Don Dusko Posted March 21 Posted March 21 Ovo mahanje rukom...Pa treba svima slati pogotovo licimerima iz EU koji ga podrzavaju radi stabilokratije.
McLeod Posted March 21 Posted March 21 (edited) Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Pouzdano znam da Vukasin jeste bio svestan, da li je lagao da mu je mahao (ne bi me cudilo) ne znam, ali nije sve vreme bio u komi. Edited March 21 by McLeod
Drug Crni Posted March 21 Posted March 21 Just now, McLeod said: Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Tako je,i?
implant Posted March 21 Posted March 21 Bogatić pre par sati, ne znam da li im je u tom trenutku stigla vest o smrti momka jer se šibaju od jutros na ulici - ton obavezan: 2 1
NMX Posted March 21 Posted March 21 brate mili BRATE MILI Quote JEZIV PLAN BLOKADERA: Planiraju da blokiraju pekare da ljudi nemaju hleba da jedu Новости онлине 21. 03. 2025. u 12:20 NAKON što su jutros onemogućili da veliki broj linija gradskog prevoza saobraća, sada su smislili novi jezivi plan kako da udare na svoj narod. Blokiraće pekare da narod ne bi imao hleba da jede. Kako saznajemo, samo smišljaju kako da nešto blokiraju, jer su veoma nervozni zbog skupa 28. marta za kad je planirano da će se u Beogradu organizovati najveći skup u Srbiji. 1 3
TripleJ Posted March 21 Posted March 21 10 minutes ago, NMX said: brate mili BRATE MILI Kakvi degenerici 😄 Najjaci je ovaj deo oko najveceg skupa u istoriji u BGu 28.3. Zvalavi ne moze vise ni arenu da napuni, sve suvim zlatom da ih placa.
NMX Posted March 21 Posted March 21 35 minutes ago, McLeod said: Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Pouzdano znam da Vukasin jeste bio svestan, da li je lagao da mu je mahao (ne bi me cudilo) ne znam, ali nije sve vreme bio u komi. Ma ovo je kad je prebacen na VMA, ima tome..nego nisam ynao da se skot slikao tu..jebene lešinarčine
Drug Crni Posted March 21 Posted March 21 31 minutes ago, NMX said: BRATE MILI Kojeg 'leba - jel onog radikalskog od tri dinara?
srlepajce Posted March 21 Posted March 21 Jbmt zivot gde zivimo Verovao sam da ovo ne moze biti istina Katastrofa Monstrumi 26
Clash Posted March 21 Posted March 21 Ništa, došli smo u fazu sto Srba za jednog naprednjaka. Da znamo šta nam je činiti i kako se ponašati. 6
DJ_Vasa Posted March 21 Posted March 21 2 minutes ago, srlepajce said: Verovao sam da ovo ne moze biti istina Katastrofa Monstrumi Majku im jebem bolesnu da im jebem!
Volter Posted March 21 Posted March 21 30 minutes ago, TripleJ said: Kakvi degenerici 😄 Najjaci je ovaj deo oko najveceg skupa u istoriji u BGu 28.3. Zvalavi ne moze vise ni arenu da napuni, sve suvim zlatom da ih placa. Oni nisu normalni, angažovaće ako treba i 1000 autobusa i eto ti 50 hiljada ljudi. Bolesnici, uvereni da će večito vladati, al završiće se ovo brže nego što misle. Biće i narodne kazne ali sam siguran i kazne neke više sile, jer sve ovo što rade prilepiće im prokletstvo. Svakog dana ugledam neku njihovu monstruoznost, iako me to ne iznenađuje, ne mogu da budem miran, iznerviram se. Đubrad.
Cavani Posted March 21 Posted March 21 33 minutes ago, Helena said: Ovo nije bilo u januaru Odbijam da poverujem da postoje takvi neljudi. Uzas sta je sve isplivalo govana na vrh.
Drug Crni Posted March 21 Posted March 21 Šta kažete (ne vi, forumaši, već javnost): sa ovima civilizovano? Bukvalno je mi ili oni. 9 2
Klotzen Posted March 21 Posted March 21 (edited) Nije to za odbaciti. Na njegovom mitingu ni studenti ni opozicija nemaju uticaja pa mu je tu najlakše da iscenira napad ne njegove pristalice. Dolazimo u smešnu pozicijz da ćemo mi morati da obezbeđujemo njegove proteste da bismo snimili ili sprečili batinaše da biju svoje i optuže nas za to 🙂 Preslušah Ružićev intervju. Ništa epohalno, ne ide on nigde iz SPS niti će se oni menjat. Možda ga samo pripremaju da preuzme SPS u trenutku Vučićevog pada pa da možda prelete. E sad treba da vidimo da li će Vučić dozvoliti da visoki funkcioner koalcione stranke pljuje po vlasti i da li će nove vlasti prihvatiti to preletanje. Edited March 21 by Klotzen 1
srlepajce Posted March 21 Posted March 21 (edited) Samo im pozeleti da na svojoj kozi osete Nema druge Edited March 21 by srlepajce 1
woolgatherer Posted March 21 Posted March 21 urednicki kolegijum rts-a Quote Došli smo u fazu kada naši novinari i naši urednici trpe ogromne pritiske zbog takve pažnje. Trpe i apsolutna prisvajanja u našoj zajednici, gde pod geslom ‘javnog dobra’, naši radnici, ali i njihove porodice postaju predmet javnog linča, javnih poniženja, targetiranja, etiketiranja i drugih ličnih unižavanja.
Nicklord Posted March 21 Posted March 21 Ne znam što su to napisali kao da je loša stvar? Valjda je dobro da se takvi ljudi javno ponižavaju
Recommended Posts