Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Klotzen said:

DJ koji pušta muziku  na blokadi RTS razvaljuje. Znači samo hitovi jedan za drugim unazad jedno 30 godina. Svi žanrovi muzike. Mrzim kada neki DJ krene da se proserava pa na žurkama pušta totalno nepoznate pesme kao "čujte ovu stvar" . Druže tu sam da se provedem a ne da slušam nove stvari. Više volim neki hit koji mi se ne sviđa nego da mi puštaš neku "novu stvar" iz mog faha a ja pijan u klubu 🙂

Imala sam cast da pumpam ispred RTS-a ovih dana i nemam reci kojima bih opisala velicinu onog sto sam videla i dozivela u kontaktu sa onima koji su nas poveli i koji nas vode putem nade. Ostajem bez reci dok u meni sve radosno vri. 

edit: Jednom jedni studenti! 

Edited by Cyber
  • Like 8
  • Love 8
Posted

Sto se tice studenta od koga se ogradjuju, slazem se, samo ima tu jedna problematicna stvar. 

Lik je trolovao fasisticku "palestinsku" stranicu na instagramu zastavama Izraela i napisao, posto su oni onda glupavo rekli - ovaj lik podrzava ubistvo dece (citali smo te gluposti i ovde, mada manje) "samo braon i crne dece" sto je klasican trol, takodje glupav i neumesan, ali sigurno trol.

Stavovi vezani za zene koje sam procitao su sa druge strane neoprostivi

• Like 1
Posted
1 hour ago, McLeod said:

samo braon i crne dece" sto je klasican trol, takodje glupav i neumesan, ali sigurno trol.

Ne glupav I neumesan, već fašistički i nedopustiv. Iako i ja u njegovoj podršci Izraelu ne vidim ništa loše. 

• Like 1
Posted

Pisati ili govoriti o ubijanju "braon i crne dece" nije nikakav trol, kroz takvo "trolovanje" uglavnom izlaze oni pravi stavovi koje ima. Ne čude ni stavovi o nasilju prema ženama, jer to često bude u korelaciji. Otac se uključio da ga brani na Twitteru, ali su onda pronašli šta je on pisao o ženama - to neću ni da kačim ovde.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Eddard said:

Ne glupav I neumesan, već fašistički i nedopustiv. Iako i ja u njegovoj podršci Izraelu ne vidim ništa loše. 

Piše se svašta, između ostalog i da je lajkovao naci naloge-nešto sam i ja videla, ako nije falsifikovani.

Ako je to istina, onda je stvarno paprikaš u glavi.

• Like 1
Posted (edited)
31 minutes ago, Eddard said:

Trol je sigurno, evo probacu i da objasnim zasto - kad ides da provociras protivnicku grupu online cesto pises gadosti koje ne mislis, kako bi isprovocirao najgore reakcije.

No nebitno, rekli bi da je monstrum samo zbog podrske Izraelu. 

U svakom slucaju ga ne branim kao sto sam i rekao, samo primecujem zanimljiv fenomen.

Edited by McLeod
  • Like 2
Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Trol je sigurno, evo probacu i da objasnim zasto - kad ides da provociras protivnicku grupu online cesto pises gadosti koje ne mislis, kako bi isprovocirao najgore reakcije.

No nebitno, rekli bi da je monstrum samo zbog podrske Izraelu. 

U svakom slucaju ga ne branim kao sto sam i rekao, samo primecujem zanimljiv fenomen.

Jedan trolić manje

Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Kakav copium, da bi se odbranilo neodbranjivo - da neko podržava Izrael iz rasističkih i fašističkih razloga, a ne humanih.

Fasista moze da bude samo Palestinac jer zeli da pobije sve Jevreje, Izraelac po definiciji ne moze, pogotovo sto se samo brani, ali vec smo pricali o tome.

• Like 2
Posted
15 minutes ago, McLeod said:

Fasista moze da bude samo Palestinac jer zeli da pobije sve Jevreje, Izraelac po definiciji ne moze, pogotovo sto se samo brani, ali vec smo pricali o tome.

1. Izraelac ne može da bude fašista isto kao što Rus, Srbin ili Poljak ne mogu da budu fašisti

2. Lik nije Izraelac

3. Možda ne mrzi ni žene već je samo edgy i voli da lajkuje odvratan sadržaj da bi trolovao i provocirao ljude.

• Like 5
Posted
17 minutes ago, McLeod said:

Да, да, они који врше геноцид у Палестини убијајући децу и правдајући то тиме да су успут убили и терористе Хамаса уопште не могу да буду фашисти... 

• Like 1
Posted (edited)
23 minutes ago, McLeod said:

Ti braniš neodbranjivo. Skrećeš pažnju na Izraelce i Palestince, pri čemu ponovo pogrešno generalizuješ - niti su svi Palestinci fašisti, niti svi Izraelci nisu fašisti, nego upravo suprotno. Mnogi uživaju u toj likvidaciji "braon i crne dece".

Ovo je student Mašinskog fakulteta, koji je javno predstavljao studentski pokret (čime je prekršio i pravilo plenuma), ne Izraelac. Kao neko ko se s jedne strane bori za slobodu, on na drugoj strani upravo krši taj princip, jer jednom narodu i jednoj demografskoj grupi odriče slobodu.

Njegov odnos prema nasilju nad ženama i Palestincima je vrlo u korelaciji, tako da to ne može selektivno da se posmatra i jedno brani, a drugo osuđuje.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted

Gadno je, ali otac je jos gori. Nije za forum. Ako Dame hoce neka podeli, njoj je i lakse jer ja nemam ni tviter ni instagram. Nisam ni hteo da citam sve.

• Like 1
Posted

Jbt bas je on nasao da bude pred kamerama u pm.No dobro je sto su se ogradili.

A ovi rezimski ce naravno da guslaju i da pokusaju da pripisu njegove stavove svim studentima i da tako pokusaju da uvuku u blato.

Posted (edited)
10 minutes ago, Mina D. Harker said:

A šta je pisao o ženama, @DameTime @McLeod, ako možete ugrubo? 

On je lajkovao objave na kojima su devojke šamarane, ili fotke sa ispisima "it's always her fault" i "rape is a superpower". Otac je težak bolesnik, kačim u spojler šta je pisao, ima još u komentarima.

Spoiler

Ignorišite pls ovaj deo sa zapadnim vrednostima, da ne zalazimo u tu problematiku, poenta je u ovom tvitu koji je odgovor.

Edited by DameTime
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Hvala, samo bih zamolio da kliknete i na ovaj profil PalestinaSrbija da vidite koja je to kasa od mozga.

Zbog specificnog stila, poprilicno sam siguran ga vodi ekipa marks21, da ne kazem Vucicevi komunisti, ili "komunisti" sa fasistickom agendom.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, McLeod said:

Hvala, samo bih zamolio da kliknete i na ovaj profil PalestinaSrbija da vidite koja je to kasa od mozga.

Zbog specificnog stila, poprilicno sam siguran ga vodi ekipa marks21, da ne kazem Vucicevi komunisti, ili "komunisti" sa fasistickom agendom.

Pa to što su oni užasna instagram stranica ne znači da je postalo okej pisati "treba pobiti sve braon ljude" 

• Like 1