga ne bi morali živeti negde drugde kao 4/5 moje generacije.

Baba je pokušala da nešto odsere, ali sam joj samo rekao tišina, kako vas nije sramota. Zavezala je.

Ne verujem da sam toj matoroj sebičnoj stoci promenio mišljenje, ali sam se bar sa zadovoljstvom ispišao u njihov rigor-mortis-doživljaj-Srbije.

• Like 18
  • Pumpaj! 7
Posted
25 minutes ago, fancy said:

Nema šta da ćutiš, pre desetak dana sam u jednom hipermarketu čuo da tako nešto kenjaju baba i deda u redu iza mene, sparušeni, propali, jedva se kreću i okrenuo se i rekao da zavežu gubice jer im je ostalo možda 3-4 godine života _zajedno_ dok se deca u cvetu mladosti bore za svoj bolji život da ga ne bi morali živeti negde drugde kao 4/5 moje generacije.

Baba je pokušala da nešto odsere, ali sam joj samo rekao tišina, kako vas nije sramota. Zavezala je.

Ne verujem da sam toj matoroj sebičnoj stoci promenio mišljenje, ali sam se bar sa zadovoljstvom ispišao u njihov rigor-mortis-doživljaj-Srbije.

Slazem se, samo sto vrlo lako moze da se desi da pocnu najcrnje da te psuju, da ti proklinju decu... I onda treba da im odgovoris na isti nacin i osramotis sebe ili udjes u fizicki obracun. Milslim, nije ni to problem, ali bas sa babama i djedovima...

• Pumpaj! 1
Posted
29 minutes ago, berti said:

moze da se desi da pocnu najcrnje da te psuju, da ti proklinju decu...

Da, naravno, ali za taj razvoj situacije imam drugi šou - "Eto vidite, upravo iz vas progovara zla i sebična Srbija u kakvoj ovi mladi ljudi ne žele da žive" :classic_ohmy: