Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima ljudi, ali koliko god da ima - malo je. Tako da svako treba da ode kad moze i da se organizuje.

Pitajte studente tamo u kojim smenama im najvise treba pomoc, pored kasno uvece i rano ujutru naravno, jer se ranije desavalo da dodje dosta ljudi u jednom terminu i onda svi odu, i ostane malo ljudi i protest propadne.

• Like 1
Posted

Još oko trećina puta za istoriju.

Zna li se gde će sve biti prenos, pa šta od televizija, streamova uhvatim u tom trenutku?

Posted (edited)
37 minutes ago, 033zero330 said:

Još oko trećina puta za istoriju.

Zna li se gde će sve biti prenos, pa šta od televizija, streamova uhvatim u tom trenutku?

Na N1 ce biti sigurno, mozda se ukljuce i u Dnevniku na NovaS. Ako jos negde bude postavice se. Sarovic je u Becu govorio da ce otici i do Strazbura.

Edit: Evo link za Sarovica

Edited by Milutinov Tata
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Milutinov Tata said:

Na N1 ce biti sigurno, mozda se ukljuce i u Dnevniku na NovaS. Ako jos negde bude postavice se. Sarovic je u Becu govorio da ce otici i do Strazbura.

Edit: Evo link za Sarovica

Što se masovno slikaju sa njim?😂😅

Posted

Na Košutnjaku je sada kada su ljudi pristigli sa posla poprilična masa i dobra atmosfera. Samo treba preživeti sitne sate.

Inače među redarima kruže glasine da će Jokić "nakon sledeće tekme" da se oglasi sa podrškom. 😄

• Like 2
Posted

Branko Babic 50 miliona, Nikola Jokic 500 miliona. Covek bi pomislio da za mnogo manje novca mozes da kupis slobodu u Srbiji, ali izgleda nije tako. 

Posted (edited)
3 minutes ago, Cavani said:

Branko Babic 50 miliona, Nikola Jokic 500 miliona. Covek bi pomislio da za mnogo manje novca mozes da kupis slobodu u Srbiji, ali izgleda nije tako. 

Jokicu je brat napravio više sranja,država intervenisala,al zato podrška mora

Edited by Gaga
Posted (edited)
16 minutes ago, Smrtokapa said:

Inače među redarima kruže glasine da će Jokić "nakon sledeće tekme" da se oglasi sa podrškom. 😄

kam tu kkcz prelazni rok bro

Edited by Čvarkov
  • Thanks 1
Posted
18 minutes ago, Čvarkov said:

kam tu kkcz prelazni rok bro

Realno nikad pouzdaniji insajd info, Woj se penzionisao a Markoss propo.

• Ha-ha 2
Posted

Što se tiče prenosa ko je na SBB biće na N1 samo što neće non stop biti uključeni neko tek kad studenti dođu, za sada se uključuju po malo, trg je već pun za one koji nisu videli. Ako imate SBB na 400 imate KTV za koji radi Šarović pa možete i na njihovom TV kanalu da pratite taj stream ako hoćete da oslobodite komp za nešto drugo. Ne znam da li će Insajder prenositi.

Od streamova otišao je i onaj iz srbin.info, ostale stremere sam video uglavnom na ovim blokadama RTS i RTV juče i danas tako da sumnjam da je još neko otišao. Možda onaj youtuber što vozi bicikl uključi kasnije stream.

Posted
2 minutes ago, Papanikolesku said:

Auh kakav nalet emocija me spucao dok ih gledam 🥹

Retko zatvorim vrata kancelarije, ali sada sam morao, da me ne vide kolege kako placem...

• Like 3
  • Love 3
  • Pumpaj! 1
Posted

Slusam jednog momka od ovog naseg ponosnog skupa i decgo govori prefectan engleski. To Srbiji treba, ovi obrazovani i skromni ljudi, a ne volovi koji nam sede u skupsitni koji se macaju laca. 

Bravo deco!

• Like 6
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Какве емоције, каква енергија, какве људине...

Девојке и момци, свака вам част, успели сте. Ви сте хероји, хвала вам! Немам речи да опишем ово дивно осећање. Кренуле и сузе јебига...

Edited by Red
  • Like 3
  • Love 2
  • Pumpaj! 2